PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu pe-aici, chiar daca am treaba.

Va dau si eu o , chiar daca e cam tarziu, pe ziua de azi.

Citesc ce-ati mai scris si revin mai incolo.

Pupici la toata livada!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Nico, babee, iulenca, sabina ma bucur ca va place rochia. De unde batrana?...pai doar copiii ar trebui sa imbrace astfel de costume, nu?! Copil fiind eu nu am avut niciodata un costum care sa reprezinte ceva. Mereu ma imbracau intr-o rochie si ziceau ca sunt "domnisoara". Ei bine, acum recuperez o parte din copilarie, cum zicea si babee la un moment dat.

babee, distractie placuta si piratului Philip. Sa ne arati poze, bine!?

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie

Mergi la inceput

Anasia, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi! Sa-ti traiasca piersicuta si sa se faca mare!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Iulia la capitolul munte nu ma pricep prea bine, noi mai mult cu litoralul. Dar totusi iti pot da cateva informatii: e bine sa ai bani pe card si sa retragi leva de la bancomat, decat sa schimbi euro, preturile sunt ok, mult mai jos decat la noi, 2 persoane mananca super bine si ieftin, iar Bansko e cea mai tare statiune de la ei ptr ski si cea mai modernizata. Atentie la radare. Spaga la politie este 5 leva* cu cat ai depasit, de ex daca limita era de 50 si voi mergeti cu 70, e 5*20, adica 100 leva, cam 50 de euroi. E bine totusi sa nu va ia radarele, sa platiti vigneta la intrarea in BG sau la benzinarii, dar sa o luati, sa nu umblati fara ea. Nu stiu ce sa iti mai zic. Mai intreaba-ma tu.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Babee, petrecere frumoasa la ziua lui Phillip!

Monica, tineti-o tot asa! Ma bucur ca bebe e foarte bine. Bravo lui Robertel ca doarme singurel in patut! Si Razvan doarme de ceva vreme singurel si nu prea mi se mai trezeste noaptea nici sa pape. Se pare ca se satura la cresa, ca in timpul saptamanii nu mai vrea sa pape prea mult acasa, doar putina branza pe paine cand il iau, pe la 18:00 si seara si dimineata doar 130 - 170 ml de lapte humana 3 de mar.
Legat de faptul ca bea prea multa apa, eu stiu ca e bine sa se hidrateze si ca trebuie sa bea multa apa. Al meu nu stiu cata apa sau lichide bea la cresa, dar acasa, in week-end nu bea prea multe, maxim 200 ml de apa sau ceai si lapte cat ziceam, dimineata si seara. Stiu ca nu prea e bine, dar nici nu vreau sa-l oblig, daca el se simte bine asa.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic la piersicute,

eu am terminat de facut un pic curat, am facut plimbarica, Robert a si papat binisor si face nani. Astept acum sa vina o prietena in vizita dar am vrut neaparat sa trec sa va pupicim si noi.

Anasia La multi ani, sanatate cat cuprinde, voie buna si o viata minunata!

Nicolica eu zica sa-ti schimbi job-ul ca tare faina mai este rochita de Alba ca zapada. Iar Alba ca Zapada nu-i niciodata batrana ce tot spui tu acolo

Asteptam pozici mai multe si distractie faina maine la Carnaval. Eu una nu le am cu carnavalul deloc, ce vad in München de fiecare data dupa ziua de Carnaval mizerie cat cuprinde, sticle starte, oamnei beti ma lasa mereu cu-n gust amar. Astept sa mearga Robert la gradi si poate ma schimb apoi

Gina azi noapte nu a dormit Robert la fel, o minune care-a tinut o zi. S-a trezit sa bea apa si i-am dat apoi nu gaseam suzeta. Pana am adus alta asa s-a enervat ca a inceput sa urle si cerea la tata. Asa de urat facea ca l-am luat la noi ma si speriase. Nu stiu ce-a avut, oricum si la noi abea a adormit dar l-am dus la el apoi. Cum l-am pus s-a trezit asa ca am stat eu cu el sa faca nani si-a dormit pana pe la 7. Cu apa eu nu-l oblig pe Robert, bea de buna voie, daca nu mai are imi puna cana in mana sa-i dau. Dimineata mi-a pus in mana si casa si sticla sa-i dau apa acum bea si fara sa aiba cioc la sticla, are o canita de plastic.

Va pupicim si-o zi faina!

Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumesc fetelor, pentru urari si voua va doresc numai lucruri frumoase!
va invit la o felie de tort si

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

salutic la piersicute,

eu am terminat de facut un pic curat, am facut plimbarica, Robert a si papat binisor si face nani. Astept acum sa vina o prietena in vizita dar am vrut neaparat sa trec sa va pupicim si noi.

Anasia La multi ani, sanatate cat cuprinde, voie buna si o viata minunata!

Nicolica eu zica sa-ti schimbi job-ul ca tare faina mai este rochita de Alba ca zapada. Iar Alba ca Zapada nu-i niciodata batrana ce tot spui tu acolo

Asteptam pozici mai multe si distractie faina maine la Carnaval. Eu una nu le am cu carnavalul deloc, ce vad in München de fiecare data dupa ziua de Carnaval mizerie cat cuprinde, sticle starte, oamnei beti ma lasa mereu cu-n gust amar. Astept sa mearga Robert la gradi si poate ma schimb apoi

Gina azi noapte nu a dormit Robert la fel, o minune care-a tinut o zi. S-a trezit sa bea apa si i-am dat apoi nu gaseam suzeta. Pana am adus alta asa s-a enervat ca a inceput sa urle si cerea la tata. Asa de urat facea ca l-am luat la noi ma si speriase. Nu stiu ce-a avut, oricum si la noi abea a adormit dar l-am dus la el apoi. Cum l-am pus s-a trezit asa ca am stat eu cu el sa faca nani si-a dormit pana pe la 7. Cu apa eu nu-l oblig pe Robert, bea de buna voie, daca nu mai are imi puna cana in mana sa-i dau. Dimineata mi-a pus in mana si casa si sticla sa-i dau apa acum bea si fara sa aiba cioc la sticla, are o canita de plastic.

Va pupicim si-o zi faina!

Monica 16+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Off, Monica, si noi pateam la fel, dar cand o sa se mai mareasca, nu o sa va mai faca asa. Stiu cum e, am avut si noi nopti nesfrasite la fel. Acum ma mir, ca de vreo luna si ceva, dinainte de sarbatori doarme singurel la el in patut toata noaptea. O sa treaca si perioada asta!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

multumesc fetelor, pentru urari si voua va doresc numai lucruri frumoase!
va invit la o felie de tort si

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Anasia, multumim pentru invitatie la tort si bauturi. Eu chiar nu ma pot abtine la dulciuri si azi am mai avut aici la serviciu inca 2 sarbatorite si chiar am bagat ceva prajituri.
Inca o data, multi si sa fii sanatoasa si fericita!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput

Fetelor, eu maine mai sunt cu voi si daca mai pot, desi nu prea cred, in week-end, ca am de facut multe pregatiri pentru plecare si pentru pitic, pe care il las la mama, mai e si ziua nepotului nostru si sambata mergem la el, ca face 2 ani si duminica suntem cu piticu' pachet la mama. Daca am un pic de ragaz mai intru, daca nu, va pupicesc si ne vedem de luni intr-o saptamana.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Mergi la inceput