Nou stil de viatza (172)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, ca m-ai tras afara din birlog. Maninc ca o vaca (cineva spune mai uman ca o purcica, dar, nu !, eu sunt o vaca). Nu indraznesc sa ma mai urc pe cintar si nici sa mai dau ochii cu lumea.

Da' va citesc cind apuc, inlusiv discutia de acum 2 seri de suruburi, chestii-chestii.

Nici macar nu-s capabila sa va promit ca ma tin de treaba. Mai am si un tratament pe cap care ma face grasa si euforica. Nasol momentul.

Va salut pe toate cu mult drag, si salut pe Ruxij noe venita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzulici,haioasa gluma
Gusta,pe unde esti?
Tzuni,vedeta o faci pe Maria de pe acuma.

Meniul de azi

M.D o felie piine cu cas
o felie piine cu sunca de pui
suc de portocale
cafea
P supa de legume
C salata
3 mere
La capitolul apa iarasi stau prost pe ziua de azi

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Sa ai o noapte linistita Carmen.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Mi-a luat cam 1 ora si ceva pana am citit tot. Cu ochii impaienjeniti de somn am citit tot, nu mi-a scapat nimic.

Zuzilici super poanta si pozele sunt super. Ai o fetita minunata.

Mephala mama cat gatesti! Cum Dumnezeu de tii si dieta la cate bunataturi faci?

Delidana bafta multa la examen maine si in continuare.

Tzuni ii faci intrarea micutei Maria in lumea VIP-urilor?

Si eu week-end-ul asta am mancat cam dezordonat: mamaliguta cu telemea de oaie, 4 miniprajituri ( ), iar in seara asta mi s-a facut pofta de niste sandwichiuri, asa ca mi-am facut pofta. Asta este, probabil la cantar marti nu va arata foarte bine.

Ma retrag acum ca mor de somn, iar maine merg la "scarbici".
Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza.
am avut o noapte de pomina, nu stiu ce-a avut Teodor, dar stiu c-a plans si nu si-a gasit locul toata noaptea. Mor de somn!

Violeta, nu ma lauda degeaba, mi-a adus socrul compozitia facuta, eu numai am modelat perisoare si chiftelutze.

sunt pe-aici, beau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.Ce hārnicutze sunteti la scris de nu reusesc sa tin pasul macar la citit,de scris nu mai spun.
Eu am intrat iar din plin in programul de munca aglomerat.
A dus sotzul pitica la gradi si am dormit si eu 15 minute in plus.
Va pupacesc si va doresc o saptamana frumoasa si spor la slabit.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele! Si eu tocmai am savurat o cafea , sunt la munca si imi programez ce am de facut sapt. asta. Va multumesc de incurajari, si eu ma gandeam ca sunt dureri de crestere, dar imi faceam griji fiindca nu l-a durut numai odata. Mi-a mai zis ca il doare acum vreo saptamana si acum iar. Dar cred ca aveti dreptate, m-am mai linistit, multumesc Oricum sapt. viitoare merg la doctor, trebuie sa-i fac analize.
Carmen poate ii iese vreo maseluta, ceva de a fost asa agitat.
Ioana o zi buna si tie
Acum ma apuc de treaba, mai vb...o zi buna va doresc

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si eu sunt la cafea, am lipsit cateva zile, si iata-va si aproape de sfarsitul altei editii "nou stil de viata"!
Nu stiu ce s-a mai intamplat, caci nu am apucat sa citesc din urma si nici nu cred ca o s-o fac, din lipsa de timp, bineinteles! So, ar trebui sa se ofere cineva, din cand in cand sa faca cate un rezumat al fiecarui capitol, ca sa stim si noi, cele care nu putem intra asa des, ce se mai intampla!
Al meu e plecat iar asa ca iar voi face o pauza de sala! fara aia nu pot nimic, pentru ca la mancare nu pot sa renunt! Si eu m-am porcit zilele trecute, astept ziua de maine sa vedem cat s-a pus; caci cu siguranta s-a pus!
Dar am promis ca de azi sa-mi pun frau gurii, in ceea ce priveste mancarea! Sa vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza trupa vesela!
Eu n-am cafea acasa, cine se indura si de mine??Acum beau un ceai de fructe pe post de cafea, bautura calda sa fie. Nu ca nu mi-ar placea, dar nu la ora asta matinala.
Azi am o zi mare la scoala, vine mama unei copile care nu invatat nik sa discutam.Si vine chemata, nu din proprie initiativa.
Lucrez acolo de peste o jumatate de an si n-am vazut nici un parinte pana acum, nu pot sa inteleg,in fond platesc o gramada de bani pentru pregatirea aia.Trebuie sa ma imbrac mai a profa decat de obicei

Carmen, cum e cu somnul? Si eu sunt rupta de oboseala, am o perioada de insomnie asa nasoala, imi vine sa.-mi cumpar pastile de somn. Ma bag in pat, citesc cate 2 ceasuri, sting veioza si pana pe la 3 nu adorm, aznoapte m-am uitat la ceas la 3 si 20 ultima data.Mi-e ciuda de nu mai pot, vreau si eu sa adorm cum pun capul pe perna. N-a fost niciodata cazul meu, dar acum deja e exagerat.

Carmen(eftimie) mai tii daneza pana joi? Eu acum ca m-am obisnuit sa nu mai fac abateri, mai ca bate gandul, desi acum cateva zile ma saturasem rau de ea.Si poc, maine ma abat, sunt invitata la pranz, dar o sa mananc doar o friptura la gratar cu salata.Si daca ma tin si azi “de treaba o sa am un raport tare frumusel maine.
Ti-au priit sarmalele si gogosile?? Mare minune, saptamana trecuta cu ele am calcat si eu stramb..

Tlaura-eu cred ca ai pierdut doua capitole, nu unul. Cand ai timp arunca un oki la nr 171, ala trecut cu rosu pe prima pagina, dat gata intr-o seara si ai sa vezi ce bairam ai pierdut

V-am pupat, ma duc ca am un purcoi de treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toata lumea,
La mine nu e chiar grozava dar asa e lunea
Nu va impachetati inca pijamalele ca nu am ghicit eu numerele la loto (de fapt eu nu am nimerit nici unul). Sa vedem daca il descopar pe cel care a castigat, ca am auzit ca e bucurestean. Daca il gasesc poate fac rost de o sponsorizare pt bora bora.
In rest, Gusta mi-e si jena sa zic, dar nu am incotro ca oricum se va vedea la raportul de maine. Cred ca voi primi un purcel nu o floricica. Ieri am fost la un botez si....am mancat cam tot ce am primit, inclusiv friptura cu piure de cartofi si tort.
Da' mi-am amintit un banc.
Cica la o masa stateau un neamt un englez si un roman. Neamtzul zice: I-am luat sotiei o chestie care ajunge de la 0 la 100 in 7 secunde. OOO zic ceilalti, cred ca e un mercedes ultimul tip.
Zice englezul: eu i-am luat sotiei o chestie care ajunge de la 0 la 100 in 4,5 secunde. OOOOO se mira ceilalti. Probabil i-ai luat un porsche. Zice romanul: Eu i-am luat sotiei o chestie care ajunge de la 0 la 100 intr-o secunda. La care ceilalti zic: nu credem asa ceva. Nu exista o masina asa rapida. Romanul raspunde: nu e masina E CANTAR.
pe toate

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput