Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

urmy aveai parul si lung ,dar si des ,foarte frumoasa

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

maria - multumesc din nou. Par des am si acum.
sabina - ce tunsulici erai. Eu nu prea am avut parul asa de scurt. Sofia era tare frumoasa ca bebelus.

si_bv - multumesc. Cred ca am peste 7 mii poze digitale. Era sa scriu: 7 mii vechi:)

celia - multumim pt urari. Eu anul trecut pe 22 ianuarie am aflat ca sunt gravi si pe 25 faceam 30 ani. Desi nu il aveam pe Tudor in plan, am zis ca e dar de la Dumnezeu mai ales ca era prima mea sarcina.Cand m-am dus la dr. , descumpanita, pt confirmarea sarcinii, i-am spus: dl dr eu vroiam un mobil, nu un copil (cadou de ziua mea). Si dr mi-a raspuns: pai o sa ai un mobil de nu o sa il poti prinde.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Urmy, esti dezarmant de sharmanta ca sa zic asa!

Poze

Mergi la inceput

daca va jucati un minut pe zi avand grija de un copac castigati puncte si in timp poti cumpara de pe bebelusul tau, de 2 mil

http://www.crestecuelevit.ro/www/index.html/account|register?invitedBy=urmychance

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Si bv

Urmy, esti dezarmant de sharmanta ca sa zic asa!

Poze

nu chiar..mai mult fotogenica. Dar de cand am asa de mult kg nu mai ies bine deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

[quote]Originally posted by Si bv

Celia, nu esti tu cea cu "trag aer in piept...", nu?

Si_bv, nu eu sunt o Cecilia scurtata...Celia

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Urmy dragut dl doctor, cu asa mamica draguta...dar cu asa mobil se vor duce kg nici nu stii cand, mai rezista putin timp fara mobil....

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mai, eu cred ca Radu in sprerantza pupacelilor voastre m-a trimis inapoi! Tare s-a bucurat! Si eu va multzumesc fiecareia!

Fost azi (ieri!) la munte, plimbat Michael vreo 4 ore pe afara; la san in natura nu a prea vrut - era prea infofolit si nu putea mangaia-dirija-smotoci haine ca de obicei?

Rox, imi e asa mila: prin ce treci! Sanatate multa si asculta-tzi instinctele - vezi ca le ai. Realizez ca nu degeaba am ales sa incep deja si cu vaccinul><pneumococ la Michael.

Magdaz super explici. O sa mai tabaram pe tine cu '???'. Cu schemele de vaccinare e un show teribil aici: toti vor sa fie alternativi si sa nu le faca! Nici un vaccin nu e obligatoriu, e _recomandata_ o schema standard si acuma e la moda sa nu se faca, e mare circ... Itzi pove daca vrei care e meciu.

Vazut botezul unei ochioase su-per-be! Minunat ai povestit, Luy draga. Si ce dulce tzinuta si paltonas avea... Comentariile-s tari la fotografii!

Celia , multzumim.

Urmy, frumoaso*, nu numai tu ai spus "ele se cearta..." dar nu e absolut nimic personal, e doar convingerea mea ca nu ne mai certam pe lopatzele, la gradi, ca sa functzioneze principiul asta.
(Sper sa functzioneze la Darius & Daria. Haiosi tare.)
Si ku kilele, lasa ca luptam impreuna!
(* esti!! si ai in + o noua stralucire fatza de inainte)

Ali, sa-tzi traiasca feciorul!

Mereu imi place sa ma uit la frumoasele de Maria + Teo Si ce daca e bilutza? E duuuulce.

Aeperju - intamplator fost la medic exact cand brusc scaunul lui M era cam 1/3 KK, 2/3 mucus (gelatina chiar, segregat de restul), ceva de speriat! Intrebat. Raspuns: nu are nimic. Atata vreme cat copilul alaptat la san nu se deshidrateaza, are apetit, tonus bun, nu se da NIMIC! Trece. Si asa a si fost.

Nana, sunt mereu-mereu cu gandul alaturi de voi - desi nu prea scriu. Tzinem pumnii! Drum bun si sa vii cu multe vesti bune!

Tunsu: eu cred ca daca Michael al meu ar goni ca Michael Schumacher, ar ramane fara par! Ii cadeee...! Dar cred ca doar o sa-l "frezez" pe la urechi asa un pic, ca nu ma lasa inima sa-l tund: asa carliontzi are in varful capului si la ceafa. Acuma ca e mai lung si tot il dau cu crema-n cap (eczema), are parca gel, si arata dragalash cu bucle.
Pe 17 botezam puiutzul. Va dezvalui un secret: uite ce costumash vrem sa-i luam (scroll down). E din catifea fina raiata.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata...

Piciu... foarte frumos costumashul...nu te sttresa cu parutul...lui darius i-a cazut aproape tot...acuma ii creste uniform..ca pana acuma avea niste suvite doar...una mai lunga...alta mai scurta...asa frumos ii creste acuma...Din cate stiu eu la unii copii le pica tot parul cu care s-au nascut..

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Sabina
pungi de zahar la cap sa nu se turteasca

De asta chiar n-am mai auzit!

p.s. Puteai sa o spui mai demult, ca asa scapa si Ioana de capul turtit. Acu'-i tarziu?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata dragutelor
am facut pentru toata lumea ,avem si ceai si laptic asa ca poftiti ,va servesc cu placere

Mergi la inceput