*** LA REDOUTE *** (73)
Raspunsuri - Pagina 10
adeea_ro spune:
quote:
Originally posted by aissa
N-am aviz, am insa mii de spume. Daca iar incep cu disparitiile o iau razna. Nici comanda din 9, nici din 10, nici din 12, nici din 21, nici din 27, nik n-am primit. imi venea sa si arunc factura de la upc cand am vazut-o singura in cutie.
daca nici maine nu vine comanda din 9 ma tem ca o voi declara pierduta. sper la cea din 10 sa fie colet...restul am mari temeri...mari, ca sunt cu cate 2-3 produse...
eu astept din 11 si din 13. ce sanse mai am?
nu inteleg ce se intampla, anul trecut imi veneau comenzile in 8-10 zile, doar cea dinainte de Craciun a venit in 14 zile! acum sunt deja 17 zile de la prima comanda!!!
aissa spune:
eu nu ma orinetez decat dupa faptul ca sutn deja pers care au primit coletele din 9 ian inca de vinerea trecuta, adica de 10 zile. Mi se pare aiurea ca cineva a primit acum o saptamana, majoritatea au primit deja comenzi din 9, ajung comenzi din 10 (in maramures vad, banuiesc ca au fost intai prin Buc) si a mea nu. Astea adaugate la experienta mea de anul trecut cand nu mai retin exact dar am pierdut, cred, cele mai multe colete, ma fac sa am mari emotii.
Da,ok, e perioada de reduceri, dar comenzi din 9 se primesc de zile bune, apar deja din 10.... EU am comanda si in 9 si in 10 si...ciuciu.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by aissa
N-am aviz, am insa mii de spume. Daca iar incep cu disparitiile o iau razna. Nici comanda din 9, nici din 10, nici din 12, nici din 21, nici din 27, nik n-am primit. imi venea sa si arunc factura de la upc cand am vazut-o singura in cutie.
daca nici maine nu vine comanda din 9 ma tem ca o voi declara pierduta. sper la cea din 10 sa fie colet...restul am mari temeri...mari, ca sunt cu cate 2-3 produse...
Aissa,daca te consoleaza,nici eu n-am primit coletul din 9.Spume inca n-am facut,dar a inceput sa rasara un morcov!
melku spune:
ce parere va dati, www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5293456&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> astia or fi tanga?? ca nici eu nu agreez modelu'
si n-as vrea sa-i iau degeaba.
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
claujro spune:
aissa, nici eu nu am primit 10.01 dar recunosc ca a fost mica. 
Si ca sa va povestesc ca se intampla si la case mai mari, coletul promod a venit "desfacut" si lipsea o pereche de panatloni de 9,90 euro. Mi-am insusit pierderea si am facut reclamatii si la Promod si la UPS. Deci nu numai posta romana fura ci si altii, probabil pe drum...cine stie prin ce tara...pt ca am avut posibilitatea de urmarire pe situl UPS: Germania, Austria, Ungaria, Romania...undeva, cineva a desfacut si a luat.
Sa vedem cum rezolv pana la urma.
unboticutz spune:
aissa,
nu fii suparata! coletul meu din 9 a venit vineri acu pe 25 dar nu aveam aviz. a fost mama la posta si a verificat. daca nu se ducea primeam zilele astea avizul. mi s-a mai intamplat de pilda cu comenzile de la polirom; venea avizul acasa la cateva zile dupa ce ridicam coletul
.
iti tin pumnii si sunt convinsa ca o sa primesti si tu coletele!
---------------------------------------
common sense is not really so common
nushulica spune:
quote:
Originally posted by melku
ce parere va dati, www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5293456&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> astia or fi tanga?? ca nici eu nu agreez modelu'si n-as vrea sa-i iau degeaba.
Sarbatorile de iarna cu Daria!!!
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
sigur nu-i tanga...daca ar fi fost ar fi scris string
croco21 spune:
Si eu mai astept o comanda din cele 2 date pe 9. Am avut doua comenzi la interval de cateva ore, prima a venit, a doua inca o astept.
http://andrei.seek-on.com/ro/
aissa spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
aissa,![]()
nu fii suparata! coletul meu din 9 a venit vineri acu pe 25 dar nu aveam aviz. a fost mama la posta si a verificat. daca nu se ducea primeam zilele astea avizul. mi s-a mai intamplat de pilda cu comenzile de la polirom; venea avizul acasa la cateva zile dupa ce ridicam coletul.
iti tin pumnii si sunt convinsa ca o sa primesti si tu coletele!
---------------------------------------
common sense is not really so common
Sambata nu era la posta,a fost sotul meu sa intrebe. Sper sa fii ajuns azi in OP si sa primesc si eu maine un aviz.
alinabojuc spune:
Mai fetelor voi scrieti cu viteza luminii.
Cand intru pe site am ce citi romane din partea voastra. Am si eu ceva morcovi pentru comanda din 10, mai ales ca am produse si pentru nepot si pentru cumnata. Sper sa nu fie probleme cu coletele, mai ales acum cand se fac atatea comenzi.![]()
Reduteala placuta!![]()
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

. Nici comanda din 9, nici din 10, nici din 12, nici din 21, nici din 27, nik n-am primit. imi venea sa si arunc factura de la upc cand am vazut-o singura in cutie.