PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Anasia La Multi Ani!
Monica nu e tarziu ca reteta o vroiam oricum.
Doamna C si eu vreau sa vad poze cu mai mult skin.
Nicolica f frumoasa Alba ca Zapada si nu e batrana deloc.
Gabriela asteptam si de la tine poze cu piratul.
Noi suntem binisor eu m-am cam simtit lovita de tren mi-e sa nu racesc si eu. Fata e mai bine dar nu e ok de tot tot mai o chinuie nasul are zile mai bune si zile mai naspa, oricum macar noaptea reuseste sa doarma.
Legat de lichide a mea bea trei bibe de lapte pe zi cam 250 ml la fiecare bibe si mai bea suc si ceai sau chiar apa da mai rar cam vreo 250 ml pe zi, uneori are si zile cand bea mai mult.
In rest Flo iar are pb cu spatele alerga dupa metrou si iar il doare l-am convins sa mearga pe 12 feb ca tot sta acasa ca mergem la scan, la medicul de familie sa ii dea trimitere la un rmn. Uff sper sa fie ok sa vedem ce ne zic astia daca se poate face ceva sau nu, ca nu e de gluma cu vertebrele si coloana.
Eu sunt ok burtica creste miercurea urm fac 20 de sapt finally ajung la jumate. Nu mai am rabdare pana la scan.
Nico felicitari pt noul nik.
Gina pupici si distractie placuta.
La noi e un vant naspa de tot, iar zici ca e furtuna noroc ca am fost ieri la gradi si am depus formularul si acuma astept perioada de inscrieri de la astia cu admiterile ca sa fiu sigura ca am facut toate si ca fata sigur o sa mearga undeva la gradi.
Va pupic merg sa stau intinsa pe canapea oleaca ca ma cam doare spatele de la stat pe scaun.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gina, sa aveti o vacanta placuta! La multi ani nepotelului!
mada,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Gina, vacanta placuta!
Anasia, la multi ani, iubito, sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!
Iulia, ce vroiai fata sa stii despre munte?...ca am pierdut ideea....
Ia de zi-mi poate te ajut cu info. Bansko e f misto, aproape si relativ ieftina. Pt schi cel mai frumu loc de pe lumea asta e Ischgl in Austria. Kitzbuel mai e misto....mai zic? ...zi-mi tu ce te intere, sa nu ma bag in seama singura ca io sunt mama muntilor
Sabina, ia cu ceai, miere si vit.C
Mada si Iulia, promit un shooting very soon pentru voi, cu neshte piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia.Sa ai parte de tot ce iti doresti
map,sarcina usoara in continuare
Nicolica,super rochia si modelul
Gina,drum bun si distractie placuta.stiu ca ai oarecare emotii ca e prima data cand vei sta o perioada mai lunga fara Razvan,dar profita la maxim .sunt sigura ca l-ai lasat pe maini bune
Cristina si eu vreau sa vad poze,dar am zis sa nu te stesez spunandu-ti asta prea desOricum,sunt nerabdatoare ,asa ca nu te lasa prea mult asteptata
Mada,ai grija sa nu racesti.ceai si citrice preventiv.sabina ,asemeni
Nici alex nu prea consuma lichide ,cam 500 ml lapte si 50-100 ml apa/ceai cu insistente.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am facut proba costumului, asa arata Piratul, In actiune

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Gina distractie placuta si sper sa va simtiti bine.Sa va distrati, meritati si voi singurei.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

cristina ioana, julax, cristina ana,

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina astept. Ce draga numai sotul sa vada noi nu avem voie?
Iulia da ms am sa bag niste ceaiuri.
Gabriela f frumoase pozele. Ce fain ii sta ca pirat! Ptiu, ptiu sa nu-l deochi.
Uff eu nu stiu ce are barbatul asta al meu, acu vine de la dush si imi zice ca il ia cu lesin, noroc ca am site-ul de la nhs si am unde verifica ce si cum trebuie facut in caz de mai rau sun la nhs direct si daca ii e rau de tot sun la urgente, dupa ce iar il doare spatele de cand a alergat dupa metrou. Trebuie neaparat sa il duc la medic.
Uff si eu gravida si fata miorlaita.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee,chiar ca e frumos piratul vostru si rosul ala il prinde de minune
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

babee, frumos pirat
mada, multa sanatate !
va ofer de data asta o felie adevarata din tortul meu; maine urmeaza si cel pentru noi doi, ca de , am sarbatorit si 8 ani de casatorie, sau cel putin vom sarbatori;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput