LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 15
toanca spune:
Nu m-a lovit munca....dar din pacate n-am de ales
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
pufumic spune:
Hello, hello,
Intru scurt sa va dau info despre Vadimir si gradi. Copilul meu e mortal. Plange cand il iau acasa. Nemaipomenit. Si neasteptat. Ieri l-am luat cu mine sa depun dosarul si cum directoarea nu era acolo, educatoarea mi-a zis sa plec o ora si sa-l las acolo, sa vedem ce face. Ceea ce am si facut. S-a prins ca am disparut si a intrebat de mine cam cand se facea ora. Si s-a lasat pacalit de educatoare si a strans intr-un cos jucariile pe care le imprastiase, ca cica asa apar mai repede. S-a brodit la fix, ca eu am intrat pe usa cand el a terminat de strans si iesea pe hol sa ma caute. A plans si s-a tavalit pe jos cand sa plecam. Nu vroia sa se desparta de noul lui prieten, Sasha. Ieri numai Sasha am auzit prin casa (Sheashea, ca fi-miu e cam shshait). Bon, azi dimineata ne-am dus si eu si ta-su sa-l ducem. A marait putin cand a plecat Doru, pe urma s-a dus la copii si dus a fost. Nu m-a vazut cand am plecat. A si mancat acolo (un sandwich la 10 si corbita la pranz), si bineinteles ca a plans si cand au inceput sa plece copii care sunt la program scurt si cand a trebuit sa plece el (el e tot la program scurt cateva zile, pana se acomodeaza). Cam asta. Om vedea ce-o mai fi si saptamana viitoare cand va ramane sa doarma acolo.
miraklucker spune:
quote:
Originally posted by canda_h
Alta chestie ... il aud ca zice cam ce zic socrii mei in diferite situatii. Intr-o zi il vad ca se tot chinuie sa deschida un dulap cu cheia si tot zice "tula ei! tula ei!" Cu greu m-am prins ca zice defapt "truda ei!", asta e un fel de vorba spusa la nervi de socri. Ce ma enerveaza e ca zice destul de des chestia asta si mie mi se pare ca e un fel de injuratura.
....da, da si a mea la fel. duminica se duce la tata-su era in baie si zice "blöööd" adica prost, probabil suparata pe cei mari. Nu mi-a venit sa cred cand am auzit-o. . Dar aude la David care a invatat de la gradinita tot felul de prostii si bineteles ca si fetele se iau dupa el.
.........la noi iar nu merge nimic. Parca vad ca si azi ajung la 9 acasa. Azi am venit cu masina, nici nus tiu cum e mai bine sa dormitez o ora in tren pana ajung acasa sau sa conduc inca o ora dar sa ajung ceva mai repede...........bine ca maine sutn libera.
incep sa mai citesc
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
pufu super. ce baiat fain e Vladimir!!!! ai putea sa-l lasi la program lung, ca uite ce ii place acolo. sper sa nu faca ca si marco, sa planga dupa primele 2 sapt.
Irina felicitari pt. nota. ai copiat super bine, daca ai luat 9. tot asa sa o tii.
Maraki lasa draga ca atunci erai pustoaica. acum esti d-na cu 3 copii.
papucii aia de care zici sunt cumparati acum din Parndorf, sunt aia Geox, dupa care salivam in Ro. au fost 35 euro, aici sunt 260 lei.
Mira mai lasa munca...la ora 9 acasa? te cred si eu ca le e dor piticilor de tine.
Toanca si tu in campul muncii....of..of... nu mai zice nimic Matei?
Marco iar a facut pipi pe el la gradi, am stiut eu ... de nu am dat drumul la masina cu hainele lui. in rest totul ok. am si pictat putin acasa, acum iar vrea desene. sa vad ce mai fac cu el, si-l pun la tv cand bag fripturica la cuptor.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
tuturor sarbatoritilor si multa sanatate
eu mai bantui pe aici ca am creierii incinsisi s cam intoarsa pe dos...dimineata m am dus la stefan....cand m a vazut mi a dat ghetele si geaca si...,,ada casa mamii,, eu i am zis ca nu pot...s a pus pe plans si ma certa ,,ada casa a bibi, a tatii ,, de nu mai puteam de mila lui
offffffff si degeaba i vacanta saptamana viitoare ca eu am examene.....
Giova spune:
of mai Cosmi ce bleaga sunt. azi e Grigore, Vasile si ioan. chiar m-a sunat mama sa ne spuna LMA si eu bag la spalat. si azi am smotruit prin bucatarie la greu...of...of.
Te cred ca te-a durut sufletul cand l-ai vazut pe Stef ca vrea sa mearga acasa, dragul de el...ii e dor de voi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cosmi1975 spune:
da asa e ii e dor de noi....dar noua de el si mai si , facem ca el , ne prostim de zici ca nu i adevarat ......dar laas ca termin eu si cu asteaoricum vineri il iau acasa ....
maraki spune:
Pufu e tare de tot Vladimir Prima data aud sa planga un copil cand e luat de la gradi Inseamna ca-i place mult acolo
Giova ai dreptate, se modifica organismul si mai am 2 ani sa schimb prefixul Imi pare rau pt. hainele care nu-mi vin Totusi, nu eram pustoaica la 30 de ani
Silvi, am pus in drop o poza unde este si cortul
Mira eu prefer masina decat transportul in comun Pupici printeselor ca nu mai pot dupa ele
Irina felicitari pt. nota
Toanca
Cosmina, si eu am bagat masina de spalat azi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
anasebe spune:
Salut si de la noi!
A treia zi:
A urlat (nu a plans) cand am ajuns. Insa s-a potolit imediat cum am plecat. s-a jucat, s-a certat cu radu pt o masina, a mancat fructele de la gustare...totul super. Cand a venit, s-a bucurat cand m-a vazut, dar nu era grabit sa plece. Deci am luat o decizie minunata!!!!!!!!!
Iar acasa se schimba treaba. Si pe strada. Deja nu mai e atat de incapatanat, nu mai urla cnad nu il las sa faca ce vrea el....vorbeste si mai mult si scoate silabe noi..bai, eu sunt multumita rau de tot. si asta doar dupa 3 zile!
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la noi si ne-ati incurajat.
Pufu Felicitari pt.prima zi de gradi!