***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 20
angelabv spune:
Simplu si la obiect www.stirimedicale.ro/stiri.php?cat=11&id=1834" target="_blank">PROTEINE
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
angiuta spune:
teodoral eu m-am mirat pentru ca al meu daca mananca 120 de gr. la o masa eu sunt in al 9-lea cer. Astazi de exemplu dimineata a mancat aprox. 40 gr. iaurt cu fructe (am descoperit un borcanel hipp de la 7 luni) iar la pranz a mancat doar vreo 30-35gr. pireu si apoi l-am pus la san.
Cel mai bine mananca cerealele seara.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Pepsi spune:
timur, nu-i da danonino, nu e bun, are zahar, si alte porcarii, cel putin aici e interzis pina la 1 an si din cite am vazut la fete si ele dau ala simplu in care bagi tu fructe daca vrei
ma bag la capitol nou, nu de alta da vreau sa scriu un mesaj lung!a mai inceput cineva cap nou? sa nu facem doua?!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
teodoral spune:
Angiuta, poate Ari mananca atat si ca eu nu alaptez.Nu am avut lapte decat cateva zile.De la 3.5 luni am inceput cu supica, la 4 cu pireu si tot asa.
De ex. Ari cerealele le manaca cel mai prost.Cel mai bine mananca fructele dimineata(un mar, o banana si 1/2 portocala cu o lingurita branza calcica)si pranzul (orice-ar fi).Seara mananca 2 iaurturi Danonino gigantino dar nu zi de zi. Mai alternez cu cereale, gris, macaroane cu lapte, etc.(ce-am mai citit si eu)
poze cu ingerasul
nasterea unui inger
Venus2007 spune:
capitol nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115458
spor la scris
ali24 spune:
buna fetele.nu am mai intrat zilele astea ca nu prea a mers netu si acum citesc din urma si vad ca sunteti multe care ati pierdut sarcina.imi pare rau.si eu am pierdut o sarcina la 8saptamani.nici nu ma gandeam ca suntem asa multe fete care au pierdut sarcinile.si cumnata mea(sora lu sotu)a pierdut copilul la 17 zile dupa ce l a nascut si vreau sa va zic ca a avut depresii 2 ani de zile,pana ce a nascut un alt bebe sanatos.acum ma pun sa citesc sa ajung la zi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
acum este bianca brad la b1 tv.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)