***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Se pare ca suntem mai multe aici cu sarcini pierdute. Si eu am pierdut una la 11 saptamani, in octombrie 2005. Nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut dupa aia, din punct de vedere psihic. Fizic n-aveam nimic, dar nu mai puteam privi copii pe strada sau pe-ai prietenilor.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

graviduta si eu la fel. Am pierdut o sarcina oprita din evolutie la 6 sapt in 2006 si aceleasi sentimente le-am avut si eu. Si parca se umpluse lumea de copii si femei insarcinate in perioada aia. Noroc ca nu a durat mult...dupa 3 luni am ramas iar insarcinata...desi cred ca asta m-a vindecat....asteptam un bebe si la el nu mai eram dispusa sa renunt.

Somn usor!

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

offf, fetelor, prin ce ati trecut!
Imi pare sincer rau! Este o durere fara margini!

http://community.webshots.com/user/timur2701

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mica, graviduta, cristina, imi pare tare rau ca stiti si voi pe pielea voastra despre ce vorbesc.

cristina, noi am fost la aceeasi odisee cind am pierdut sarcinile. inca o data imi pare tare rau

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Didialex, pentru David Gabriel

Monytza, pentru Maria Antonia

Elteka , pentru Elias

Pozici de ianuarie

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

La multe lunisoare si din partea noastra sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ramona, esti o fata deosebita, merci ptr cuvintele frumoase si ptr gindurile bune!

la multi ani ptr toti sarbatoritii pe care i-am sarit pina acuma(bebei si timur)

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTE LUNISOARE !!!!
David Gabriel de Didialex
Maria Antonia de Monytza
Elias de Elteka

Din pacate viata nu e numai cu bucurii, fiecare avem momentele noastre de tristete si durere sfisietoare. Am avut si eu parte de momente in care credeam ca viata s-a sfirsit, ca nu pot duce atita durere...si au fost citeva...eu cred ca avem in noi o putere care ne face sa trecem peste suparari si sa mergem mai departe. In momentele acelea afli care-ti sunt prietenii si afli pe cine te poti baza. Si in viata mea a fost un moment greu, paintii m-au ajutat sa trec peste el ... apoi am simtit ca nu merit sa fiu fericita , sa am copii, dar uite ca viata mi-a daruit un sufletel care ma face sa fiu fericita, dar e adevarat, trecutul e in noi si nu putem sa-l ignoram. Nu vreau sa filozofez, acesta e modul meu de a va spune ca inteleg durerea omeneasca.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Multumesc mult Pepsico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey fetelor !

n-am mai scris pt ca in primul rand e un subiect despre in fapt nu cunosc nimic... dar nimeni nu va intelege mai bine durerea decat mine... imi amintesc al 3-lea stop cardiac, cand privirea doctorului care o resuscita mi-a dat de inteles ca nu se mai poate face nimic... dar nu au renuntat. iar eu nu mai puteam respira, nu mai vedeam ce se intampla in jurul meu, auzeam totul cu eco, imaginile erau blur-ate, am tinut pe cineva de mana strans si m-am rugat. atunci am simtit ca o pierd... de fapt asteptam din moment in moment sa vina doctorul sa-mi spuna "imi pare rau"... si a venit, si-a aprins o tigara (eram pe terasa) s-a asezat langa mine, transpirat tot, si mi-a zis ca e bine !!! nu va imaginati ca senzatie de usorare...

gata !!! sa nu mai fim triste ! hai sa ne bucuram impreuna ca Soso are azi 6 kg !!! a trecut in safrsit pragul de 6 !!! si mananca... vai de mine, ca n-o mai potolesc ! si tipaaaaa... tot timpul... si radeeee... cand nu tipa ! si se intoaece pe burta sa-i ia o jucarie la care nu ajunge altfel, si in 2 tiimpi e pe spate inapoi. nu suporta sa stea pe burta... eu o intorc pe burta, ea se intoarce pe spate... si radem impreuna ! facem gigea mama-gigea Sonia(la ea e mai violent, ca prinde par si trage) batem din palme, impreuna -singura inca nu bate, si cand vrea si la cine vrea face pa!... dar doar la cine crede ea ca merita !

acum fug sa-i dau sa manance si mai intru, ca n-am citit nimic din urma, spre rusinea mea.

pepsica,mica, ckristina,graviduta , mult si o de la mine pt fiecare dintre voi !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput