Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Roxana, am vazut ca Sabina le-a tinut la curent pe fete si nu m-am mai bagat si eu, sa spun acelasi lucru. Apoi, chiar n-am facut mare lucru, m-am simtit chiar neputincioasa. Pana la urma cred ca ati facut bine cu intoarcerea, cine stie ce ar fi zis cei de la spitalul de copii... probabil ar fi propus internare si nu cred ca era o idee buna. Oricum, esti o super-mamica, ai fost ca o leoaica! Am citit noutatile pe forum, n-am indraznit sa te sun, ma gandeam ca poate esti rupta dupa atatea drumuri si stres!
Imi pare atat de rau ca nu ne putem vedea, sper insa ca vor mai fi ocazii!

Sim, eu tot vroiam poze cu scaunul, l-am vazut si pare f fain, si pretul e chiar bun! de la ce varsta e recomandat, imi poti spune te rog? L-am vazut si eu pe Stefan, e dulce rau, rau de tot!

Ana, Magdaz, multa sanatate voua si puilor!

Urmy, atat de dulce esti tu! ai vazut fereastra deschisa imediat! Tudor frumusel foc, seamana cu mami, care de asemeni este foaaarte frumoasa! mamma mia ce poze ai din tinerete!

Gabriella, asa da cadou, ce mai conteaza ocazia?

Luy, e incredibil de frumoasa Maria, s-a tot spus pe aici, dar nu pot sa nu repet, are niste ochi superbi, minunati, unici! Ai povestit atat de frumos ziua botezului, felicitari!

Carpatina, ce dor mi-a fost de tine! mi-am luat portia de buna-dispozitie pe ziua de azi! La multi ani Ioanei! Ce fel de razatoare ai luat? Intreb pt ca am auzit ca ar fi buna aceea de sticla, dar eu n-am vazut nicaieri.

Piciulika, bine ai revenit! Sa speram ca grupul nostru se reface!

Navicula, este foarte frumoasa Paula! asa-i ca are gropite in obraji?

Roxali, ce baiat mare ai, sa-ti traiasca!

Bikamaria, omleta aia arata perfect!

Vad ca apar primii "iepurasi"! sincer mie mi-e cam groaza de perioada aceea, cu dureri de gingiute...

Rodica, ce declaratie superba i-a facut Darius lui Teo,mai!

Sabina, pai tu erai un copil cu copil! :) ce papa Sofia acolo, asa de galben?!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

paaai, papa supa crema de legume cu muuult morcov:)))
nu il stiu pe prietenul tau din pacate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Simona, daca te referi la scaunul de masina, e pt 0-18 kg, deci se poate folosi de la nastere. Poate fi pus ca scoica, in sens invers directiei de mers si ca scaun, in sensul directiei de mers. Fereastra nu era deschisa pana la urma, era o iluzie optica

Sabinelu, erai copilaaaaaaa.

Ma bag si eu la nani, noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

sabina seamana Sofia cu Gheo ,dar in poza aceea mie mi se pare ca seamana foarte bine cu tine ,are aceeasi ochisori ,aceleasi sprancene ridicate ,una peste alta sunteti doua frumoase si tu chiar ca pareai un copil
si bv se gaseste la mine razatoare de sticla ,daca vrei iti trimit prin curier ,pun si-o omleta ca tot ai laudat-o chiar daca nu s-a vazut abur
sim vreau si eu cateva detalii despre scaun ,pe TEO am pus-o azi in scoica in masina si ii atarna picioarele ,trebui musai scaunel

Mergi la inceput

sim costa doar 360 lei sau am vazut eu cai verzi pe pereti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Navicula ,frumoasa dulcetica de paula.
Cecilia, poate Cristian vrea sa fie iepurasul numarul 2 din grup. ne pregatim de o invazie de iepurasi pe aici....Poate se linisteste sa aveti un somnic lin.
Luy, se aduna iepurasii?
Urmy, la multi ani tie si sotului tau.V-ati facut un cadou super -Tudor - sa va bucurati de el.
Gabi, sanatate multa lui Stefan , sa nu-i paseze ceva dulcetei Eliza...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sabina , Sofia parca ai fi tu in miniatura .Vroiam sa te intreb si eu ce papa delicios acolo ...dar am vazut ca ai spus deja...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

ma bag la nani ca iar ma prins ora 1
noapte buna tuturor!
P.S CARPATINA,ANAIST,PRISI,MYRAL.....aveti noroc ca imi este somn si nu mai scot catalogul.
NANA voi astazi plecati spre BOSTON sau ma insel? daca poti sa ne anunti si pe noi ,oricum noi tinem pumni si ne rugam la DD sa va intoarceti de acolo cu ANDREI sanatos ,sa puteti sa va continuati viata fericiti si sa va bucurati de darul pe care vi l-a dat DD.
DRUM BUN !nu uita ca suntem alaturi de tine !

Mergi la inceput

Am editat mesajul cu prietenul, ca poate mai citeste sotu'...

Maria, eu stiu? daca nu-i deranjul prea mare... cred ca se poate prin curier cu taxa inversa, si platesc eu aici, dar n-as vrea nici sa te deranjez. Eventual mai caut si daca nu gasesc nicicum... sa indraznesc? La omleta mai bine-mi spui reteta, si mi-o iesi mie cu abur .

Cecilia, acum se pare ca toti bebelusii rod tot ce prind, daca-i asa vesel, eu nu cred sa fie dintisorii.

Sim, merci pt detalii! Cred ca-i vom lua si noi Raisei la fel, nici ea nu mai incape in scoica.

Poze

Mergi la inceput

Celia, nu esti tu cea cu "trag aer in piept...", nu?

Sim, am inteles cum era cu geamul!

Poze

Mergi la inceput