Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
madabout sunteti doua frumoase!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Vivela, cu cineva din bloc ar fi un mare avantaj dar, daca esti nemultumita, se va transforma in dezavantaj, iti va purta vesnic pica persoana respectiva daca o 'concediezi'.
madabout, ai o fetita foarte frumoasa, cu o gingasie aparte. Si ai mult bun gust la imbracaminte. Mi-au placut nespus pozele.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Ai dreptate, noroc insa ca ma lasa rece pica oamenilor in general. La o adica, ce am avut si ce-am pierdut.
Madabout, foarte frumoasa printesa ta
![](inlove.gif)
_
Gabi, mami de Davidush
![](baie1.gif)
![](images/user_woman.png)
valen spune:
oanamada, iti spun, cum iti zic de obicei, ca emilly este superba...si eleganta...si..si.sunteti o familie care mie-mi bucura mult ochii.Si eu trebuie sa ma intorc la serviciu in vara asta (n-a fost sa fie acum in ianuarie) dar nu m-am decis inca daca imi doresc asa tare. uneori spun ca m-am saturat de stat printre pampersi, scutece, cratite si aspiratoare si ca vreau la serviciu, apoi realizez ca mers la serviciu inseamna copii la gradinita, or la gradinite si scoli vor sta fetele toata viata, pe cand in bratele mele, nu vor mai sta niciodata ca acum; la cat de repede cresc , parca maine poimaine le aud spunandu-mi ca vor sa vina acasa cu prietenelor lor(de prieteni nu discutam ca deocamdata nu accept asa ceva) si ca ma roaga sa nu stau in gura lor. Pai sa nu-i iei la iubit cand ii simti cum miros a bebelusi?Nici eu n-am stat despartita de Ines si cred ca voi suferi tare mult din mai, cand va merge la gradinita, insa mai e ceva timp pana atunci si profit la maxim. Imi aduc aminte ca Sarah avea 8 luni si putin cand a trebuit sa mergem la o nunta, asa ca am lasat-o la ALINA. (prima data cand ne desparteam mai mult de 2,3 ore). pe langa faptul ca am lasat-o plangand, am plans si eu toata noaptea, pt. ca sarah vazuse pe unde plecasem si pana a adormit, a stat la usa plangand, ca un catel ramas fara stapan. Mi-am spus atunci prosteste ca n-o mai las niciodata de langa mine...www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
X-ray spune:
mada e superba si sunteti asa de frumosi toti 3
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Ame, Corina, Valen, Vivela , Alina Multumesc mult pentru complimente, nu imi mai incap in piele ca orice mama cand i se lauda odorul!!
Valen m_ai omorat cu "a stat la usa plangand, ca un catel ramas fara stapan", Doamne cat de mult depind acum de noi si cat de tare or sa ii enervam la adolescenta!!! Ma ia cu calduri de pe acum.. eu n-am fost o fire foarte rebela la adolecenta dar am avut ceva faze de iesit peri albi...Uff si acum o sa fiu de cealalta parte a baricadei...
MADA mamica de Emily 07/08/07
Anya20 spune:
mada, superba emily...si foarte eleganta.
aaa, gabi, imi amintesc perfect atunci cu sarah...asa este, a vazut pe unde au plecat parintii si oriunde as fi pus-o in casa, mergea de-a buselea pana la usa si plangea...iar eu va spuneam la telefon ca e bine, sa stati linistiti.
si mai stiu si cand am lasat-o pe anya cu voi si am plecat noi la nunta. ai fost nevoita sa o pui la san, desi tocmai o intarcasesi pe sarah. ooof, si eu mi-am zis atunci ca n-o mai las niciodata
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
cafera spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Am incarcat poze noi cu printesa mea:www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">AICI!
MADA mamica de Emily 07/08/07
E superba!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
eles si eu am nascut la Giulesti cu dr Puia Sorin. super profesionist si un om deosebit, insa destul de ocupat. am asteptat destul de mult pe la usi dar a meritat efortul. *mihaela*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Am vazut si eu poze cu fetite cu rochite si mi-e ciuda ca eu nu o sa am ocazia...pot sa fac si 15, cred ca numai baieti or sa iasa din mine
Si ziceti asa...mare jale cu lasatul copilului prima data...hmmmm... Matei si asa e un mamos...ma "iubeste"-a se citi linge - de ma zapaceste si se cuibareste asa frumos in mine de-mi dau lacrimile instantaneu de fericire.
Mie imi e dor de sentimentul ala cand l-am pus prima data la san si am simtit ca ma sufoc de fericire - si asta la propriu! Mi s-a taiat respiratia si im era frica sa inspir, sa nu treaca momentul ala magic, sa nu stric ceva din perfectiunea lui!
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
aylin_tarcan spune:
mada, emily e o dulceata! e primavara in toulouse, nu? ooof, amintirile ma napadesc...
anya, niste scumpici de fetite ai! chiar ca trebuie sa mai faci si pe bb3, ca ai stofa buna!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita