***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 19
vas spune:
Elteka, deci vom avea ceva de lucru cu piticii pana se vor dezvata de mult iubita tzitzi?!
Eu am reusit sa o conving pe Eliza sa bea din pahar de tuica. Dupa ce am vazut ca din cani nu merge, asa cum ai zis, am renuntat si am vazut ca se uita la mine cand beam apa din pahar. Asa ca i-am dat direct din paharul meu ,si daca am vazut ca merge i-am dat dintr-un pahar mai mic. La inceput se mai ineca dar acum ma tine de mana si cand nu mai vrea imi lasa mana in jos.
Problema e ca altceva inafara de apa nu vrea sa bea. I-am pus suculet, laptic, nu-i place si se intoarce de la pahar.
O sa vedem noi mai tarziu cum ne vom descurca.
Cu mancarica nici eu nu o fortez mai mult. O las sa pape cat vrea. Ea stie cel mai bine cand e satula. Ce fain o sa fie cand o sa -mi zica "mama, mi-e foame".Dar mai este pana atunci.
Maricicutz, ma bucur ca ai prins curaj si ne povestesti cat mai multe.
Acum nu inteleg nici eu de ce nu-ti merge acolo la poze.Tot m-am uitat dar .......
Referitor la carne si ou, eu din cate stiu din ambele bebe isi ia fier, asa ca daca dai carne nu mai are rost sa-i dai si ou in aceeasi zi. Ce nume frumos are micuta ta.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
An@ spune:
nu mai e nimeni pe aici?
ma duc sa trag un pui de somn langa Ana, daca nu mai scrieti nimic..
mami de Ana (22 mai 2007)- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3efbfa3091b1e8871d70d5" target="_blank">poze
lbelciug spune:
Buna fetele,
azi am debutat cu inot si sauna. M-am simtit excelent, chiar daca am fost devreme dimneata si dupa o noapte nedormita (din motive de Bogdanel cu muci). Abia astept sa merg si cu Matei, caci copiii au acces gratis.
Bogdanel a debutat aseara cu niste muci f grosi care ies cu greu chiar si daca ii pun ser fiziologic si aspir cu Batista bebelusului. N-am mai vazut asa ceva pana acum. Toata noaptea m-a terorizat cu trezit din ora-n ora si adormit plimbat pe umar.
Didi, sarumana ca nu ne-ai uitat pe data de 30! Sa-ti traiasca si tie juniorul! Pe mine ma intereseaza sa stiu cum sa stimulez copiii in competitii!
Graviduta, bafta la job! o sa fie bine, ai sa vezi!
Poohy, unde pleci pe 6 iunie?
Nu in ultimul rnad urez La Multe lunisoare pt Antonia (Monytza), Elias(elteka), Patrik (Ioana13), Manuela (Poohy) si pt maine lui Riana (pauly).
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Madi spune:
Am mai trimis ceva dragut pe mailul comun.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
maricicutz si eu tot la pantelimon am nascut insa am fost foarte multumita. Eu am stat la rezervele de la parter si Maya la nou nascuti impreuna cu inca un baietel. Asa ca era 1 asistenta doar pt ei 2, care chiar m-a ajutat (m-au ajutat ca se schimbau) si mi-au aratat cum sa ii dau sa suga, baita etc. Cu ce dr ai nascut??? Eu am pastrat dr pediatru din spital - dr coman, care e f f f ok, insa nu vine acasa. Tre sa mergem noi in fiecare luna la pantelimon.
A, si nu iti merge albumul de poze. Nu le pot vedea.
carstea din cate stiu de la 8 luni e ok glutenul.
an@ nu am sunat-o, daca ai vorbit tu cu ea nu mai are rost sa o sun acum.
liviana la ce piscina ai fost? la hotel bucuresti? Chiar vreau sa o intreb si eu pe dr daca o pot duce pe Maya la piscina. Tati mai are abonament la marriott. Pt bebei nu se plateste???
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
lauradi spune:
Hello!
Fetelor va multumesc pentru urarile si vorbele bune!Va pe toate!
Am fost la stomatolog marti si acum sunt mai bine, dar mai am cateva vizite de facut pe la el,chiar daca nu-mi face placere.
Ducu e tot intr-o veselie cu baba lui si acum a dat-o si in “papa”, “apa” si a inceput sa se ridice in pozitie de mers de-a busilea, dar inca nu stie ce sa faca. Cand ii pregatesc masa zice papa,papa, dar nu stiu daca se refera la mancare.E asa de entuziasmat, incat si noaptea cand se trezeste zice baba-papa si se aseaza in patru labe;mereu il gasesc in cate un colt al patutului blocat in pozitia asta I- a scapat si un mamam, dar mama tot nu vrea sa zica.Am o dilema cu el pt ca vrea mereu in picioare si se ridica daca ii da cineva mainile, dar nu se ridica singur, adica sa se sustina de altceva ,in afara de maini.(sper ca m-ati inteles)In schimb daca il pun sprijinit de ceva , cum e aici ,dupa ce s-a ridicat cum v-am spus mai sus, sta bine.Acum eu ce sa fac, sa-l las sa stea sau nu?
Sesiunea inca n-am dovedit-o(Ella), mai am trei examene(Cristina), din care dau 2, pt ca unul e in aceeasi zi cu programarea lui Ducu la dr la Buc si n-am cum sa ma duc.Il recuperez la primavera.
Azi m-am gandit eu ca starile alea de greata si moleseala s–ar putea sa le am de la anticonceptionale, ca deh, n-am mai luat de mult timp.Voi ce credeti?
Magda, ce simpatic e Tudor!N-o aduci pe Sarra s-o imprietenim cu Rif al meu?
Bogalina, ce baieti frumosi si dulcei ai!
Angela, la fel ma gandesc si eu ca o sa creasca si ma pot intelege cu el si terminam cu leganatul asta,care, fie vorba intre noi, mie mi se pare ca a devenit incomod si pt el,fiindca e mare si nu stiu cat de bine mai sta el la mine in brate.Dar s-a invatat asa…Cat priveste trezirile, le pun pe seama dintilor deocamdata;sa vedem dupa ce ies si astia(oricare ar fi ei,numai sa apara!) cum o sa doarma, ca acum m-a terminat!
Abia imi revenisem si eu din oboseala si acum sunt din nou zombieDoarme rau,rau,nu stiu ce sa-i mai fac!Si nu stiu de ce nu-i ies dintii astia , ca umflat e si la primii doi n-a durat atat!Cateodata ii mai dau Nurofen si e mai bine,dar nu pot sa-l invat asa, doar cand simt ca nu mai pot.Mi-a recomandat si mie dr de la Buc Peritol, dar am vorbit cu sotul si am hotarat sa nu-i dam indiferent ce-ar fi.
Mica, super cartea!Multumim!Am admirat-o pe Maya in pozele noi – ce frumos doarme pe canapea, scumpa de ea!Iar la filmulet m-am prapadit de ras, super tare!
Monicoasa, felicitari pianistului pt mersul in 4 labe!
Vali, bine ai revenit!Felicitam Andreiutul pt progresele facute!
Vas, felicitari pt dintisorul nr 4!
Pepsi, ma bucur mult ca ai revenit!
Oana ,chiar vroiam sa intreb de tine.Felicitari grasunicii! de la Ducu!
Didi, bine ai revenit!Io vreau poze
Anca, hai ca acusi rasare soarele si pe strada voastra!Te admir pt rabdarea de care dai dovada!
Elteka, ma bucur ca ti-au folosit graficele si te-ai linistit in privinta cresterii lui Elias. pozele cu caciula roz!
Ducu doar smulge firele,dar nu mananca.Mananca,in schimb, hartieCa si Manu,uite!Mereu are cate o bucatica lipita de cerul gurii
Tu cum mai rezisti cu programul asta?
La multi ani pt sot!
Ella, ce dulce e Bobitza!Mi-e tare drag de el!
Raluca, sanatate si sa te recuperezi repede!(daca nu ai facut-o deja) Stiu cum e, ca si io am avut peritonita.Felicitari pt progresele Mariei!
Liviana, sanatate lui Bogdanel!
Bine ati venit Teodoral si Maricicutz!
pt toti sarbatoritii de zilele astea
Patrick
Ma credeti ca scriu la mesajul asta de marti seara si tot nu apuc sa-l termin si sa-l trimit? Si tot modific in fiecare zi la el si zic: azi trimit!Da' de unde!Ca, deh, nu-mi place sa fac lucrurile pe bucati;eu vreau sa fiu la zi cu tot
Gata, acum trimit,desi mai am poze de vazut!Le vad mai incolo.
Va pup.
Of, am scris mult,sper sa nu va suparati!
Laura si DUCU (29.05.2007)
teodoral spune:
Angiuta, mie dr mi-a zis 150-180 g o data. Noi avem 5 mese regulate: 3 solide si 2 de laptic.Laptic nu bea mai mult de 250 o data, poate chiar mai putin.Intre mese nu bea deloc lapte, decat apa sau ceai.Deci...cam tot pe-acolo suntem.Si nu e grasa, are 8 luni si 8.5 kg. O poti vedea si in poze.
Acu...ce pot sa zic.Daca atata vrea, atat ii dau, decat sa-i dau din ora-n ora, mai bine o data la 4 ore si bine.
poze cu ingerasul
nasterea unui inger
mica0307 spune:
lauradi asa e si Maya. Nu vrea sa se ridice in picioare decat daca ii intinde cineva mainile sau daca se agata de mine, altfel nu. Cred ca ii este frica. Da in picioare ar sta....si ar merge toata ziua. Dar nu de-a buselea...asta nu vrea si nu vrea.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
teodoral spune:
maricicutz, Ari a mea a dormit numai leganata pana pe la vreo 5 luni Ma durea spatele de nu mai puteam. Si uite-asa, am lasat-o sa planga 2 minute, mai apoi 5. Acum, ziua adoarme singura ( doarme de 2 ori cate 2 ore) dar seara...am scapat, o leagana tata.Acum sa nu crezi ca plangea pana se inrosea. Ea foarte rar plange cu lacrimi, se mataia.Mai mult de 5 minute nu rezist nici la mataiala.Am auzit pe cineva care l-a lasat 30 minute.Asa ceva nu pot sa fac.Daca ai nervii tari...
Dar tin sa precizez ca noaptea se trezeste de 3-4 ori.Si nu vrea lapte, mai devreme de 05.45.O gura de ceai, suzeta si somn in continuare.Nici nu deschide ochii, doar tipa.
Cateodata ma trezesc cu niste dureri de cap...
Sper sa isi regleze somnul, ca am incercat de toate.Cald nu e, aer uscat nu e. Habar n-am ce are.
Si cand te gandesti ca din martie vreau sa incep lucrul...
poze cu ingerasul
nasterea unui inger