Strumfi de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ma tot gandesc de dimineata la problema asta a intorsului in campul muncii (he,he toti suntem agricultori ). Eu una m-as duce la scoala si maine, desi mi-e tare drag de Una. N-o fac insa dintr-un sentiment de responsabilitate fata de copilul meu si fata de copiii de la scoala. Sigur n-as avea energia fizica si emotionala sa ma ocup de toti la fel de bine si atunci stau frumusel acasa. Incerc sa compensez cu voluntariat in masura in care am cu cine o lasa pe Una. In mod sigur nu-s foarte multumita de felul in care trec zilele mele acum - scutece, casa, ceva plimbari - de multe ori mi se pare monoton si mi-e dor sa ma apuce noaptea la scoala sau 3 noaptea citind extemporale comice de pe la clasele mele mai slabe. Dar Miruna nu va fi bebelush decat o data in viata, iar eu nu stiu daca voi mai putea fi mama altui copil. Incerc sa nu pierd nimic acum, desi multa lume se uita cam stramb fiindca ii acord fetei foarte mult timp pe zi, fiindca mai las vase nespalate ca sa ma joc cu Una etc.

Oricum, va admir mult pe cele care va doriti multi copii. Cred ca maternitatea, calitatea asta de a ingriji bebelusi e o chestie cu care te nasti sau nu. Bine, fiziologic, cele mai multe dintre noi putem fi mame. Emotional, afectiv, cred ca nu sunt cu adevarat multe femeile care se simt implinite doar prin copiii lor, care au capacitatea asta extraordinara de daruire. Inca o data, toata admiratia mea celor care sunt asa de generoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by Eles
A nascut cineva la mat. Giulesti? Puteti sa-mi recomandati si mie un dr. bun care sa monotorizeze sarcina si sa vina la nastere? Am o prietena care este insarcinata in 5 saptamani si ar dori sa nasc ala Giulesti, dar nu cunoste nici un dr. acolo.
Eu cereale ii dau dupa baita, inainte de culcare pe la 22.00 si astfel doarme pana la 5 dimineta. Dar ne chinuim mult pana papa, a inceput sa scuipe cu papa in mine, nu mai zic cum arata scaunelul si hainutele lui.
Voi cu ce reusiti sa scoteti petele de morcov? Eu ii spal hainutele cu persil sensitive si tot mai raman.

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community

Eles, eu am nascut la Giulesti. Pot sa recomand din tot sufletul doctorul cu care am nascut eu si care mi-a urmarit sarcina. Il recomand pt ca este un doctor tanar, cu pasiune pt profesia lui, bine pregatit si la care poti ajunge f usor (se respecta orele de consultatie, niciodata n-am asteptat mai mult de 10 minute). Iar la nastere a venit, desi era duminica seara. Cu siguranta, la bb2 tot el ma va urmari.
Daca prietena ta doreste - macar pt o consultatie, sa se convinga singura - te rog contacteaza-ma pe PM.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor,
stie cineva unde se gasesc tampoane din alea speciale pt lohii? Adica exista in comert, la farmacii sau online?

Multumesc mult. Am o prietena care mai are putin si naste si are mare nevoie.

Va pup si multumesc mult.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Fetelor, m-a ajuns si pe mine depresia... nu mai pot, parca n-am aer. Iar voi rasuciti cutitul in rana cu intorsul la servici. Eu trebuie sa incep la 1 aprilie, iar ieri am conceput un anunt pt cautarea unei bone. E groaznic, m-a apucat plansul in timp ce-l scriam, de parca dadeam anunt ca-l vand . De atunci nu mai sunt buna de nimic, stau numai nas in nas cu bb, l-am pupat de mii de ori de ieri pana azi, azinoapte n-am dormit aproape deloc, am stat cu ochii la el si il mangaiam si il pupam pe capsor si pe manute... Nu stiu cum o sa reusesc sa trec si peste asta, e foarte greu .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Vivela, te rog trimite-mi tu pe mail numele, adresa si nr de tel. daca se poate. Adresa mea de mail este : elena_brezeanu@yahoo.com.
Multumesc frumos!!

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Vivela, te sfatuiesc sa iti faci o lista cu intrebarile pe care vrei sa le pui bonelor pe care le vei intervieva. Sa-ti structurezi clar ce pretentii ai, sa discuti in amanunt cu ele. Daca persoana nu iti face impresie buna de la inceput, bineinteles ca nu are rost sa intri in detalii.
Asta daca nu vei apela la vreo firma.
Daca trebuie sa te intorci la munca, trebuie, ai putea incerca sa lucrezi doar 6h?
Bafta la gasirea unei bone potrivite, intreaba si printre cunoscuti.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Eles, ti-am trimis mail.

Ame, multumesc pt sfaturi . Inca sunt la stadiul de cautare printre cunoscuti, daca se poate numi asa faptul ca incerc sa gasesc in bloc la mine pe cineva dispus. M-am mutat relativ de curand (de vreo 5 luni) si inca nu cunosc persoanele din bloc.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by violetan

Fetelor,
stie cineva unde se gasesc tampoane din alea speciale pt lohii? Adica exista in comert, la farmacii sau online?

Multumesc mult. Am o prietena care mai are putin si naste si are mare nevoie.

Va pup si multumesc mult.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

la Mothercare gasesti astfel de tampoane... sigur!
am cumparat si eu un pachet in iulie 2007 pt.mine
avea 10 bucati si costa 12 ron...
din experienta iti spun ca sunt f.bune, dar ca nu trebuie sa isi ia mai mult de un pachet deocamdata... eu cel putin nu le-am folosit pe toate; daca ii vor mai trebui poate sa isi cumpere dupa ce iese din spital (cred ca in majoritatea cazurilor lohiile sunt mai abundente in primele 2-3 zile, in rest merg si tampoanele obisnuite).

NASTERE USOARA prietenei tale si bebe sanatos si vesel!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Am incarcat poze noi cu printesa mea:www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">AICI!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Vivela, cu cineva din bloc ar fi un mare avantaj dar, daca esti nemultumita, se va transforma in dezavantaj, iti va purta vesnic pica persoana respectiva daca o 'concediezi'.

madabout, ai o fetita foarte frumoasa, cu o gingasie aparte. Si ai mult bun gust la imbracaminte. Mi-au placut nespus pozele.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput