Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

blueiris ce cauti aici?
valea la culcare! tu nu vezi ca incalci teritoriul meu de 'somnambula'?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

mai mult bula, decat somn, recunosc
mai bine ma duc sa fac un 'sendvici' pentru sot ca la 8 tre sa ma trezesc iar sa ii fac "sen'viciu'" ...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Vai de mine! Cu somnul e tare greu. Nu mai tin minte cand am dormit si eu ultima data mai mult de 5 ore pe noapte. Asa ca, draga mea, mergi tu la hodina ca teritoriul cu somnambulismul e al meu. Despre kile nu stiu ce sa zic. Te-am vazut in poze si nu pari daramatoare de recorduri asa ca...

Mami de Maria

Mergi la inceput

hai sa va mai plictisesc nitel... dati un mesaj la inceput sa se sara de pagina 11 ca am scris-o doar eu

aylin m-ai facut curioasa sa caut si eu poza de cand eram mica si stateam pe burtica (asa retin ca am eu o poza de cand eram bebelus) dar in mod evident n-o sa semene cu mine Adeluta (oricat as cauta eu asemanarea) pentru ca ea nu sta pe burta cu placerea cu care stateam eu

nma ce te-as bate! uite asa, uite asa: lasa sanii in pace! ori poate sa-mi tin gura daca gandesc ca bunica... dar zau daca merita sa faci operatia aia doar de dragul frumusetii trecatoare! nu vreau sa te descurajez insa pana la urma tot se mai lasa! am vrea noi sa mai fim de 18 ani, dar nu se poate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Blueiris

Vai de mine! Cu somnul e tare greu. Nu mai tin minte cand am dormit si eu ultima data mai mult de 5 ore pe noapte. Asa ca, draga mea, mergi tu la hodina ca teritoriul cu somnambulismul e al meu. Despre kile nu stiu ce sa zic. Te-am vazut in poze si nu pari daramatoare de recorduri asa ca...

Mami de Maria

erau pozele vechi! a trecut un an de-atunci 2007-2008.. eheee.. vorba aia "grasa si frumoasa" trebe completata cu "si batrana si nebuna si "

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Lasa Karli ca le vei da tu jos. Mama lor de kile... Deocamdata papa bine pt laptic si ocupa-te mai incolo de silueta.
Cred ca ma duc sa ma harjonesc cu fiica-mea putin ca se tot foieste si vorbeste cu ursuletii de la carusel si mi-e prea draga ca s-o ignor doar pt ca e noapte si tre sa doarma.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Adica mi-e draga rau in momentul asta. De-mi vine sa-i mananc degetelele. Adica nu inseamna ca in noptile in care o las in pace ca sa stie de somn nu mi-e draga.

Mami de Maria

Mergi la inceput

asa... cred ca se vede ca e luni.... am spor la scris!

Alina.a mi-am notat ca vin dintii de sus... de obicei pastram distanta de varsta si actiuni cu Arina, insa daca ma gandesc bine, Elisa ce are? are aceeasi diferenta cu Adeluta ca si Arina. Dupa calculele mele dintisorii de sus o sa ne iasa pe la 7 luni si-un pic (acum avem deja 2 incisivi jos), deci am mai avea cca. o luna. Nu e greu, dar nici usor sa fie copilul marait cateva zile, sa mai transpire la dormit, sa te muste de tzatza ca sa-si calmeze durerile de gingii. Asa ca le "astept" cu drag, si mai ales cu "experienta" clipele alea.

Lavinia ma uitam zilele trecute la Lorina cum da ea sa se ridice in picioruse si se tine de patut. Ai fata mare duamna, baga anunt de maritat sau deja ti-ai gasit ginerel cu vila si piscina... Felicitari pentru asa fetita harnica! Am o simpatie aparte pentru ea ca aveam acelasi DPN pe vremuri si am o simpatie aparte si pentru tine ca esti o mica ... credeam ca ai facut tu o manevra ceva in filmuletul ala, dar ca de obicei ai de la mine intai si-ntai prezumtia de nevinovatie

mai plec? sau scot cafeluta si fac paguba-n casa de luni!?
150 de cafelute? voi n-ati dat faliment pana acum?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

bai ce-am nimerit-o cu media aia... inainte sa inchid paginile zic, ia sa vad de curiozitate ce aberatii am scris cu 3,02 posturi pe zi... si chiar asa e! sunt cumva Nostradamus? Lavinia eu zic sa intervii tu sa ma lamuresti poate s-a luat ceva de la tine cu ghicitorelile astea.

blueiris harjoneste fata! lasa ca e dimineata, nu te simti vinovata, noaptea a fost azi-noapte

ma duc sa ma culc 5 minute ca parca vad ca se trezeste Adeluta cand ma asez eu in pat (asa-mi trebe la urma urmei... )

stati sa mai strig pe cineva:

gabiarama?????????????????
gaaaaaaaabi?????????????????
gaaaaaaaabiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

buna dimineata fetelor se pare ca voi sunteti mai matinale ca mine.Ca tot veni vb de slabit ma putei trece si pe mine in clubul vostru cu 61 de kg eu ca sa arat bine imi trebuie cam 6kg date jos.
Azi trebuia sa plecam inapoi la londra dar giuly imi face din nou figura si face febra 38.5 asa ca am pierdut si biletele de avion dar nu-i bai sa fie ea sanatoasa.
fetelor la cat timp i-au dat dintisori la puiutii vostrii?
anya imi spui te rog si mie cum se face branzica din iaurt?

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput