Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamiha spune:

Ma numesc Ana ,am 29 de ani.sunt din Craiova si am o fetita de 6 luni jumatate pe care o cheama Eva.
De putin timp mi-am facut cont pe siteul asta si citesc zilnic ce scrieti voi.
Am si eu o intrebare..... este bun siropul pentru constipatie Lass Baby?
Va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Alexia2007 frumoasa foc fetita ta. In una din poze am vazut ca tu ii pui sticluta pe cateva haine impaturite si o lasi sa bea asa. Aici se recomnanda sa nu faci niciodata asa, pt ca risti sa ineci bebelusul. Dar tu faci ce vrei cu copilul tau frumos foc.
Simo78 deja incercati sa faceti inca un bebe? Succes! Voi cati bebe vreti sa aveti (daca nu sunt prea indiscreta)?
Alina.a ce face Elisa?
Anya20 scumpa foc Anya "sarmale multe in burta". Ai doua fetite atat de frumoase. Arina m-a vrajit cu dintisorii ei.
Eu as vrea sa mai fac copii dar imi e asa de frica ca vor fi bolnavi, de aceea nu cred ca nu am curajul sau voi avea curajul sa mai fac copii. Mie mi-a placut la nebunie sa fiu gravida prima data, am iubit fiecare secunda, a doua oara am fost cam stresata... Nu stiu daca vi se pare normal dar mie mi-a placut si sa nasc si prima data si a doua oara. Apoi acel moment cand imi tineam copiii in brate pentru prima data e atat de minunat si unic. E ceva intradevar magic (sarcina si nasterea).
A, Ingrid merge in patru labe, dar se deplaseaza in spate doar. Este asa de dulce.
Va doresc o noapte buna la toate.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Anya20

anya chiar m-a complimentat zilele trecute:"mami, ce buta maie ai!! e maieeeee, maieeeeee!". nu-mi venea sa cred! am intrebat-o ce crede ca am eu in burta. credeam ca imi va spune ca am un bebelus. dar ea zice :"ai multe sarmale" .

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

super super tare!
ce draguta-i anya cu siceritatea ei!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Despre noi...sunt foarte trista ...de aseara caca nu mai miroase a lapte acru (sa nu ma credeti nebuna, dar mie imi placea cum miroase numai de la lapte, mi se parea usor parfumat), asa ca nu mai am bebelus ...drept urmare am inceput discutiile despre bb2!

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

si noi, si noi!
unde e bebelusul? ca nu doar caca nu mai e la fel... nu mai sta cum il pui, vrea sa faca pasi, vrea sa se ridice in fundulet, da din maini si te trage de par, daca cumva ii obturezi privelistea intinde mana sa te dea la o parte..... etc. etc... nu mai avem nici noi bebelus si eu cel putin vreau altul, dar cum a zis Anya20 banuiala ei e ca tot eu tot fata voi face... insa eu vreau baiat! si sotul este evident ca nu are cum sa nu fie incantat de dorinta mea!

Jadi ???????????????????
Jaaaaaaaaadiiiii ???????????????????????
Jaaaaaaaaadiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biz biz?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

AndreeaC
am observat ca unele dintre sfaturile pediatrei tale pentru Raducu contravin chiar si unor convingeri de-ale tale... de-a lungul timpului ... oricum chestia asta cu mancarica ne-pasata asa de fin ca sa se obisnuiasca sa mestece mancarea acum cand nici n-are dinti mi se pare ciudata... cu ce sa mestece copilul carnea? cu gingiile? eu cred ca e devreme pt.mancarica nepasata!

Asta asa, ca m-am gasit eu sa comentez... dar daca Raducu e bine, asta e tot ce conteaza!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

va rog sa nu priviti la ora la care am scris sau daca ati privit nu spuneti nimic!

abia acum am gasit si eu timp sa mai scriu 2 randuri (a se citi n-spe) pentru ca in restul timpului ori ne plimbam (afara, rude, prieteni, cumparaturi) ori gatim sau ne jucam; am si uitat de cand nu m-am mai uitat la TV sau sa stau sa postez alea 3,02 posturi pe zi ( o sa-mi scada rau media asta cand o veni vara! sper ca tot pana atunci sa imi scada si greutatea... eu nu ma bag pe lista pt.ca as fi cap de lista cu kilogramele, asa ca zic pas si daca mai primiti personal si in luna lui CUPTOR sarbatoresc atunci cu voi si despre kilogramele mele....)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

cristina26 felicitari pentru Ingrid asa de plimbareata! sa-i pui senzori de parcare cu spatele sa 'vada' fata peste ce da cand merge! - glumesc, sa nu ma bati. Cat despre nascut ai zis bine ca e frumos sa iti vezi bebe imediat dupa nastere. Eu nu stiu cum e cu nasterea naturala, dar la contractii rezistam eroic, pana la operatia care s-a impus! oricum facand rahianestezie am putut-o vedea pe Adeluta imediat si tare ma bucur ca a fost asa.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

ete ca trebuia sa zic si eu macar o "buna dimineata" cand am inceput, sa dau si-o cafea, dupe obiceiuri, insa tinand cont ca acum ma duc sa ma culc la loc, mai bine va zic "noapte buna" si sa aveti o saptamana buna! cu mare pofta de mancare si de somn la bebelusi!

sunt curioasa daca saptamana asta ne raspunde Jadi la intrebari.. sau macar la care din ele

gudnai! zzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Super faza cu sarmalele din burta! Copiii sunt atat de sinceri incat de multe ori ne cam lasa fara replica. Anya, multumim pt informatiile despre gluten. Despre bb2 ce sa spun. Abia astept!!! Mi-e asa dor sa iubesc un bebe mic de tot...

Alexia2007, despre vigantol stiu ca spunea si Anya ca se schimba la 6 saptamani. Sper c-am retinut bine. Am trimis pe mailul comun un tabel de masurare a marimii de incaltari la bebelusi, pt cand mergem la cumparaturi fara ei.

Nonna, eu stiu ca branzica se masoara cate-o portie si se baga la congelator. Noi inca n-am ajuns acolo dar eu asa voi face.

Eles, eu folosesc apa plata Izvorul Alb. Stiu ca e bine sa aiba Na sub 2 ca sa fie buna pt bebelusi. Cred ca din acelasi motiv pt care nu le dam sare. Ma tine o sticla de 2 l mai mult doua zile si nu o fierb.

Petra, felicitari pentru asemanarea dintre tine si scumpa ta. La noi avem asa asemanare cu tati.

Nma, eu am ramas cu niste sani f urati dupa ce-am terminat cu alaptarea. Au fost mici dintotdeauna dar acum sunt si mici si lipiti de piept, cu tendinta de alunecare spre burta. Si parca sunt goi. Cred ca aici e de vina predispozitia caci am intalnit si mamici cu niste sani frumusei dupa alaptare. Eu ma gandeam ca dupa bb2 sa ma interesez ce se poate face. Nu stiu daca implanturile cu silicon rezolva/umplu cat sa nu mai arate asa sau e nevoie de lifting. Stiam doar ca e mai usoara operatia de implant decat de lifting. Mai am pana acolo asa ca ma voi interesa la momentul potrivit. Ata daca nu cumva isi revin sanii mei miraculos.

Chiar, mamici de bb2, sanii sunt goi, lipsiti de tonus in perioada dpa alaptare si-si revin cat de cat mai incolo sau asa raman definitiv? Eu am citit cum ca s-ar "ingrasa" la loc intr-o oarecare masura.

Mami de Maria

Mergi la inceput

ah, am uitat ceva.... cu gandul la "somnu'ngrasa".... Valen, noi doua tre s-avem o vorba in secret! imi place cifra 4 a ta sau daca s-ar putea un multiplu de 4 (un 4x4 asa - in ambele sensuri; si kg si cel de pe roti )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput