Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
HELP
Stiti cumva daca e ok sa stochez lapticul de-a lungul zilei intr-un recipient in frigider si seara sa-l bag la congelator?
Ma stresez pt ca noi avem un congelator minuscul si deci nu pot sa pun un recipient in congelator dupa fiecare mulgere.
Eu luni incep serviciul si foarte deprimata sau nebuna... nu mai zic ca afara ploua de-ti vine sa-ti tai venele. Bine na imi permit si eu 5 minte sa-mi plang de mila si pe urma hopa sus ca .Soph n-are nevoie de o mama deprimata, morocanoasa.
De saptamana trecut ama muncesc cu ea sa bea din sticluta laptic si nu vrea. I-am luat tot felul de sticlute si nu-i trebe din nici una, din canita bea (canita normala fara cioc sau alte cele) dar cea mai mare parte ajunge pe bluza. Mor cand o vad cum ma priveste plangand si trage de mine sa-i dau tatzi, nici nu-i mai dau din sticluta il las pe tat'su; oricum saptamana viitoare sta cu ea acasa si peste 2 saptamani incepe fata cresa.
Maine incercam pireul de morcov, sper sa am mai mult succes.
E foarte mamoasa si sta toata ziua ca o maimutica agatata de mine.
Am vazut pozele cu Anya si Arina, scumpe tare amandoua.
Rasul Printesei de Arad ne-a binedispus si molipsit si pe noi, nu-i de mirare ca e balsam pt taticul ei.
V-am pupat.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Am vazut poze frumoase. Cu multi copilasi (scrisesem initial bebelusi, dar m-am corectat) Mi-era dor de Arina si Anya. Niste domnisoare superbe.
Elisa e o scumpa. Victor al meu e un serios, asa ca vreau o nora care sa rada mult. Si asa ma eu o dragoste mare pentru Arad (chiar, Alina, tu te consideri banateanca sau ardeleanca? - asa, de curiozitate)
Valen, de un real folos programul meselor scris de tine. Multumesc. Pentru cand o sa putem vorbi si noi de o masa. Incerc sa fiu optimista).
Jadi, ma bucur sa te mai citesc. Mi-era dor.
Luna, ce mai faceti? Sunteti ok, nu? Doar ocupate cu plimbari, cumparaturi...de astea, da?
Ioana, voi? Ce mai fac fetele? Dar kg tale? Alea pierdute...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](images/user_woman.png)
Nonna76 spune:
oana calmeaza-te si ia-o usor.Victor va minca la un moment dat doar nu s-o insura nediversificat.Nu dispera.Fa-i ceva care-i place(al meu nu refuza mar copt) si cind il vezi binedispus incearca si da-i.
In primul rind fii calma,copilul a luat in greutate chiar daca e de 3 sapt. diversificat.Al meu maninca cel mai bine cind sintem doar noi 2.Eu vorbesc cu el,deschid si eu gura odata cu el.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Blueiris Multumesc de raspuns, o sa perseverez cu lingurita, partea nasoala e ca ea e la bona la masa de la 12 si deci eu pot sa perseverez doar in weekend!!!
MADA mamica de Emily 07/08/07
ALEXIA2007 spune:
Blueris si eu am patit la fel cu Alexia sia durat ca o luna tot" protestu" ei si acum de ceva timp am gasit la carrefour o sticluta cu lingurita incorporata se poate transforma si in canita este mult mai usor,la noi a functionat foarte bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Si a mea face greva foamei de cand cu diversificarea dar nu o las dupa "muschii" ei. Stau si o ora cu ea la pranz sa manance putin piure si cu strambaturi de ambele parti intra ceva si in gurita. Ea a inceput sa manance putin mai bine de cand i-am luat scaunelul si ii dau sa manance in bucatarie. In dormitor era dezastru nu manca nimic.
Ieri am incercat sa ii dau mai des sa manance si sa suga pe parcursul zilei desi nu cerea neaparat, iar azi noapte a dormit mult mai bine si mai linistita.
La ce ora dati voi cerealele seara? Eu ii dadeam pe la 18 dar cred ca e cam devreme. Oare pot sa i le dau dupa baitza (adica pe la 21-21.30)?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
X-ray spune:
oana eu ma consider olteanca ca-s din valcea.....al meu e jumate ungur asa ca eli e un "hibrid"reusit asa-i?
simo are masina voastra isofix ca atunci e pacat sa iei scaun fara
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
anamiha spune:
Buna fetelor
Am si eu o intrebare la voi...ati facut comanda de haine pentru bebelusi de pe siteul www.redoute.com?
Daca da as vrea sa stiu si eu cum se procedeaza pentru ca nu cunosc franceza si nu stiu cum se procedeaza.
Multumesc
Nonna76 spune:
quote:
La ce ora dati voi cerealele seara? Eu ii dadeam pe la 18 dar cred ca e cam devreme. Oare pot sa i le dau dupa baitza (adica pe la 21-21.30)?
Dar la ora aia nu-i dai sa suga?
Eu tot la 6-7 ii dau masa de seara(brinza cu fructe ca cereale ii dau dimineata ).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/brazuca25/brazuca25.jpg)
brazuca25 spune:
Nonna ii dau sa suga normal dar ma gandeam ca poate se satura mai bine cu cereale si apoi sa completez cu san ca asa sta cam vreo 2 ore la san pana adoarme si se satura. Am incercat si eu dimineata azi cu cerealele si o sa ii dau marul pe la 6 sa vedem cum reactioneaza.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni