Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doroty, esti glumeatza, pacat ca scrii atat de rar!
Adica ai timp sa mananci prajituri, dar n-ai timp sa fii alaturi de noi zilnic?

edit: nu pot face clasament provizoriu, n-au raportat toate fetele.
concursul se termina martea viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, fetelor!

Am avut ieri o zi mai plina si n-am avut timp sa intru sa va salut. Seara am cazut lata de oboseala. Azi sunt insa cev amai libera.

Mephala, n-am cum sa dau raportul pt ca s-a stricat de tot cantarul.Sper sa ajung azi sa cumparul unul nou. Asa ca nu stiu ce sa spun...trece-ma la stagnare....

Ies cu Maria la plimbare si mai povestim dupa.

Va pup.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sunt prezenta la apel, cu o
Meniu:
Dimineata: Cafea + 1 felie de paine prajita
Pranz: 2 oua tari + morcov ras amestecat cu zeama de lamaie
Seara: 1/2 pui(nu voi putea manca atat de mult) + salata verde cu rosii
+ lichide cat cuprinde(minim 3l)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare!

Acum m-am intors de la examen, sint o fericita, examenul de care mi-era cel mai frica l-am luat cu 10! Nici mie nu-mi vine sa cred. Miine urmeaza alt examen greu si apoi pot sa respir si eu pina marti.
Va multumesc pentru gindurile bune, mi-au ridicat moralul foarte mult. Va pup si ma duc iar la invatat.

Edit: ceva haios www.phun.org/newspics/funny_friday/2543.jpg" target="_blank">AICI

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia felicitari bafta in continuare vezi ca sambata seara eu vreau sa beau as ca astept.

Doroty ti-as face rezumat da deja imi e rusine ce prostii am putut debita la capitolul 171.

Ne auzim mai tarziu sau mai pe seara ca acuma duc copilul la gradi si dupa as vrea sa mai rezolv niste treburi.

Carmen m-am gandit de fapt am probat niste pantaloni si nu ar fi rau daca mi-as modifica targetul ca nici la 60 aia nu o sa ma incape asa ca as vrea un 55kg.Deja cred ca visez da eu zic sa incerc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica dulce cum stai dupa daneza? Dai fuga la beut?Ai grija cu dezmatul si petrecere frumoasa la carnaval!
Hopes la disociata, eu am inteles ca e zi de fructe si legume.Fetelor gresesc?
Carmen2003 si eu vreau de ziua mea sa-mi fac cadou o greutate mai mica, iar sotul sa-mi ia haine noi
Apropo, ce dieta tii tu doar cu paine prajita si fructe.Lumineaza-ma!
Gusta bravo, pentru curajul de a schimba targetul!Succes!
Salutari tuturor: Carmen, Delidana, Tzuni, Doroty, Criscosty....

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Uraaaaaaaaaaaaa, Delidana, esti grozava! Felicitari!
Cred ca thailandezu' e mandru taaare de tine!

Daca termini cu coronitza, vin la festivitate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

EftimieC daca-s fructe si legume la un loc ma bag de luni
Delia felicitari, asteptam sa bem

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Felicitari, Delia! Bafta in continuare!

Azi aveam si eu mai mult timp liber si nu prea ati scris.
Si cum ma rodea curiozitatea de ce e capitolul 171 cu rosu...

Si daca la postarea mea anterioara scriam ca sunteti adevarate acum m-ati convins inca odata in plus.

Felicitari fetelor!

Anky, bine ai revenit! Ai devenit instructor de fitness cum iti doreai?

An-k, sa-ti traiasca copilasii! Sa iti aduca multe bucurii.
Bianca parca tinea in brate o papusica bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Salutare ...is pleostita rau Ce beut, ce petrecut??? Ghinion la greu
Astazi am vrut sa ma duc sa-l iau eu pe Marc de la gradi la 12 si sa mergem in centrul vechi unde e mare carnaval, muzica, formatii, dans, primarul si tot tacamul. N-am reusit, desi m-am facut tare bella in Robin Hood, o sa pun poze. Am o prietena,... singura de fapt care are un singur mare defect: acela ca vorbeste nu mult, ci exagerat de mult. Vorbeste pana iti vine sa plangi , mai ales ca spune intotdeauna aceleasi lucruri la nesfarsit. Ok, azi m-a tinut 2 ore la telefon pe exact aceeasi tema ca in fiecare zi de circa 2 ani. Nu zic mai multe ca fac ca trenul. Asa ca am pierdut autobuzul, am stat sa vina taxiul cu baiatul si am zis ca ma duc la 1 in oras, desi spectacolul se termina atunci. Asta e. Ma duc la autobuz, stam in frig crancen pana vine cu intarziere...era super plin, nimeni nu s.a dat un pas mai incolo, soferul da din umeri si pleaca. Eu super nervoasa cu copilul suparat ramanem sa dam din buza in statie. Asa m-am enervat de rau de mi-a venit ciclul, zau asa. Dar ca la robinet, de unde nu aveam nimic ma ia o durere de burta si in 3 minute pantalonii mei bej erau rosii. Ia copilul suparat si hai acasa, noroc ca aveam o esarfa de aia de pene de 2 metri. Asa ca acum suntem acasa, pe mine ma doare burta de nu mai pot, si nu ne mai ducem nicaieri. La cele maxim 2 grade de afara si un vant...dar ce vijelie de simteam ca ma ia pe sus) nu mai e nimeni in centru, toata suflarea e in baruri unde e distractie maxima dar sigur nu sunt locuri sa-i dau la pui o pizza cum i-am promis.Asa ca fac eu ceva bun si ma duc cu sotzul cand vine de la serviciu si poate diseara cu prietena asta a mea dar o avertizez ca ma tirez daca mai deschide subiectul cu pricina.

Asa ca...comunicati va rog, sunt in zona , nu la beut si petrecut

Mergi la inceput