*** LA REDOUTE *** (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, am aviz!!!
Insa dilema mare - nu astept decat pilota cu vacute si comanda de pe 25 ian (vineri) care e exclus sa ajunga de pe acum. Si e aviz, nu reaviz! O fi pilota?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetelor, am aviz!!!
Insa dilema mare - nu astept decat pilota cu vacute si comanda de pe 25 ian (vineri) care e exclus sa ajunga de pe acum. Si e aviz, nu reaviz! O fi pilota?

Da-le Doamne minte si spirit de comerciant celor de la LR! Poate e pilota, cu toate ca dupa atata timp... Dar daca e catalogul nou?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

venit in colet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc fetelor pentru microfon!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

venit in colet?

Nuuu. Clar e pilota.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

singurul lucru de care mi-e frica e sa nu fi ametit vreun de la posta lucrurile si sa fi facut aviz la un colet deja dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pt fetele care intrebau de www.laredoute.fr/achat-enfant-fille-2-12-parka/manteau/veste.aspx?categoryid=22916924" target="_blank">paltonasul asta (e cel numit manteau enfant prix mini- imi deschide altceva), eu zic ca merita. L-am comandat pe violine si-mi place mult. E f moale.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Pun si eu un link din comanda data in 10 ian, e vorba de adidasii astia http://www.laredoute.fr/vente-adigirl-adidas.aspx?productid=324124511&documentid=281807&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 , care sunt foarte frumosi.
Fetita mea a fost incantata de ei, si eu la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

N-am aviz, am insa mii de spume. Daca iar incep cu disparitiile o iau razna. Nici comanda din 9, nici din 10, nici din 12, nici din 21, nici din 27, nik n-am primit. imi venea sa si arunc factura de la upc cand am vazut-o singura in cutie.
daca nici maine nu vine comanda din 9 ma tem ca o voi declara pierduta. sper la cea din 10 sa fie colet...restul am mari temeri...mari, ca sunt cu cate 2-3 produse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna tuturor a venit unul dintre coletele din 10ianurie care a fost trimis abia in 16 deci nu va stresati ca nu le trimit imediat fiindca e super mare nr de cumparatori.astea sunt a unei prietene.
am primit asa:
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-deperlant-a-capuche-okaou-bebe.aspx?productid=324130856&documentid=414708&categoryid=22913682&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 super frumoase are gemeni si a luat amandoua culorile, material f bun , super practica.
2 bluze tricote de bbc
2 bluze' tricou peste bluza"
set 2 pantaloni si veiozahttp://www.laredoute.fr/vente-veilleuse-ocean-suzy.aspx?productid=324128553&documentid=281807&categoryid=22935536&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 care e mortala si merita toti banii.
scuze dar la celelalte hainute nu mai sunt disponibile pozele pe site.

Mergi la inceput