***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 9
poohy spune:
Ioana, e boala grea Unde mai pui ca eu am ochit niste produse pentru Manu din colectia de vara si parca ma vad ca dau iar comanda in iulie sau cand o sa fie reducerile Daca nu cumva iau un cod si le comand asa cu cod de reducere...
Am si eu o intrebare: a inceput Manu sa manance brocoli. Cum noi nu prea servim brocoli, nu stiu daca mai e comestibil daca se maroneste. Am luat 2 buchetele si unul s-a maronit un pic... Stiu ca la conopida e ok, dar cu brocoli sunt cam inculta
Mi l-a refuzat singurel dar amestecat cu morcov si dovlecel papa. La sfarsitul saptamanii ii adaug si ardei verde asa ca o sa pot sa ii variez meniul zilnic albinutei biz
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mica0307 spune:
poohy nu stiu nimic de problema asta a camerelor video. DIn cate stiu cele mai ok preturi sunti la magazinul target.
kid care e compania aeriana?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
kid spune:
mica Este vorba de myair.
Nu e vorba neaparat de valoarea bagajului pierdut, ca oricum nu o sa o recuperez, ca n-am cum sa demonstrez ce era in el, dar chiar m-am enervat rau de tot pe ei pt ca, pe langa faptul ca sunt incompetenti, mai sunt si nesimtiti! De asta vreau sa stiu daca pot sa fac ceva in afara de reclamatie.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ioana13 spune:
Poohy daa, boala grea. Am crezut ca e complicat sa comanzi, dar a dormit bebele, eu alta treaba nu am avut si am intrat... mi-am facut rapid cont, l-am sunat pe sotu ca trebe sa plateasca cind ajunge acasa si el imi zice ca si cardul meu e bun... nu stiam asta si e periculos ca stiu . Abia astept sa vina...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
teodoral spune:
Salut mamici,
Vreau si eu sa ma inscriu in clubul asta. Cum fac?
Poze cu ingerasul
http://teodora28.hi5.com
Nasterea unui inger
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110356
filmulet
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c2a5e8d3cf078781af4d4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email
Pepsi spune:
merci la fetele care ati intrebat de mine sau care v-ati gindit la mine, nu va enumar sa nu uit pe cineva!
nu am mai scris ptr ca ajunsesem sa-mi cenzurez mesajele, dupa discutia din perioada sarbatorilor, scriam mesaje si apoi stergeam, de faceam varza mesajele, nu mai vreau sa scriu si sa nu fiu eu insumi, sa-mi fie frica sa zic ceva sa nu se simta aceea persoana judecata, am simtit acelasi lucru ca si la odisee, cind a izbucnit scandalul de care vorbea adinel, cam pe atunci m-am retras, scriam rar....sau deloc, acuma am simtit la fel, nu pot sa zic ce vrea lumea sa auda, asa am fost tot timpul, cind nu stiu ceva tac, dar cind stiu spun, chiar daca poate la multa lume este greu sa accepte o alergie, si mie mi-a fost greu sa accept alergia lui dominic, acuma nu inseamna ca toti copii sint alergici. pe urma am mai luat o pauza ptr ca m-a tulburat din nou istoria cu bianca brad, mi=am amintit cum a fost la mine in vara 2006, mai precis pe 15 iulie, vara in care am pierdut sarcina la 12s, si daca aveam cu 1 saptamina mai mult nu mai puteau sa-mi faca chiuretaj si trebuia sa nasc un copil mort, vara in care m-am trezit singura la terapie intensiva dupa chiuretaj cu un gol mare in suflet, fara sa mai fiu gravida, fara sa am o sustinere medicala ptr sufletul pierdut, mi s-au dat doar niste calmante, in rest.....ma simteam atit de singura pe lume, aveam tot felu de idei, noroc ca il am pe dominic,noroc ca am descoperit pe dc subiectul durerea unei pierderi de sarcina, sint fete minunate acolo, vara in care ptr mine prioritatile au devenit altele, cu povestea lui bianca, toate astea mi-au revenit in minte.....si am plins, si mi-am amintit ca la nastere david a avut scor apgar 6 cu o circulara de cordon, si meconium in lichid amniotic......poate daca nu hotaram sa ma provoace il pierdeam si pe el, poate am fost aproape sa=l pierd.....dar micul meu luptator a hotarit altfel, si Dzeu bineinteles pe el mi l=a lasat! ma uit la copilasii mei si sint fericita, am o viata f fericita, ei sint totul ptr mine, cam asta simt, sper ca nu v=am plictisit, nu am vrut sa ma mai ascund ca la odisee de ce simt!
mi-a fost dor de voi, am citit tot,
poohy, brocoli este ff sensibil, trebuie mincat repede dupa cumparare, daca e maro sa=l arunci, aici cind se vinde il tin pe gheata.
david creste vazin cu ochii, numa in picioare vrea,face pasi tinut de minute, cum trece cineva pe linga el se agata de pantalonii nostrii si se ridica, busilea inca nu merge(dominic nici n-a mers) se joaca tare frumos cu dominic, se iubesc tare mult, zice tata de citeva zile si tete,mai zice bebe, e un scump(cioara din mine) ies dintii si de sus(are 2 jos), e un copil vesel, adoarme in continuare singur, noaptea se scoala de 2-3 ori pe noapte la supt/dragalit, ziua are perioade cind sta singur si se joaca, perioade cind ne jucam cu el, cind ne dragalim, papa bine, pina acuma a mincat tot ce i-am dat, cam 7 legume are in meniu, cam 4 fructe, si cerealele de orez, totul primeste separat sa se obisnuiasca cu gusturile si culorile, zilele astea ii voi da si carnita(pui/miel) cu oul astept, il voi da pregatit in mincare la inceput avind in vedere ca dominic a avut o alergie la ou(albus), il alaptez la cerere, ieri l=am cintarit pe un cintar normal electronic avea 9.200kg la 7 luni si jumate aproape, la masurat avea 73 cm ultima data(la 6 luni jumate),am fost la ski, patinat, iesim la aer cit se poate de des, profit de cit timp mi-a mai ramas pina incep jobul din nou.cam astea despre noi
vali, felicitari ptr progrese, cu david inca mai scap de cocosat ca nu=l las prea mult in picioare inca e prea mic, dar tin minte la dominic cum m-a rupt de spate de pe la 8-9 luni pina la 12 luni cind a mers singur.nici la david nu vreau sa folosesc premergator, desi nasa lui mi-a adus unul de la fetita ei
mica, nu reusesc sa deschid cartea, poti te rog sa mi-o dai pe mail?(sgflavia@gmail.com)?merci mult
am sa ma uit si peste calendare cind vrea netul, ca=mi merge tare prost in ultimul timp
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ramona7 spune:
pepsi de la noi. Am vrut sa-ti scriu mai demult un mesaj pentru ca gasisem pe forum povestea ta si a copilasului pierdut in iulie. Azi de dimineata m-am tot gandit la ce as putea sa-ti scriu, fara sa te supar. Am lasat un mesaj si fetelor de la durerea unei pierderi de sarcina.
Cred ca esti o persoana extraordinara. Ai trait o drama cumplita si totusi gasesti putere sa incurajezi alte mamici, sa dai sfaturi, sa fii optimista... m-ai lasat fara cuvinte.
Salvati o inimioara
mica0307 spune:
pepsi am trimis pe mail.
Am pus aici un filmulet cu Maya care vrea sa manance singurica supica. Da nu va povestesc cum arata dupa....
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ckristina spune:
pepsi, draga, eu inteleg perfect ce spui tu acolo; e trist ce se intampla cu atatia copii; cu atatea mame si atata suferinta;eu cand mi amintesc de bebelusul meu pierdut(sarcina) plang fara sa ma controlez;
kay, unde ai disparut?
lauradi?tu?ce face ducu? cum merg examenele?mai ai multe?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kid spune:
mica Am vazut filmuletul cu Maya
Deja a invatat ca lingurita trebuie dusa spre gura, fata mare
Eu i-am dat juniorului o data lingurita cu mancare, a fluturat-o de cateva ori dupa care a aruncat-o pe jos. Apoi si-a bagat frumos mainile in castron, a invartit castronul pana a varsat mancarea din el, pe urma la trimis dupa lingurita Noi mai avem de invatat.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia