Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)
Raspunsuri - Pagina 20
Luna75 spune:
silar, important e sa continui
adevarul e ca viata de zi cu zi vine cu tentatii cat mai apetisante si greu de rezistat,important e sa nu ne lasam
Olim,mult succes cu daneza
O seara cat mai placuta!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
salutare tuturor
fetelor, sa stiti ca dupa 2 zile de daneza ma simt mult mai usoara, abia astept sa vad duminica ce zice cantarul.Voi va cantariti zilnic?
silar, multa bafta, capul sus si nu te lasa ca se poate
luna
spor la treaba si la cat mai multe kile date jos.
mami si Alex
Luna75 spune:
Olim,eu de ex.ma cantaresc doar din doua in doua saptamani-
eu sambata voi termina cu Scarsdaleul iar duminica ma cantaresc sa vad rezultatul celor doua saptamani -
O zi frumoasa la toate fetele!
silar spune:
Multumesc Luna75 si mult succes cu cantarul duminica. Olim bine ai venit si multe kg in minus.
ff topic - La noi a nins azi dimineata si baietelul meu a intrat in panica k a plecat primavara la treaba ei si el nu s-a plimbat cu bicicleta
La mine azi eultima zi de lactata si 26 bobite orez; de maine iii dau cu carnita de pui si macrou in sos propriu
la fete
Luna75 spune:
silar,reusesti sa mananci macroul fara paine?
eu sunt foarte ciudata,daca pot manca carnea de pui cu salata fara probleme pestele nu-l mai pot manca indiferent ca-l fac grill,cu sos,sau fara
la dieta mea in ziua cu peste am trisat mancand o feliuta de paine neagra in schimb dimineata nu am mancat niciodata painea indicata caci nu simteam nevoia
greu cu dietele astea si parca nu mai scapam niciodata...