PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Anasia
La Multi Ani
si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi si o felie de tort

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anasia..am intrat sa zic neata si ce am vazut.Ma duc sa balotez niste inghetata ca altceva nu am

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Slaba miscarea pe-aici!!
Pe unde-mi umblati?!
Babee:vazut piratul..ce mustacioara are!!!Pofta la inghetata...si eu am mancat aseara!
Sabina:sanatate multa..ceaiuri cu miere si lamaie multa!
Distractie fetelor care au plecat sau pleaca....

Apropo de lichide si Cipic bea f. mult zic eu..chiar nu stiu cat e de bine ..Am citit in Capraru ca sa-i dai cat cere dar el bea cate 3-4 bibe de 200 de ceai pe zi plus lapte seara si dimi cate 250-300ml.Am tot zis ca o intreb pe pediatra..dar n-am mai ajuns...si cand ajung uit ca am atatea s-o intreb...
Asa... cu dormitul Cipic doarme in patul mare cu mine...rau sau bine asta e..de cand a fost bolnavior in vara asa a ramas cu mine-n pat...As vrea sa-ncerc sa-l culc la el din nou...intr-o zi cu soare...
In rest..nu mai stiu..revin...

Mergi la inceput

Aseara a stat la proba mustatii, dimineata nu vroia.A trebuit sa il conving ca piratii adevarati au mustata si a mers.Mi-a zis sa-i iau si vapor ca asa au piratii.De jucarie merge, real poate nu stiu cand

Rebecca nu mai bea seara lapte sub nicio forma, dimineata doar 260 ml.In schimb apa si Molke(Sabina tradu tu ca n-am idee ce echivalent e in romana).Per total 1 litru pe zi si uda cam 3-4 scutece.

Crissa ce mai gatim?

Mergi la inceput

Babee:chiar nu stiu..pe mine ma-ntrebi?!!Tu esti cu astea!!
Eu sunt praf si pulbere la capitolul asta dupa cum bine stii..Azi ii dau lui Cipic pilaf cu pui ca a facut caca cam moale...(ieri am facut file de merluciu la cuptor pt. noi si am pus ceva condimente si boabe de piper..si a trebuit sa-i dau si lui ca urla...iti dai seama ce e la curul lui..s-a oparit rau de tot a si urlat azi dimi cand l-am spalat....
Bine ca nu l-a durut burtica!!Saracutul..mama inconstienta ce sunt!!), dupa masa ii dau mamaliguta cu branza..ca pt. noi gatesc de post o ciulama de ciuperci cu mamaliguta si cuplez mamaliguta de la noi si pt. el.
Deci...spune tu ce faci..asa ca sa ma oftici cu bunatatile tale!!

Mergi la inceput

Trebuie sa ma duc sa cumpar niste ardei pt. ciuperci...dar Cipic doarme si nu pot sa-l las singur ca poate se trezeste si uite asa..mai dau ture intre bucatarie si calculator...ma mai enervez cu socru-meu...si astept sa se trezeasca Cipic.
Si atunci sa vezi cat dureaza pana plecam..alerga dupa el prin casa sa-l imbraci...ca nu vrea si urla...si pana ajungem...pana ne-ntoarcem....ma apuca seara cu gatitul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am facut ieri o mancarica f buna, poate fi folosita pe post de garnitura sau ca atare;se fieb cartofi fara coaja taiati cuburi mai maricei; se fierb si buchetele de conopida in apa cu sare; in reteta (de la hildegard) era in combinatie cu carnaciori, pt bb am scos; se poate pune carnita de pui;se pun intr-o forma de yena , deasupra cu un sos format din smantana+cascaval ras si se da la cuptor sa se rumeneasca putin; foarte buna este;
Alessia in general bea cam 300 ml lapte seara, dimineata depinde , a avut perioade cand a baut 210, 240, 270; peste zi bea apa, dar nu o cantitate fixa, cam o cana de 200 , sa zic asa si tot cam 3-4 scutece; cei nu servim ca e , sucuri nici atat;
la dr de familie, pediatrul ei, mergem la control la 1n jum, asa ne-a zis, alt vaccin pana la 2 ani nu facem (cele obligatorii), doar daca vrem varilixul, hepatita A, dar mai asteptam, cel putin cel cu hepatuta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Eu ieri am facut pilaf de pui, supa cu stelute si cartofi la cuptor tot cu pui(doar pui).Astazi am luat si eu ciuperci, uite ca mi-ai dat idee buna, dar fac tocanita ca noi nu mancam ciulama.Habar n-am ce sa mai fac
Am niste piept de curcan, sa fac cu sos...nu prea stiu.

Mergi la inceput

Anasia:multumim..pare super misto!Cum ai petrecut?!!
Babee:scuze...pai daca-mi trebuie ardei..normal ca si eu fac tot tocanita..dar aveam in cap ciulamaua..nu stiu de ce!!!Intelegi tu...

Mergi la inceput