Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Eu dau runda 2 de cafea ca la prima am lipsit.

Carmen bine ne dam cu barca si asa ne leganam impreuna.Sanatate multa lui Iustin.

Ruxij multa bafta in continuare si sa o tii tot asa.

Laura perioade de astea cand as manca numai dulce am si eu cred ca organismul cere.

Anda pai sa inteleg ca diseara faceti petrecere.

Claudia sanatate multa lui Luca.

Cuscra sanatate lui ginerica si sper sa reusesti sa iti dea liber.Eu stiu ce inseamna sa nu ai ajutor ca eu aici chiar nu am pe nimeni dar am un noroc eu nu merc inca la serviciu si pot sa o tin pe Mara acasa daca e bolnava.

Hopes vin si eu la ospat in weekend ma primesti.

A fost frumos aseara dar la fel prea multa lume bolnava.Am sa pun cateva poze diseara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tlaura sa stii ca si eu sunt tentata de dulciuri. Dar nu cumpar ca nu vrea sa-i dau lui Eduard dulciuri cumparate inca (asta nu inseamna ca nu-i mai cade in mana cate ceva). Asa patesc si eu cad in ispita pe parcursul zile desi dimineata "rup norii".
M-as baga si eu la disociata sincer, da eu stiu daca rezist o zi numai cu fructe. Ca ma ia o ameteala de nu stiu pe unde sa fug

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
M-am saturat de frig! Iar ninge si deja nu mai suport.
Carmen: m-am lasat 2 ani (sarcina si pana a facut Carina 1 an si 4 luni). Nu vreau sa ma las.
Claudia: vine la 2 tati al nostru, dar luni pleaca iar. Noi asa am hotarat, sa o dam la scoala anul asta, ea e incantata si sunt din ce in ce mai convinsa ca va face fata foarte bine. Nu va avea 6 ani impliniti cand incepe scoala, dar nu conteaza din punctul nostru de vedere. Stiu ca majoritatea nu sunt de acord, ca tre sa se mai joace copilul, ca, ca. Carina insa e ok sa mearga la scoala, ii place sa stea mult sa faca activitati de scris, citit, mate (eu ma satur mai repede), iar educatoarele ne-au recomandat asta amandoua pentru ca se plictiseste deja la gradi.
Meniul de azi:
sandwich cu unt, mozarela si o feliuta de sunca
piept de pui la gratar+cartofi natur+salata de varza
diseara inca nu stiu, o sa vad
Laura: ai incercat sa iti faci program de masa, sa scrii dimineata pe hartie, ce si la ce ora mananci? Poate reusesti asa sa te structurezi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,
Am scris ieri 3 mesaje si doar unul il mai gasesc! Nu stiu de ce dar aasta e!

Criss la multi ani lui Danny - scrisesem de ieri insa ... nu stiu de ce nu apare! - si sa creasca mare si sanatos si fericit si sa aib parte numai de impliniri! Si voi sa va bucurati de el!

Violeta, pentru prima data in viata am tinut regim sa slabesc si am cam exagerat! Sau a fost conjunctura, nu stiu... cert e ca am slabit dar, am niste dureri de stomac pe care cu tot losec-ul nu le pot potoli! Si asta in conditiile in care chiar nu mai iau nici un antiinflamator!
Asta e multumesc pentru incurajari, sper s arezolv si stomacul si daca reusesc, sa imi fac cadou de ziua mea o greutate mai mica!!!! si sa incap in niste haine dragute!

Deci se pare ca eu am aproape 61 de kg, mai exact ca si ieri 61,200 kg.
Raport:
ieri:
MD: paine prajita si ceai de sunatoare; mar si multa smecta!!!
D: paine prajita si iar ceai ca nu se putea altfel; si ceai de sunatoare si de menta; 1/2 cana cafea smecta + furazolidon; mar si banana
C: pilaf simplu cu morcovi si paine prajita

azi:
MD: paine prajita si cafea si ceai verde; mere si banana
P:?
in plus, in fiecare din zilele saptamanii de luni pana maine fango si tunel - 45 de minute la 70 de grade! si vacuum.
Cum dupa ce ma intorc nu mai fac o perioada tunel ci doar vacuum ma apuc de alergat! - asta sper nu stiu daca am sa si pot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Gusta draga te astept la ospat cu mare drag.
De altfel va invit pe toate la o sarmatuta cu hrean

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Multumesc de urari si sprijin, fetele Am vorbit cu seful si a fost dragut, pot pleca la 12 si maine stau acasa. Trag tare sa las totul in ordine, sa nu am probleme cat timp nu sunt. Am citit in graba, mai intru de acasa si citesc linistita. M-am linistit ca macar stau eu cu el acasa, sa vedem cum este cand merg sa-l iau. Vb. mai tarzior.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, ne gandim la tine! Ai scapat de examen?

Tzuniii, hai, zi "prezent"!

L_carmen, vaiii, ce meniu ai....sanatate!

Anda, ai grija cu tigarile, cunoasti riscurile...

Mamicadulce, distractie faina! Sa ne spui cate beri ai baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Criss imi pare rau de Danny. Sunt niste viroze groaznice
De asta nu l-am mai dus la gradi' pe Alex de doua saptamani. Sanatate multa si vezi ca poti lua si tu viroza la fel de usor! Pupici la pui mic! Si sanatate.

Carmen am fost aseara la gradinita sa anunt ca Alex e ok dar nu vreau sa se imbolnaveasca si spunea asistenta ca din 350 de copii vin la gradinita 180! si ca ii obliga Sanepidul sa inchida gradinita sis a faca dezinfectie, de asta nu au program de vacanta ca asta toamna!
Vezi daca copilul are doar o raceala la ochisor si daca persista mai mult de 2-3 zile si nu e asociata cu secretii nazale la fel de abundente du copilul la oftalmolog.
Eu cu Alex, poate iti mai amintesti, am avut multe aventuri cu ochisorii si ne-am invatat sa mergem des la oftalmolog unde am aflat niste chestii urate despre virozele care bantuie in ultimi ani. Cica pot duce pana la puncte de keratina! - nu te peria dar nici nu lasa.
Ce sa iti spun, putere sa treci peste toate, ca s-au cam adunat si la tine...

Ruxandra - Puskin, si Anca capul sus! Trebuie sa reusiti sa treceti peste toate si sa reusiti! Suntem aici daca aveti nevoie macar sa va descarcati! Si trebuie sa fie BINE!

Claudia, sanatate lui Luca! Si numai bine!

Eu nu am curent si nu ma pot apuca de lucru... cred ca pelc acasa sa lucrez de acolo...insa baza de date e aici si e... bleah... nu stiu cata baterie mai am dar va las.

Imi spune cineva ce s -a petrecut cu mesajele mele de ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

L_carmen, multumesc, voi avea grija, daca nu-i trece in 3 zile, ne prezentam la oftalmo. Am inceput si un tratament homeopat, poate-l pun pe picioare asa.

nu stiu de ce nu ti-au intrat mesajele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Ce mai faceti? Vad ca mancati dulciuri, carnati, beti, fumati!
Sunteti adevarate!

Vreeeeau la carnaval! Ma bucur Mamica dulce ca ti-ai revenit.Nici nu se putea altfel la cat esti tu de optimista.

Imi pare rau ca aveti copii bolnaviori.Sanatate multa!
Al meu s-a facut bine rapid din fericire.E foarte rezistent desi nu mananca fructe si legume crude.

Carmen, n-am poze de la petrecerea copilului, care a fost acasa, mai mult cu adulti,doar am filmat ca nu mi-am luat inca aparat foto digital.
Am citit ca Iustin a fost bolnav. Asta se intampla pana se obisnuieste cu colectivitatea.
Recunosc ca nu am citi vreo trei capitole.Poate imi faci si mie un rezumat al celor mai importante evenimente sau sa vorbesc cu Gusta, Anda, Cris, Laura, Claudia care sunt cele mai active fete.
Felicitari si trebuie sa fiti si cele mai slabute!

Cris mie nici nu cred ca mi-l primeste la gradi bolnavior.Sotul nu poate sa-si ia liber?

Anda, n-o da la scoala pe Carina inainte de 6 ani.E atat de obositor, una e sa studieze acasa cu pauze , sa se mai joace, si alta sa stea acolo 4 ore nemiscata in banca, acasa sa faca teme, sa se confrunte cu sistemul asta inca invechit, etc.

Hai ca tot incerc sa ocolesc subiectul principal,chiar ca nu stiu cu ce sa ma mai imbrac ca imi ies colaceii.

Ma gandesc sa imi iau o burtiera.

Ieri ,primul lucru cand am iesit de la birou, mi-am cumparat prajituri.

Azi mananc numai fructe si legume crude!

Sunt cam ocupata si de aceea nu am timp nici macar sa va citesc.

Sunt in continuare alaturi de voi!

Cat mai tine concursul si care e clasamentul provizoriu?

Carmen, daca fetele nu raporteaza cred ca e timpul sa plici corectii mai dure.

Sa se instaureze odata disciplina!
Si nu mai mancati atatea interzise!

Mergi la inceput