Nou stil de viatza (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

quote:
Originally posted by hcclara multumesc pt uarile de sanatate la adresa piscotului meu...doarme de 2 ore, n-a prea mancat ai, am sa-i mai dau nurofen deseara inca odata! asa e de greu cu siropurile astea fiindca nu vrea sa le inghita, abia ii deschid gura!

Claudia

Claudia, sanatate multa puiutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gata, s-a terminat petrecerea ptr. copii...dar ptr. noi poate continua, va astept la mine ca tort a mai ramas. A fost frumos, dar dany este racit si a cam marait. Si eu sunt tare obosita asa ca am sa pun maine seara pozele promise. Va multumesc inca o data pentru urari si o noapte linistita va doresc Vorbim maine...

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Madelaine77, multumesc frumos!

Crys, pai cum...ne chemi la tine si tu te retragi la culcare??? he he petrecerea abia acum incepe!!!
hai fetele care vreti o felie de tort cu crema de cioco???grabiti-va pana nu-l halesc eu pe tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare Madelaine.Ce noutati mai ai?
Criscosty ma bucur ca a iesit bine petrecerea si imi pare rau ca Dany e racit.Asteptam pozele.Multa sanatate.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mai, ce-i cu linistea asta?

Sigrid, Tzuni, Cornelia, Khristin, Cori, va invit la raport.

Khristin, Cori , voi n-ati raportat saptamana trecuta. Daca nu raportati nici saptamana asta, cu parere de rau, dar veti parasi concursul.

Criscosty, somn usor si multumim pentru tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mai ce liniste pe aici.
Claudia: sunteti bine?
Delia: cum merge invatatul? Esti pregatita pentru maine?
Carmen: ce mai faci? Ce film mai vezi?
Anca: esti mai bine?
Eu am apucat si azi sa alerg 2.2 km si am jucat aproape o ora de ping pong. In seara asta mi-am facut paste cu branza Exquisa si cu o lingurita de zahar brun. Tare bun a fost.
Maine mi se intoarce si mie jumatatea si nu mai pot de fericire.
Ma duc sa vad daca a adormit prunca si revin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Anda, io-s pe aici, caut pe net niste informatii. De filme n-am chef in seara asta, sunt obosita.
Nu pot sa nu remarc cat de sanatos mananci: branza dietetica, zahar brun, tot felul de salate,....bravo tie!...ia zi, pastele erau integrale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Nu erau integrale. Si ca sa pun capac la mancarea sanatoasa, imi savurez tigara dinaintea somnului.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

"capacul" asta e ft. nasol. Ai incercat sa renunti la ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Dany!

Eu inca n-am terminat ziua asa ca dau maine meniul. Dar n-am avut abateri pana la ora asta. Sunt asa de incantata ca reusesc sa ma tin de regim. De doi ani jumate n-am mai reusit, desi am inceput de multe ori, dar renuntam dupa o zi-doua, nu puteam scapa de pofte/foame. De data asta am rezistat deja 10 zile pana acum! Vreau sa rezist cateva luni, macar vreo doua luni.

Mergi la inceput