Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele! Uitati-va la ce ora beau , va invit si pe voi, am destula. Am avut o noapte nasoala, Dany a tusit si a facut si putina febra. Si imi este o mila de el ca trebuie sa-l duc la gradi E tare rau cand nu ai ajutor, nu am cu cine sa-l las. Dar ma duc sa vb cu seful, trebuie sa ma inteleaga, trag tare azi pana la 12 sa-l pot lua la 13 de la gradi si sa-mi dea si maine liber. Merg sa ne imbracam, mai vb.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza si multumim de , Criscosty. Imi pare rau pentru Dany, sanatate!
Eu nu-l duc azi pe Iustin la gradi, are un ochisor rosu si-i curge permanent.
Nici saptamana viitoare nu va merge, ca e inchisa gradinitza pentru dezinsectie.

cine mai e la cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'neata CRISCOSTY, 'neata fetelor!
Imi pare rau pentru noaptea nedormita, criscosty, si pentru Dany; ii doresc sanatate multa si tie multa putere!
ruxij, felicitari pentru ambitie! (da si la
mine putin)!

fetelor, da' ce-i cu voi de nu sunteti prin zona? eu cu cine imi beau cafeaua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Neaaattaaa,
eu nu beau cafea da va tin de urat
Aseara m-am porci. Cu un carnat de casa pe gratar si cu o farfurie de piure. Na asta e de-acu, in wk avem sfintirea apart. si mai mult ca sigur ma porcesc iar ca fac sarmale, friptura, ceva dulce... Asta-i treaba. Si astea trebuiesc facute

Hai fetele trezireaaa

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Eu sunt la cafea, multumesc!
Crys, cred ca e tare greu sa n-ai pe mine care sa te ajute, sa trebuiasca sa mergi si la lucru si sa ai copil bolnav!!! nici nu vreau sa ma gandesc! eu am mare noroc ca-i am pe socrii aici si daca am nevoie de ceva ma ajuta intotdeauna, sper numai sa ramana sanatosi in continuare!!! sanatate puiului mic!
Carmen, ce a patit Iustin? saracul de el sa-i treaca repede!

Nici noua nu ne merge stralucit, Luca a tusit azi-noapte, am dormit la el fiindca aseara a avut o tentativa de a varsa, are multa flegma, parca nu mai e asa cald acum, insa acum dupa ce mananca am sa-i mai dau odata nurofen!
Maine ajunge mami si tare ma bucur, cred ca nimeni nu e asa fericit ca si mine!!!
Azi Marc are carnaval la gradi si e bucuros ca se imbraca ca indienii!
Anda, Carina merge de la toamna la scoala? zici ca vine tati al vostru acasa??? il asteptati?
Marilena, mai dormi?
nastad, bafta azi la condus, tinem pumnii sa-l iei si sa vii cu sampania!

va pup si mai vin sa vad ce ziceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxij, felicitari pentru ambitie, , sa te tina pana scapi de tot surplusul!

Laura, eu sunt invizibila? Beau si eu cafea, nu ma vezi?

Claudia, habar n-am ce-i cu ochisorul rosu, asa a venit de la gradi: un curent sau poate o conjunctivita, nu stiu inca...
Sanatate si lui Luca!
Imi imaginez bucuria ta la venirea mamei, .

Hopes, sa ai pofta la ospatul din week, si sa nu te ingrasi prea mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Sper Mephala.
Sanatate lui Iustin
Criscosty sanatate lui Dani.

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Laura, eu sunt invizibila? Beau si eu cafea, nu ma vezi?

Sorry Mephala, cand am postat eu, ultima care scrisese era cris!
' neata si tie! Si sanatate lui Iustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza dragelor!
Eu intru vvoi la a doua cafea intotdeauna, pe prima o beau inainte sa trag de ursuletz....Doamne ce seamana cu mine la somn...noaptea nu s-ar culca si dimineata trag de el cate un sfert de ora.
Azi e carnaval si i-am luat asa un costum frumusel, o sa pun poze, si a facut o tona de figuri, ca el vrea tricoul lui cu Tanz alarm Astazi e ziua speciala a femeilor, ies pe strada, prin baruri, se bea la greu..ce mai, dezmatz pe toate planurile
In trecut astazi femeile taiau cravetele barbatilor, asa simbolic!
Cred ca fac un dus si ma duc si eu prin oras sa casc gura, ca e tambalau mare...in seara asta ies cu prietena mea la beut si petrecut
Nu-i in toata germania asa tambalau mare de Carnaval, dar zona asta unde locuiesc eu e renumita (Köln) si e nebunie mare..ce atmosfera,...ce costume, cati bani pentru niste carpe colorate, mie mi se face rau,cand intru intr-un magazin cu accesorii, serios!
In weekend incep paradele, eu am zis ca ma duc la doua cu Marc si consortul (apropos, ne-am impacat iar)

Din lipsa acuta de chef, anul asta nu mi-am cumparat nimic de carnaval, haine, peruca..chestii din astea, dar poate incropesc eu ceva cu ce am din anii trecuti.

Criscosty-La multi ani pentru Dany, iarta-ma,ieri n-am fost pe faza. Si acum Multa Sanatate! ca si lui Marc al lui Clara! Si Iustin al lui Carmen !
Fii atenta ca de marti trag de tine sa tinem disociatul, de luni nu pot, ca e ziua finala a Carnavalului, cand e cea mai mare destrabalare

V-am pupat, sunt in zona...ma duc sa-mi iau tutun

Mergi la inceput

Hopes, daca la tine un carnat inseamna porcit...! sa vezi la mine ce e! E adevarat ca nu mananc grasimi, dar la dulciuri nu ma intrece nimeni! tone intregi de zahar bag in mine in fiecare zi! (cu mici exceptii)!
Nu stiu ce e cu mine, dar nu reusesc sa ma mobilizez de loc! Incep ziua bine, dar pe parcursul ei tentatiile castiga. ieri am avut zi de shopping si am mancat ce am apucat! macar am ars niste calorii!
acum iau micul dejun si mi-am pregatit o farfurie mare cu legume (rosie, castravete, brocoli) cu cateva bucatele de branza, un pic cascaval, un ou fiert si o felie de sunca. Nu am sa pot manca tot, dar sper sa ma sa ma satur sa nu ma mai infig in mancarea lui Andrei!

Mergi la inceput