Nou stil de viatza (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Crys,nu fi ingrijorata ca nu are nimica...creste..eu chiar vroiam sa va intreb daca se plang copii vostri de dureri de picioare, burta...si Marc mai tot timpul se plange, mi-a zis dr ca nu are ce sa-i faca, sunt in crestere si de aceea. Alti parinti mi-au zis ca ai lor au dureri de burta, altii ca le sangereaza nasul (asta n-am stiut) cand sunt in crestere!!!
ma uit la pozele lui Zuzi si revin!

Mergi la inceput

Zuzi, vazut poze, si mie mi-a placut ca radiezi in toate pozele, iar despre pitica...stie Iustin ce stie, o dulcica!

deci fetele, ne vedem la Anda, da??? ca e singura numai cu Carina...(of, imi pare rau de saracul sot, pai astia de la Tarom asa adormiti sunt??? macar sa-i dea zborul acum pe gratis daca tot i-au pierdut bagajul)...multumim de invitatie, sa ne astepti cu placinta daca mai ai, ok??? dau eu de baut ceva fara alcool, iar Marilena a zis ca aduce muzica, doar e nevasta de muzician!!!!

Tzuni, voi???? ne bazam pe tine sau iar ai program?
eu ma duc sa culc copilu mic acum, vin peste jumate de ora sa va gasesc pe toate pe ritmul de dans, topaim bine ca marti la raport sa avem cu ce ne mandri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mai, si Iustin se plange ca-l doare piciorul (in "spatele" genunchiului). Dar nu m-am ingrijorat pana acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, ce v-ati petrecut!
I-am aratat-o pe Isa lui Iustin si mi-a soptit ca-i place de ea, ca e frumoasa.

Iaca, vezi, asta-i tot ce trebuie sa facem cu copii. Sa le-aratam poze cu ei ca de restul...se ocupa ei singuri. Multumim de complimente. Cat despre petrecere a fost una pe cinste.

Criscosty multumim si tie de vizionare. Si cred ca-s ce-a mai zambitoare de pe subiect. O sa mai pun poze si-ai sa te convingi singura.

Tzuni deja o introduci pe Maria in lumea VIP-urilor. Sigur o sa devina si ea unul, daca deja se invarte in cercul lor.
Azi cum ati petrecut?

Anda pana la urma cum ramane? Pijama Party la tine acasa in seara asta? Sau mai bine sa ne imbracam mai gros c-ai sa ne pui la pus de gresie?

Delidana mai vezi clar sau numai grile iti apar in fata ochilor? Spor la "grilat" si bafta maine!

Mey noi azi am imncat cam asa:
MD - un crenvusti de vitel + 1 ou fiert + Ness
P+C - piure de cartofi + gratar de vita + castraveti murati de casa
Gustari: coliva (am facut o pomenire azi la biserica si-a mai ramas ceva coliva si-un pahar de vin rosu)

Gusta te-astept cu biciul.
O duminica placuta in continuare.

p.s. CarmenE ma bucur ca si-a mai revenit muschetarul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

la apel.
Da, recunosc, am mancat 3 sarmalute si mai multe gogosi + apa si gata meniul de azi.
Gusta nu-ti fa probleme, m-a taxat Mamica dulce si le-am simtit, dar ispita a fost mai mare.
Zuzilici am ras cu pofta la gluma ta si a trebuit sa-i spun si sotului ca era curios de ce rad de una singura.
Din poze inteleg ca v-ati distrat tare bine de Craciun. dulceata mica
Claudia multumesc de urari.Eric al meu e de fapt EDI
Tzuni tot la Maruta?"Petrecerea" 2?
Carmen la cat m-am porcit azi, acum aud si de saratele.Uff, ce

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Carmen E., scuze ca l-am botezat, cred ca eram prea obosita!!!

Na, gagici, unde vi-s??? hai hai veniti rapid ca io-s aici!!! si va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Zuzulici-zambarici - mortala gluma. la fel ca si pozele. Ti-ai pus pijamaua?
Claudia: acum a venit unul de la aeroport si i le-a adus. S-a mai linistit un pic. Deci, copilul sforaie, cainele si el, ce bem si ce discutam. Chef de evaluari n-am, dar le mai fac printre randuri.
Mai Carina nu s-a plans pana acum de dureri de crestere cu toate ca din octombrie pana in noiembrie a cescut 3.5 cm, dar eu mi le amintesc pe ale mele. Eu intre a9a si a10a, dupa ce am renuntat brusc la gimnastica, am crescut de la 1.60 la 1.70 si de la 48 la 62 de kg (in doar 3 luni cat era vacanta de vara).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Deci gazda e aici, eu sunt aici...da n-a venit "di geiu" cu muzica, Marilenoooooo unde esti??? nu te lasa olandezu azi la noi, esti pedepsita???

Anda, Marc cam tot timpul se plange, ba de picoare, ba de burta...imi pare rau de el si-l intreb daca vrea sa-l ung cu vreo crema dar el imi zice tot timpul ca creste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Eu ma retrag, fetele. Sunt cam ingrijorata, Dany imi spune din cand in cand ca il doare piciorul stang. Nu stiu ce ar putea fi, trabuie sa merg cu el la doctor dar peste o saptamana. Nu il doare mereu, de ex. azi am fost la un loc de joaca si apoi s-a plans de durere la genunchiul stang. In fine, sunt ingrijoarata si ma plang la voi....va pup, pe maine

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi, cum spuneau si fetele sint dureri de crestere.Imi amintesc ca si eu ma plingeam mereu de dureri de genunchi si era destul de nasol.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

eu ma duc la somn, casc din 5 in 5 secunde, noapte buna!

Mergi la inceput