Strumfi de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

asi fi vrut sa mai zic ca si eu imi doresc bb2 si poate chiar bb3 (nu stiu cum este cu a 3-a cezariana) dar nu acum , peste 2-3 ani. eu mi-am propus inca de la inceput sa stau acasa cat mai mult cu bebe dar acum sunt hotarata sa nu ma duc mai repede de 2 ani la servici si parca nici atunci nu m-as mai duce. cred ca sunt dependenta de bebe, numai pot sta fara ea, nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi sa nu o vad 8-9 ore pe zi, mi se pare ca nimeni nu poate sa aiba grija si rabdare cu ea asa cum am eu. insa, fiecare face cum crede ca e mai bine.daca o mama se intoarce mai repede la servici nu inseamna ca-si iubeste copilul mai putin. eu sunt convinsa ca toate vrem ce-i mai bun pentru copilul nostru. am vazut ca discutati si despre sani, deocamdata arata bine ca am laptic dupa aceea nu stiu cum va fi (si eu avea doua tentative de sani) dar sunt foarte multumita ca si-au facut treaba asa ca se pot relaxa in voie ca nu o sa ma supar pe ei. important este sa nu ma lase la nevoie (bb2...bb3...).

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mi-am amintit....eu l-am trecut pe Matei in pasaportul meu. Da sotul o declaratie ca este de acord sa il treci in pasaport (cerere tip, ti-o dau ei) pe care o semneaza in fata aluia care ia poza. Intri la poza si gata. Matei avea o luna jumate, deci va dati seama ce s-a chinuit ala sa-l prinda exact conform cerintelor... Deci trebuie sa te prezinti cu copil si sot si restul fac ei. Nu-i mare scofala. Normal iti da pasaportul intr-o saptamana, la urgenta (platesti o taxa) in 2 ore.

Despre stat cu copilul...nu stiu ce-i aia viata fara Matei de 6 luni. cel mai mult am fost separati jumatate de ora in care el a dormit iar eu am innebunit-o pe mama cu telefoane. Asa ca, in campul muncii nu ma intorc inainte de 2 ani decat daca mi se face o oferta la care visez.

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu am spus inca de la inceput ca vreau sa stau cei 2 ani acasa, desi financiar ne este mult mai rau asa, dar nu cred ca as putea functiona departe de Deni atatea ore. Si eu ma declar la fel de dependenta de ea cum e ea de mine. Nu spun ca este mai bine asa, dar eu simt ca asa ne este noua cel mai bine. Cred ca fiecare mama face asa cum simte ca este mai bine pentru ea si pentru bebele ei. Nu cred ca este nimic rau nici in a te intoarce la servici dupa o anumita perioada.

Cand am ramas insarcinata, toate prietenele mele, fara copii, se vaitau ca ele nu ar sta atat cu copilul acasa ca nu ar putea sa schimbe scutece toata ziua. Mie mi se pare ca numai asta as face. Daca mi-as permite financiar, m-as pune pe facut vreo 3-4 copii in urmatorii ani si m-as simti cea mai implinita. Sincer singurul motiv pentru care as reveni mai devreme la munca ar fi cel financiar, si in nici un caz plictiseala sau lipsa de rabdare cu Deni. Simt ca nimeni nu ar putea avea grija de ea asa cum am eu.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

sanatate multa tuturor bebeilor bolnaviori!

Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Voi scrieti ca nu puteti sa va lasati copii acasa si sa va intoarceti la lucru.Si eu sunt dependenta de copii mei dar mai sunt dependenta de niste copii-copiii mei de la scoala.Nu mai pot de dorul lor,mi-e dor de zumzetul din pauza,de curtea scolii plina de elevi,de ochii lor in ochii mei,de glumele lor.Meseria mea da dependenta.Asa-i Lia?
Iar copii mei au o mama relaxata,activa,vesela.In plus lipsesc doar 4-5 ore pe zi (cu tot cu drum).Voi schimba scutece ,voi alapta, voi merge la plimbare asa cum am facut-o si pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna
Am fost ieri la vaccin. Asa ca raportam la 6 luni si 2 saptamani 8500. E super ok. Deci pana acum astea doua tzatze si-au facut datoria. De acum...jale!.
In afara sanului, pe care il adora, nu accepta nimic. Nu deschide gura nici macar ca sa-i masez gingiile. Pana zilele trecute ii mai dadeam supica sau suc. Sau apa. Il placea sa bea cu canita (normala). In fine, cat reusea. Acum nici asta nu mai vrea. Perseverez si incerc sa fiu calma. Nu reusesc. Dupa fiecare tentativa merg la baie si plang (merg la baie pentru ca nu vreau sa ma vada nici Stefan si nici Victor).
O! Daca ai sti, Anya/Alina cat curaj imi dai cand ne povestesti ca Arina e acum o mancacioasa! Nu pot sa spun ca lui Victor nu ii place ceva. El pur si simplu ne deschide gura. La nimic. Teoretic suntem in a treia saptaman de diverisificat. In prima a mancat bine, apoi au inceput dintii si de atunci...adio!Cu greu mai reusesc sa-l pacalesc sa deschida gurita. cand e cu mancare in gura ii place. Nu o scuipa, nu se stramba. Dar cu de la sine putere nu deschide gura.
Iar eu simt ca o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Simo saru'mana de cafea! Multa sanatate baietilor tai!
Cristina Multa sanatate si lui Ingrid, si Emily a avut intr-o zi episoade de vomitat, a vomitat vreo 2 biberoane consecutiv, am fost cu ea la pediatru si nu avea nimic infectios, mi_a spus numai sa ii ingros laptele. I-am cumparat un fel de faina de manioc special pentr ingrosarea laptelui si cateva zile i_am dat asa!

Eu sunt cam varza, va tot citesc, imi fac liste cu raspunsuri si apoi nu am timp sa raspund... asa ca daca va dau raspunsuri la intrebari de acu 2-3 zile Mea culpa!

Anto multa sanatate si Soniei, sper ca e mai bine! Si eu ma tot intrebat ce tot e cu gastr-enterita asta, ca si aici mereu ii auzi ca au cate o gastro, eu inaite sa vin aici nu am auzit de asa ceva dar se pare ca e ceva f frecvent??!!

Alina am ras cy lacrimi de rasul Elisei, e suuper dulce!!! I-am aratat-o si lui al meu si tot intreba dar cate luni are, Emily cand o sa faca asa? A mea rade , dar nu cu atatea hohote inca!

Alina ai doua fete superbe!! Cred ca si eu vreau 2 fete! Cat de mult a crescut Arina, e din ce in ce mai frumoasa!

Eles parca tu intrebai de lapte praf, eu ii dau lui Emily 3x240ml si la ora 12 supa crema de legume 150 ml+ 120 ml lapte!

Noi avem o problema cu mancatul cu ligurita, si anume nu vrea deloc, scuipa tot timpul, eu tot incerc, i_am facut un fel de piureu mai gros, dar degeam, nici fructe mar/para nu a vrut, in scimb daca le subtiez si le bac in biberon, mananca tot...in afara de para care o luasem la borcanel de la Hipp si nu stiu de ce nu a avut succes..
Credeti ca e o probleam, ca nu am eu suficienta rabdare? Adica eu incerc sa ii dau cate putin, dar ea scuipa tot afara si dupa 2-3 lingurite d-astea scuipate , nu imi dau seama daca a inghitit sau nu ceva , asa ca ii dau la bib? Cum ar trebui sa fac?

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

Voi scrieti ca nu puteti sa va lasati copii acasa si sa va intoarceti la lucru.Si eu sunt dependenta de copii mei dar mai sunt dependenta de niste copii-copiii mei de la scoala.Nu mai pot de dorul lor,mi-e dor de zumzetul din pauza,de curtea scolii plina de elevi,de ochii lor in ochii mei,de glumele lor.Meseria mea da dependenta.Asa-i Lia?
Iar copii mei au o mama relaxata,activa,vesela.In plus lipsesc doar 4-5 ore pe zi (cu tot cu drum).Voi schimba scutece ,voi alapta, voi merge la plimbare asa cum am facut-o si pina acum.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

tare mi-as dori ca si iris sa aiba o invatatoare asa ca tine

Interviu cu Dumnezeu : http://www.agonia.ro/index.php/prose/158379/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

fianna nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cred ca ar trebui sa recitesti mesajul meu si sa corectezi mesajul tau " facem copii si nu avem rabdare sa-i crestem" nu ti se pare ca acuzi cam mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Mada, si noi patim la fel. Mai putin partea cu biberonul. Am decis ca diversificare fac cu lingurita si nu ma las cu una cu doua. Daca nu vrea, ii dau lapte si mai incerc a doua zi. Si tot asa... Are zile cand ii mai aluneca cate ceva pe gat parca accidental si altele cand nu deschide gura absolut deloc. Mai nou, de doua zile nu mai manaca nici lapte cum trebuie. Sper sa fie faza trecatoare. Eu zic sa mai insisti cu lingurita. I-o tii pe buze, poate vrea s-o bage in gurita asa cum face cu tot ce e in jur. Si daca da de gust poate ii place. Dau sfaturi da' mie nu-mi iese.

Mami de Maria

Mergi la inceput