Nou stil de viatza (172)
Raspunsuri - Pagina 10
carina spune:
Iaca apus si eu sa iau o pauza. Dupa ce s-a trezit copilul, am mancat, ne-am jucat si pe la 12 m-am apucat de curatenie generala, pana la 4 si jumate cand am mancat de pranz. Apoi m-am apucat de pregatit masa de seara si am alergat 3 km 600.
Acum povestesc cu sotul care e plin de nervi ca i-au pierdut astia de la tarom bagajele in Milano si acum nu stie cu ce naiba se imbraca maine la prezentarea de la Sparkase
.
De mancat azi:
cafea, 2 biscoti cu gem de gutui si iaurt si 3 felii de placinta cu bostan
ciorba de pui, un mar, 2 piscoturi
tocana de legume (fara carne, fara ulei) cu salata verde si ceapa verde, o mandarina si mai vad eu daca mai intra ceva.
Anca: esti mai bine?
Claudia: esti binevenita cand doresti. La fel si celelalte fete.
Dupa ce mancam, facem baie si culc copilul am de facut evaluarile la fiecare om din echipa mea, dar ma puteti ajuta sa nu dau note prea mici.
Carmen: ce faci?
Marilena: unde ai disparut
Zuzi: nu mai vorbesti cu noi?
Delia: bafta multa maine. O sa iti tin pumnii starnsi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Anda nu fi fata rea, sa nu dai note mici...cu ce te putem ajuta?
Vad ca ai fost tare vrednica azi, ai si alergat...eu azi n-am mai pedalat, asa de lene mi-a fost
Claudia
Carmen ce faci? Il pregatesti pe Iustin de gradi?
Gata, m-am facut frumoasa, am pregatit copilul de gradi si ne relaxam....Dany vrea sa ne jucam Piticot. Este tare incantat de el si toata ziua s-ar juca. Fug...incepe jocul fara mine![]()
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
l_carmen2003 spune:
Ei bine... macar v-am gasit tot in interiorul lui 172! Inca...
Nu stiu daca e ok, am 61,800 si presupun ca pana plec- adica pana sapt viitoare imi ating scopul... Ideea e ca acum mananc, mestec si desi 2 mese sunt cu iaurt si musli insa ma doare stomacul si probabil de asta slabesc.. ma rog ma mai doare, mai putin ca alta data dar tot ma supara... insa partea buna e ca slabesc.
Asa ca MD si C: iaurt cu musli, ceai si dimineata cafea
La P am mancat gratar cu salata de varza si 1/2 felie de tort.
Si am dormit si la pranz putin...
Va las, pa.
l_carmen2003 spune:
Carmen il duci pe Iustin la gradi'? Eu il tin acasa. NU e bolnav dar cu gripa din oras si cu plecarea noastra de saptamana viitoare nu vreau sa risc... Sunt multi copii bolnavi la gradinita? Care e situatia?
gusta spune:
Buna seara.
Cea mai lenoasa duminica din viata mea.Da recuperez eu de maine tot ce am lenevit azi.
Carmen Eftimie as da cu biciu da nu pot ca si eu azi am porcovit la greu.
Cuscra Mara nu mai tuseste si acuma are o energie de ne mananca pe amandoi,acuma depinde sta sub masa ce o fi in capul el numai ea stie.
Hai Carmen ce barfim diseara?
Zuzilici bun bancu
.
Delia maine tin pumni stransi si astept vesti bune.
Anda azi ai fost super harnicuta si sper ca esti si darnica cu notele la colegi.
Mamica dulce se vede ca esti suparata si atunci chiar ca nici mancare nu iti trebuie.Si la noi e carnaval si debea astept.
Claudia clatite zici e de rau.Eu am sa iti zic ce rezultate am peste 2 saptamani.Da ce are socru de e la spital?Stiu si diseara pun muzica numai pentru senzatii RATB.
Carmen 2003 pai trebuie sa fii bucuroasa ca scazi in greutate.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Mey, Anda pai daca nu vroiam sa mai vorbesc cu voi va mai faceam eu sa radeti azi? Ti-a placut gluma?
Crys
.
Delidana ma bucur ca ti-a placut? Dar cea de pe e-mail ai vazut-o? ![]()
Mephala tocmai am fost afara cu Isabella si i-am mai facut ceva poze mai noi. Ramane sa le descarc si sa le postez. Intre timp delecteazate cu astea.
Ma duc sa pregatesc de mancare si revin.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
L_carmen, da, il duc pe Iustin la gradi. Copii bolnaviori sunt destui, in grupa sunt inscrisi 30 de copii, dar vin in jur de 17-20.
De la ce te doare stomacul?
Marilena, habar n-am de planurile din seara asta. Sa vedem...
Zuzilici, tare poanta,
.
Anda, am facut o ciorba de perisoare si chiftelutze din carne de vita. A, si niste saratele.
Acum asteptam ora de nani si mai vedem....
CRISCOSTY spune:
l_carmen ma bucur ca slabesti, dar ai grija la durerea de stomac. Iei ceva ptr. durere?
Cuscra ma bucur ca Mara este bine
Asa sunt copii din ziua de azi, sotul meu le zice copii turbo
Si eu am avut azi o lene, bine ca nu doare...dar lasa ca de maine iar pe cai
Zuzi tocmai am vazut pozele tale...mey dar ce veselie. Stii ce-mi place la tine, pe langa faptul ca esti ochielarista si creata, ca mine?
Ca razi mereu, in toate pozele esti cu gura pana la urechi. Te pup si mai asteptam poze cu fumusetea mica
mephala30 spune:
Zuzilici, ce v-ati petrecut! 
I-am aratat-o pe Isa lui Iustin si mi-a soptit ca-i place de ea, ca e frumoasa. 
CRISCOSTY spune:
Eu ma retrag, fetele. Sunt cam ingrijorata, Dany imi spune din cand in cand ca il doare piciorul stang. Nu stiu ce ar putea fi, trabuie sa merg cu el la doctor dar peste o saptamana. Nu il doare mereu, de ex. azi am fost la un loc de joaca si apoi s-a plans de durere la genunchiul stang. In fine, sunt ingrijoarata si ma plang la voi....va pup, pe maine