Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ha, ha, ha, ce saptamana matinala!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata,

nu stiu cum rezistati sa scrieti la ore vesele, karligutza, mai poti? la cat se trezeste Adela?

nma eu nu mai am curaj pentru inca o sarcina, as mai vrea un copil dar sa nu-l fac eu (adica as mai naste o data, dar fara sa fiu insarcinata, se poate?)

Blueiris si la mine la fel cu sanii. Daca mai fac vreun copil, cred ca m-am ars

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

`neata
raspund si eu repejor apoi fug la invatat ca azi am ex.
karli draga eu is stresi ca am trecut de la cupa A (inainte de prima sarcina) la cupa C (acum). s-au lasar rau saracii si mai e si diferenta intre ei (stangul a fost preferat de bb-ii mei).
ce spor ai avut la scris.
Blueiris nu e cazul sa umbli la titi pana nu il alaptezi si pe bb2.
deni ce fac puiutii tai?

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Despre sani... nu va faceti probleme, ca-si mai revin. Si foarte important! Sa se faca intarcarea treptat, nu brusc. Si apoi, mai bine un san usor cazut si copil alaptat decat un san "tare" si copil lipsit de acest dar.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ame nu stiu cum a fost sarcina ta dar daca mai vrei un bb o sa uiti partile rele. prima mea sarcina a fost cu probleme si am stat mai mult prin spital dar dupa 4 ani am vrut iar burtica. ma batut si pe mine gandul sa adoptez dar consider ca sarcina e o perioada care merita retraita.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

. pentru karligutza pregatim una calda mai tirziu cind se trezeste.
"si batrina si nebuna" suna demential.Am inceput bine saptamina.

Jadi, nu ne zici nimic?

Iar cine vrea sa slabeasca mai putine sarmale.Stie ea d-ra Anya ca sarmalele ingrasa.

Despre sini...La prima sarcina eram asa mindra de bustul meu,cind am alaptat si mai si -ma gindeam ca visul meu s-a implint.Socul a venit cind am terminat cu alaptatul.M-am chinuit cu tot felul de creme pentru bust-s-a mai reparat ceva ceva si am ramas gravi iar.Acum ma rog sa ma tina lapticul mult sa am si eu sini frumosi.

Ame curajul poate mai vine cu timpul.La mine asa a fost.Dupa 4 ani am avut iar curaj.De fapt au fost niste intimplari care m-au facut sa vreau un fratior/surioara pentru Vlad.Si acum simt ca acest copil da echilibru familiei noastre.

Lavinia o vreau eu pe Lorinush (am 2 baieti-alege ea)- problema e vila si piscina.Cu 2 salarii de profesori nu cred ca-mi gasesc eu nora prea curind.

La ce vreme e afara tre' sa-mi fac curaj sa ma duc la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza mamici!
karli draga mea esti dementiala!ia mai scrie pe aici sa sari peste media aia de 3,02...si elisei nu-i iese frate nici un dinte,asta daca nu or fi caninii...
doamnele mele dragi propun un subiect de discutie care pe mine ma arde rau...:scaunul de masina.de care ati luat sau ati vrea sa luati dar mai ales si-a luat cineva scaun cu isofix si de care(si daca e multumita)
deni ce-ti fac baietii,sunteti bine?
si nu mai vorbitzi de tzatze ca rasuciti cutitul in rana...in ultima perioada numai pulovare decoltate mi-am luat,as umbla in sutien de bucurie ca am si eu cupa C,dar cand vad cum ajung dupa ce le goleste fomila,parca sunt oracol,vad viitorul...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

alina.a, da, da, cum sta treaba cu scaunul de masina?

cristina, sa iti traiasca racusorul!

despre bb2, si eu vreau bb2, dar fara sarcina. asa ca nu stiu daca mai fac unul. mi-e frica tare! si nici nu pot astepta prea mult!

sanii ca sanii (nu stiu cum or sa fie dupa ce termin cu alaptatul) dar eu am un offff mare cu pielea de pe burta. burta nu am, dar e piele in exces si buricul nu intra la loc.

anamiha bine ai venit! din pacate eu nu stiu despre lass baby. dar exista alte solutii pentru constipatie. iti vor zice fetele care s-au confruntat cu asta!

eles, si eu stiu ca izvorul alb e bun

chiar, ce iaurt folositi pentru a face branzica? si ce laptic?

alexia2007, eu stiu ca la o luna ar cam trebui schimbat EDIT: era vorba despre vigantol

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

karligutza?...dormi?
mai dar prolifica ai mai fost tu azi noapte
felicitari pentru dintisori

alexia-ilinca

aylin,asemanarea este izbitoare,ne-ai facut pe toate sa ne cautam pe la albume

fetelor care inca mai alaptati exclusiv,cate mese au bebeii vostri in 24h? ca noi ajunsesem la 5 dar mai nou cred ca avem vreo 7, si-a bagat una pe la 2-3 noaptea iar ziua suge iar la 3 ore,parca am fi in prima luna...

nu i-o mai ajunge laptele? o fi fata puturoasa?suge 3-5 minute si gata,nu mai vrea, desi s-ar mai gasi nitel laptic pe acolo

oricum,sanii nu mi se mai betoneaza ca pe vremuri si nici laptele nu-mi mai curge siroaie , deci...se pare ca nici eu nu sunt ok la capitolul productie

mai bagam un ceai,un nutrinatal,poate poate o mai lalaim nitel

ieri am cazut in ispita si i-am dat niste cereale,sa vad cum se comporta cu lingurita, si tare i-au mai placut,se lingea pe bot

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput