LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

la cafeluta dupa ce cred ca si-a baut cafeluta toata lumea.
Bumbita tareeee m-a binedispus postarea ta, ma bucur ca v-ati distrat la cabana cred si eu ca e binevenita oricand o iesire ca asta. Teoretic ar fi totul super lejer fara bebe dar nu e deloc asa ca imi lipseste la maxim. Ma uit la el pe camera si mi se pare schimbat, mai mare parca mai maturizat, e ciudat rau de tot. Ieri am gasit o haltgarderie care l-ar putea primi asa 2 sau 3 zile pe saptamana dar din mai, nu am refuzat oferta pentru ca e tot ce am gasit deocamdata, o sa incep de azi sa caut si in zone mai indepartate.Oricum indiferent ce gasesc dupa ce trece ex asta din 28 feb il aduc pe pitic si stam acasuta iarasi amandoi dac nu gasesc ceva.
Giova vad ca Marco e suparat rau ca il lasi acolo nu ai putea cateva zile sa stai si tu cu el la gradi vreo ora doua ca poate se acomodeaza mai bine? Zic si eu asa probabil ca nu e ok din punct de vedere al regulamentuli lor si o sa se reacomodeze si asa.Daca ai numai 64 de kg stai bine inca tua i tot 1,65 nu?
Irina bafta la examen sa vina rezultatul cu nota mare. E mortal piticul tau, chiar sunt curioasa cum reactioneaza fara tatic la varsta asta, personal cred ca o sa fie super ok daca e mami cu el.Regimul e super ok e cel mai lejer pe care l-am facut si eu chiar am pb cu stomacul dar laptele batut te si satura si culmea nu da aciditate ca si iaurturile obisnuite.
Mirelus, tare ma bucur ca te vad prin zona, pupicei la alintat si ai grija mare cu alimentatia si cu hidratarea, eu una tot asa cu pb eram dar de cand am trecut la regim normal de hidratare adica 2 l pe zi ma simt super ok. Bea suc de portocale macar 2 pahare pe zi. Pe Alain sper sa il aduc cat de repede, cand am gasit ceva zbor dupa el daca nu in cel mai rau caz la sf lunii feb.
Maraki sa va bucurati de cumparaturi.Mai pune si tu poze recente cu voi acum ca ti-au dat astia aparatul inapoi.
Nu mai retin daca a intrebat careva dar eu raspund daca nu mai sunt doritoare care sa doreasca sa inceapa cura de luni sa zic, eu incep de maine, nu mai aman ca nu am motive, 5 zile trec si prin foc numai sa vad ca se mai schimba indicatorul de la cantar.

Va las ca m-am intins ca o placinta, o zi frumoasa tuturor si spor la treburi, eu imi reiau actvitatile obisnuite.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai ca nu mai vin astia cu Dolce al lor, au ramas cu masina in pana. asa ca-mi trimit maine dupa amiaza alta echipa. vroiau dim., dar eu am treaba, nu mai pot sta acasa.
Silvia cam tarziua la cafea. ce ai facut pana acum?
eu am 1,68. aseara am mancat salata, dar cu multaaaaa paine...ce sa faci daca era proaspata? eu nu-i pot rezista.
E mai rau daca raman acolo cu marco, caci va vrea cu mine acasa. asa plange pana ajunge sus in sala de grupa. pe urma se potoleste.
Mai tare e suparat ca l-a dus tat-su la gradi. si azi vroia sa merg si eu cu el. si o zi buna sa ai.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello si de la noi,

Giova imi aduci aminte ca 64 kg aveam cand am venit in Germania Am 1.74 cm si am ajuns acum la....80
Silvi, asta e motivul pt. care nu pun poze cu mine Sant odioasa
am uitat ce am vrut sa scriu initial, am fost sa opresc masina de spalat si.....pauza ....revin...

Mirela stai linistita ca nu e codas Dani, nici Angelo nu mananca singur Au timp draga, nu-mi fac probleme din cauza asta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Giova mi-au placut ghetutele lui Marcolino, fa poza cand ai timp sa le vad mai bine. Frumoase pozele din Viena dar nu prea clare.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvi eu nu pot sa incep niciodata ca parca vad ca maine face mama nu stiu ce minune.
Giova eu stiu multi care au dolce si se vede beton, ei in fr aveam digi si mergea super.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
salutare, sunt si eu pe aici , dar nu am prea mult timp.
HAi va pup, poate apuc si eu sa va citesc.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki in ce an ai plecat in DE? pai tu esti inalta, cred ca aratai super bine cu 64 kg. eu......
la ce ghetute te referi?
Acina ce mai faci doamna? nu ne mai zici nik de Andrei? ce perle mai scoate, ce mai face? tu cum esti? bubulina misca?
mersi pt. comentarii.
irina pai eu am Digi acum si majoritatea programelor sunt blocate. mai merge Protv, antena1, prima, 2 programe de desene Procinema , HBO, si inca cateva neinsemnate. aaaa....sa nu uit de toate programele italienesti, care merg tare bine, dar nu ma incalzesc cu nimic.
Italienii au cumparat aparatura si antenele de la Digi si au bagat in toata scara, gratuit, dar uite ca nu mai merg programele. degeaba merg in camera tehnica sa le resetez, ca nu rezolv nimic.
si eu am auzit lucruri bune despre Dolce, si am si vazut cum se vede.
asa ca de abia astept sa vina aia sa monteze.

Aoleu...maine vine si cumnata. trebuie sa umblu cu ea sa-si scoata diploma de faculta si am o groaza de treaba. sa vedem cum o scot la capat. In plus, trebuie sa fug la Gaz cu CF si buletinul. trebuia azi, dar am stat dupa astia. acum cu interventii...sper sa se faca odata trecerea pe numele nostru.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova nu mai tin minte ce culoare sant ghetutele, parca albastre, se vad din profil intr-o poza In 2001 vara am venit in Germania dar mai bine aratam la 56 kg Imi amintesc ca puteam sa port absolut orice, mergeam la un cipriot la fabrica de confectii( cu treburi pt firma unde lucram ) si alegeam din depozit toale una si una Vai ce vremuri....poate o sa pun poze in drop

Irina, super tare Mario cu ghiveciul
Angelo a mancat super bine Merg sa dorm cu el, pana pe la 15.00 ma uit la "Beyond the ring" am filme mai bune dar nu s.au tras pana la capat in DC++

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna fetele,
Sunt si eu pe aici, dar nu am prea mult timp.
Cum stati cu slabitul cu boabele???
Ceva rezultate?
Giova, te-ai ingalbenit? Nici sa nu te recunosc

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova eu nu am avut niciodata probleme cu digi a mers ceas si cand am plecat l-am lasat la nsite prieteni romani si nici ei nu au probleme cu el .
Maraki lasa ca ai timp sa mai ajungi la greutatea ideala. Ce vrei si tu acum sa ai greutate de manechin.
Toanca deci si pe tine te-a lovit munca azi.
V-am spus ca am luat 9 la examen ca nu mai stiu? Deci am copiat eficient

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput