Strumfi de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Mada nu doar Emily e frumoasa, ci si tu... dar era suficient sa fiu de acord cu titlul unei poze: Emily seamana cu mami!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

karligutzoooo, esti tare! mersi mult!
eles, ion ionut e super profi si ff bun profesional la giulesti.
simo, mi-au dat lacrimile cand am citit ce-ai scris. Eu si acum am sentimentul asta cand suge laurentiu. Sper sa-l pot alapta cat mai mult!

La mine cred ca a fost totusi o miscare buna global faptul ca m-am intors la serviciu cand a facut bb 3 luni. S-a obisnuit cu bona, nu a plans si nu plange niciodata cand plec, e f fericit cand vin si eu sunt f incantata de bona, sa n-o deochi! Stau putine ore la birou si crap de dorul lui, dar in acelasi timp nu-mi fac griji ca n-ar fi pemaini bune, ceea ce e fantastic. Nu stiu cum va fi mai incolo. Oare o plange cand o sa plec? Hm...

Alina/anya, frumoase fetele taleee! Am admirat si calendarul. De arta, frate!

Nma, iti dau pm.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Despre "reinceperea activitatii" ce sa spun?
Daca ma intrebati in luna a opta de sarcina, cand stateam sa fac inchideri de semestru pana la orele 23, v-as fi spus ca stau cu bebe pana la 4-5 luni si ma reintorc la serviciu ca, deh, "fara mine nu se poate". Atunci nu stiam prin cate aveam sa trec...
S-a intamplat totul brusc, in saptamana 38 de sarcina si nici acum nu pot sa ma gandesc si sa impartasesc groaza cu care am trait pana la nastere. Toate clipele acelea m-au facut sa inteleg ca cel mai important lucru pe care l-am realizat, e acela ca sunt mama. Atunci mi-am dat seama ca "fara mine nu se poate" ACASA, la copiii mei si de atunci am inceput sa lupt.
Si cand medicii au lasat privirea in jos, D-zeu si-a intors fata catre mine!

Vrea sau ma bucur de fetele mele cat mai mult timp posibil si incerc sa fac din fiecare zi o sarbatoare. Uneori reusesc. Imi iese destul de bine, pentru ca vad asta in ochii lor.

Despre faptul ca "fara mine nu se poate" la serviciu, am inteles ca oricine poate fi inlocuit si meritele tale pot fi atribuite foarte usor altor persoane.

Chiar daca profesional am reusit sa am un anumit statut, recunosc ca cel mai mult imi place sa fiu MAMA. Poate mai tarziu o sa le imbin pe amndoua, cum am reusit si dupa cei doi ani stati cu Alexia, dar acum...asta cred ca e menirea mea.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Frumos scrieti, fetelor! Cafera, daca la simo imi venea sa bocesc, la ce ai scris tu chiar bazai
Chiar incep sa ma simt aiurea...

Karligutzo, astia de la mothercare au cumva si site sa faci cumparaturi online? Ca am dat search pe google dar n-am gasit nimic, iar cu timpul stau extrem de prost. As fi vrut sa i le cumpar eu si sa i le fac cadou...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

Mada nu doar Emily e frumoasa, ci si tu... dar era suficient sa fiu de acord cu titlul unei poze: Emily seamana cu mami!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

M-ai prins in delict de autoflatare!! Multumesc mult!
Si Caferei! Si lui Aylin! Si da..la Toulouse mijeste a primavara, cel putin pe la amiaza cand sunt 12-13 grade! Cand o sa ii arati Garonna broscutei tale?

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Mie imi e dor de sentimentul ala cand l-am pus prima data la san si am simtit ca ma sufoc de fericire - si asta la propriu! Mi s-a taiat respiratia si im era frica sa inspir, sa nu treaca momentul ala magic, sa nu stric ceva din perfectiunea lui!

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Simo ne-ai inmuiat pe toate cu aceasta amintire... ..... si te rog nu te mai gandi ca si cum nu se va mai intampla! pe cand ne inscriem intr-o noua odisee? asta e intrebarea! banuiesc ca acum vrei sa raspund eu prima

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Violeta - cred ca nu au site pentru insa au mai multe magazinutze... cel din Pta.Dorobanti e cel mai mare. Mai au in Mall-uri (si Plaza si Vitan) pe la etajul cu magazinele pentru copii si nu mai retin unde am vazut o "sucursala" de-a lor. Hai ca daca tii musai sa ii faci cadoul asta te duci tu o fuga pana la ei.

Mada lasa, nu fi modesta!

mai aveam din urma de zis, dar ma tot tin in lant cu mesajele recente...
Anya foarte frumoase pozele cu printesele tale, dar putine poze! era vara pe strada voastra? le-am vazut la piciorusele goale cum, voi nu imbracati fetele cu ciorapi? nici fular la gura, nici caciula sper sa nu mi-o incasez! ma ierti?
Si imi pare rau ca iar ai trecut prin emotii puternice cu anestezia aia pt.Arina... offff da' de-acuma gata, da?

Valen te gandeai iar la vecinele alea "dragi"? cand spuneai ca nu au voie fetele cu prietenii prin casa, sau am inteles eu gresit. Si te gandesti la munca, si te gandesti la gradinita la fetita.... sa ma gandesc si eu la astea? pentru mai incolo sha? mie pe langa ca nu m-as dezlipi de Adeluta prea usor ca sa ma duc sa muncesc... ma gandesc daca mai am pofta de munca dupa atata stat degeaba!

Blueiris e o adevarata "meserie" sa fii bula... asa de bula ca mine ieri dimineata; dar sa nu crezi ca mi se intampla des te pup... vezi tu cat rezisti si tu in pozitia asta mai preda stafeta, mai lasa si pe altii...

si nu in ultimul rand: say HI back to Jadi .... fetelor care vreti sa incepeti munca, ma uit la jadi si cred ca nu va vad bine cu timpul.... mai rarutz pe forum; ma intreb cum e pe la bucatarie.... Deni mai ai timp sa faci placintele alea bune?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by karligutza

si nu in ultimul rand: say HI back to Jadi .... fetelor care vreti sa incepeti munca, ma uit la jadi si cred ca nu va vad bine cu timpul.... mai rarutz pe forum; ma intreb cum e pe la bucatarie.... Deni mai ai timp sa faci placintele alea bune?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Ajutati-o pe Diana

HI BACK JADI ...si da, pe la bucatarie mai treci? sau in general pe acasa? sau numai declari?

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Tot vreau sa-i trimit felicitari Dianei2007, si........nu mai apuc. L-am tot admirat pe Victor, dar acum ca-l vad asa viguros , stand in fundulet, ma inscriu pe lista de petit. Ce zici? Corespunde Ilinca?

Mergi la inceput

Domnisoara Adeluta nu vrea sa ne incante cu parada de moda?

Mergi la inceput