PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
Consi spune:

Anasia

La Multi Ani
si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
anasia spune:
consi
si o felie de tort
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Anasia
..am intrat sa zic neata si ce am vazut
.Ma duc sa balotez niste inghetata ca altceva nu am![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Slaba miscarea pe-aici!!
Pe unde-mi umblati?!
Babee:vazut piratul..ce mustacioara are!!!Pofta la inghetata...si eu am mancat aseara!
Sabina:sanatate multa..ceaiuri cu miere si lamaie multa!
Distractie fetelor care au plecat sau pleaca....
Apropo de lichide si Cipic bea f. mult zic eu..chiar nu stiu cat e de bine ..Am citit in Capraru ca sa-i dai cat cere dar el bea cate 3-4 bibe de 200 de ceai pe zi plus lapte seara si dimi cate 250-300ml.Am tot zis ca o intreb pe pediatra..dar n-am mai ajuns...si cand ajung uit ca am atatea s-o intreb...
Asa... cu dormitul Cipic doarme in patul mare cu mine...rau sau bine asta e..de cand a fost bolnavior in vara asa a ramas cu mine-n pat...As vrea sa-ncerc sa-l culc la el din nou...intr-o zi cu soare...
In rest..nu mai stiu..revin...
Babee spune:
Aseara a stat la proba mustatii, dimineata nu vroia.A trebuit sa il conving ca piratii adevarati au mustata si a mers.Mi-a zis sa-i iau si vapor ca asa au piratii
.De jucarie merge, real poate nu stiu cand![]()
Rebecca nu mai bea seara lapte sub nicio forma, dimineata doar 260 ml
.In schimb apa si Molke(Sabina tradu tu ca n-am idee ce echivalent e in romana).Per total 1 litru pe zi si uda cam 3-4 scutece.
Crissa ce mai gatim?![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Babee:chiar nu stiu..pe mine ma-ntrebi?!!Tu esti cu astea!!
Eu sunt praf si pulbere la capitolul asta dupa cum bine stii..Azi ii dau lui Cipic pilaf cu pui ca a facut caca cam moale...(ieri am facut file de merluciu la cuptor pt. noi si am pus ceva condimente si boabe de piper..si a trebuit sa-i dau si lui ca urla...iti dai seama ce e la curul lui..s-a oparit rau de tot a si urlat azi dimi cand l-am spalat....
Bine ca nu l-a durut burtica!!Saracutul..mama inconstienta ce sunt!!), dupa masa ii dau mamaliguta cu branza..ca pt. noi gatesc de post o ciulama de ciuperci cu mamaliguta si cuplez mamaliguta de la noi si pt. el.
Deci...spune tu ce faci..asa ca sa ma oftici cu bunatatile tale!!
crissa71 spune:
Trebuie sa ma duc sa cumpar niste ardei pt. ciuperci...dar Cipic doarme si nu pot sa-l las singur ca poate se trezeste si uite asa..mai dau ture intre bucatarie si calculator...ma mai enervez cu socru-meu...si astept sa se trezeasca Cipic.
Si atunci sa vezi cat dureaza pana plecam..alerga dupa el prin casa sa-l imbraci...ca nu vrea si urla...si pana ajungem...pana ne-ntoarcem....ma apuca seara cu gatitul..
anasia spune:
am facut ieri o mancarica f buna, poate fi folosita pe post de garnitura sau ca atare;se fieb cartofi fara coaja taiati cuburi mai maricei; se fierb si buchetele de conopida in apa cu sare; in reteta (de la hildegard) era in combinatie cu carnaciori, pt bb am scos; se poate pune carnita de pui;se pun intr-o forma de yena , deasupra cu un sos format din smantana+cascaval ras si se da la cuptor sa se rumeneasca putin; foarte buna este;
Alessia in general bea cam 300 ml lapte seara, dimineata depinde , a avut perioade cand a baut 210, 240, 270; peste zi bea apa, dar nu o cantitate fixa, cam o cana de 200 , sa zic asa si tot cam 3-4 scutece; cei nu servim ca e
, sucuri nici atat;
la dr de familie, pediatrul ei, mergem la control la 1n jum, asa ne-a zis, alt vaccin pana la 2 ani nu facem (cele obligatorii), doar daca vrem varilixul, hepatita A, dar mai asteptam, cel putin cel cu hepatuta;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Eu ieri am facut pilaf de pui, supa cu stelute si cartofi la cuptor tot cu pui(doar pui).Astazi am luat si eu ciuperci, uite ca mi-ai dat idee buna, dar fac tocanita ca noi nu mancam ciulama.Habar n-am ce sa mai fac![]()
Am niste piept de curcan, sa fac cu sos...nu prea stiu.
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Anasia:multumim..pare super misto!
Cum ai petrecut?!!
Babee:scuze...pai daca-mi trebuie ardei..normal ca si eu fac tot tocanita..dar aveam in cap ciulamaua..nu stiu de ce!!!Intelegi tu...