Grup de suport pt.slabire 5 kg.(13)
Raspunsuri - Pagina 19
MsLara spune:
Buna dimineata, o primavara frumoasa si multe bucurii tuturor!
Felicitari fetelor care au mai "biruit" cateva kg !
Eu saptamana aceasta nu am ce raporta pentru ca am fost intr-o continua lupta cu prajiturile...si ele au castigat !
La nr de kg nu s-a schimbat nimic, din fericire.
Imi voi relua de azi bunele obiceiuri culinare pentru a ajunge totusi la target luna aceasta!
PS Gabiu lupta la mansarda continua dupa cum vezi, la tine cum merge?
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
gabiu spune:
"PS Gabiu lupta la mansarda continua dupa cum vezi, la tine cum merge?"
daca intram la subiect dimineata as fi zis ca bine dar acum dupa ce am mancat 3 prajiturele zic pas. Si eram hotarata sa nu cedez dar dc maica-mea e pasionata de bucatarie n-am ce sa fac. Si de obicei nu vine cu lunile pe la noi dar azi s-a infiintat la usa cu tava plina de prajiturele. Sper sa fie singura abatere pana inchei cele 2 saptamani. Un lucru bun este ca micul dejun nu l-am luat azi deci nr de calorii sa zicem ca se echilibreaza pe undeva. Spor la lupta Mslara si nu numai
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
Alyna24 spune:
Eu am ramas deocamdata la 51kg dar....sincer am mai
bagat cate ceva dulce ca......mi-era dor!
LA MULTI ANI cu intarziere de 1 Martie!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
olim spune:
salutare tuturor
ma alatur si eu voua, am 1.67, si 90 de kile.Am un bebe de 3 luni si cum nuii mai dau titi de 2 saptamani, m-am decis sa ma apuc de dieta.Am inceput dieta daneza, dupa care vreau sa trec la monti.
Pana la sfarsitul luni incerc sa ajung la 80, si tot asa.Deci ma primiti in gasca voastra
mami si Alex
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
ma alatur si eu voua, am 1.67, si 90 de kile.
Bine ai venit! si mult spor
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Castigatoarea lunii februarie este buSe_dulci
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
nicoll_mada spune:
'Neata fetele!Iata ca azi e ultima zi din cura cu grapefrui...Si pt saptamana trecuta nu stiu ce sa zic.Ori cantarul meu are probleme ca si al celorlalte fete ce se plangeau...ori....nu imi arata nici o schimbare.Ca asa cum preciza Luna cam 2kg ar fi norma curei e posibil,dar serios eu nu prea am mancat nimic in cursul zilei...doar grapefrui si apa.E drept ca seara mai inghiteam cate ceva cand dadeam sa pape fetei celei mari...Inclin sa cred ca e cantarul de vina
Dar nu ma las continui sa ma razboiesc cu kilogramele.Am ajuns la 40 abdomene zilnic in doua serii...si cum nu prea sunt dispusa sa incep o dieta prea drastica am sa incerc ca in jur de doua saptamani sa merg o zi cu fructe(azi),una cu carne,una cu legume si una cu lactate.Dupa care vad ce dieta abordez.Inclin pt Scardale.
Olim bine ai venit si spor la treaba!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
olim spune:
salutare
ieri a fost o zi super usoara cu daneza, nici nu m-am asteptat.Am mancat doar ce a scris acolo, si nimic altceva, aper sa rezist tentatiilor
va dorsc sa aeti o zi faina tuturor.
fetelor, voi la cate zile va cantariti?
mami si Alex
silar spune:
Buna fetele
Am lipsit in ultimele 3 zile de la discutii, ca sunt tare dezamagita de mine - de bucurie ca am slabit am facut vineri o pizza, sambata au fost mosii de iarna si nu trebe sa mai zik rezultatul. Acu sunt la a doua zi de lactate din dieta Monicai Anghel; am inceput cu 3 zile lactate, apoi 3 zile carne si inchie cu 3 zile legume si fructe ca sa ma suprapun si cu inceputul postului pastelui ca vrea sa tin post in prima saptamana. Luna75 nu-mi da te rog bulina neagra ca mi-am dat eu destule. E asha de deprimant sa vezi ca ai muncit degeaba
Bine macar ca mai contiuni cu boabele de orez (off topic) - azi sunt la 27 in descrestere
si ghiocei