LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna seara si de la noi!
ASTERY,eu te tin minte din pozele de anul nou ca aratai superbissmo,daca mai zici ca ai slabit,pai esti o adevarata miss.sa se mandreasca razvanelul cu asa mami .sper sa iesi din starea asta de deprimare,ca nu-mi place sa te aud asa.cat despre razvanel,o avea si el perioadele lui de nervozitate,mai toti copii s-a muscat sau se dadeau cu capul de pereti...zic si eu
IRINA,si ai luat ex sau nu stii rezultatul inca?mario ce mai face?
GIO,ati incaput toti 3 in cada?noi avem cabina de dus,tare nasol...imi lipseste o baitza din aia cu spume...
SILVI,cand il aduci pe alain,mi se pare ca te-am mai intrebat o data.cred,ca la neuronul meu singuratic orice e posibil.spor la gasit cresa,maine incep si eu sa tatonez terenul.
e super tare alain,cel putin zice mersi,cine sa se supere pe el??????
CANDA,pupicei de la noi.si nu te mai supara asa,mie mi se pare tare scump filipelul cum se trudeste el sa deschida si nu poate...si nu-mi seamana deloc a injuratura.pai mie mi-e groaza ce-ar putea invatza de la socrelu meu...
ACINA,ce dulce e andreiu cum te trezeste el asa frumos pt laptic,ce daca-i 5 dimineatza...
IOANA,mey imprumuta-mi si mie bona aia a ta pt un an macar.dar razvanelul ce mai face?
ANAS,bietul tiberica,mie mi se strange inima numai cand ma gandesc...sigur o sa trecem si noi prin asta,daca nu mai rau ca dani e f dependent de mine si de mama.nu se joaca singurel,nu sta singurel...oricum pupici multi si acomodare cat mai rapida.
OACHI,sanatate razvanelului!
COSMI,bafta la examene!!!!!!
BEE,waw ce a fost la voi,mai ales ca erati si in perioada de convalescenta a copiilor.sper sa va reveniti cat mai repede!pupici multi.
MARAKi,interesant ce spui tu acolo,dar daca e adevarat n-ar trebui sa se ia masuri impotriva lui bush?
ANAM,vad ca tu vrei sa ajungi mai repede la sf curei si iei mai multe boabe.trisezi ai?
ANASOLO,RALI,ALI,pupicei burticoaselor!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (26) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

si ca sa va dati seama ce nebunie e in justitia spanioala sa va zic o stire de aici.un tanar de 17 ani a fost accidentat mortal de unul cu masina.vinovatul,pe langa faptul ca nu e inchis,a cerut familiei baiatului despagubiri pt repararea caroseriei masinii si daune morale ca cica l-au facut de ras.cineva zicea ca justitia i-a dat castig de cauza,.
despre noi:dani e in continuare cu scarpinici si nervos rau.azi a urlat cat am fost cu el in parc de-mi venea sa intru in pamant de rusine.vrea jucariile de la toti copii,in schimb el nu da din ale lui.degeaba il cert si ii fac morala.tot cu suzi la culcare suntem,sper sa renuntam la ea pana la scoala.
si tot cu pampers,nu scapam nici un pipi sau caca la olitza...nu mancam singurei,asa ca suntem tare codasi.
cand il cert ,mai ales la masa se intampla ca da mancarea afara din gura,o cheama pe mamaie sa-l ia in brate.rasfatat mare ce sa mai...si mamaie bineinteles ca-i face toate poftele.
mai zice si el cate o vorbulitza,dar nu e f vorbaret,cred ca seamana cu taticul lui...
in rest e un dulce.
noi ne-am cam sucit de nume la bb2 si cred ca o sa fie andres-andrei,dar nu promit nik...oricum cand i-am zis lui dani zicea si el "dadei"
socrela iar a promis ca o sa vina prin august,asa ca sa vedem ce o sa fie.ca asa a promis si inainte sa se nasca dani...oricum eu nu prea am chef sa vina,ca sigur are alte conceptii decat mine in cresterea copiilor si cum eu nu prea stiu sa zic omului in fata o sa strang in mine...in fine...
eu sunt binisor cu burdihanul,am luat deja vreo 6 kg.sunt super constipata ,mi-e teama sa nu fac din nou vreo complicatie de la asta...
va pup pe toate si pe spiridusii scumpi

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (26) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

suntem bine, asta ca sa nu ne dati disparuti.

ia ghiciti pe unde mi-au umblat piciorusele?
am fost plecati la ranca ( eu si copiii). sejur scurtut. ne-am intors sta sera pentru ca maine ea e de servici.o prietena vine ieri dimineata la mine si-mi zice " hai mergi cu mine la ranca? " taica-su are cabana acolo. se certase cu sotul ei si avea nevoie de relax. deh! nebunei. dar am remontat-o eu. si a venit cu o pofta de el. moaamaaa.

cand i-am zis lui dani, primul lucru " pai si copii?" eu " pai, ti-i las aici. vorbeste cu mama ta sa stea azi si maine cu ei " ( stati asa ca eu claro ca nu-i lasam , da vroiam sa vad ce saritoare este si sa vad el daca ma lasa ). si mai in gluma , mai in serios, uite ca am plecat...cu copii cu tot. cu amandoi, da. si ce bineeeeee ne-am simtit. am avut un program de boiereanu....numai mancat, dormit, privit la dvd-uri si plimbat...din pacate putintel,sa nu ne cada greu. era foarte frig acolo si nu am vrut sa fac vreuna sa am probleme cu "boracii".

bai frate, am vorbit cate in luna si-n stele cu ea, am culcat copii pe la 22 00, iar noi taina-taina pana pe la 4 dimineata, sunt chiaunaaaaaaa. si ce atmosfera era la cabanuta - au adormit puii mei la soba una doua din cauza caldurii. sebi a dormit in tricou cu maneca scurta , iar bebita intr-un body cu maneca lunga subtirel ( pe cand acasa ii bag in sacii de dormit pe amandoi ).

super, mai vreaaauuuu.

si e bine ca si tati ne-a simtit lipsa. zicea ca e goala casa fara noi.

sebi a mai iesit pe afara, in curte , se juca cu "apada male". era acolo o movilita de zapada , stransa din drum, pe care i-am aranjat-o ca pe o partie si se dadea cu sacul.

cu mancarea nu prea s-a adaptat el. nu-i convenea nimic , nu stiu de ce nu a mancat...a baut numai lichide-lapte, ceaiuri, sucuri si ciorbita ( cam putina ).

asaaaaaaaaaaaa.....

cu boabele...eu avut grija lor si le-am luat. maine sunt 6 . wow!!! deja o sa ma satur.

irina esti mortala...ce atata numarat, nu? mai bine farfuria direct. si cu examenul tau , la fel. e greu si sa copiezi, nu? ar trebui sa aprecieze si asta profesori.

mirela suna frumos si andres. deci ii puneti nume spaniol oricare ar fii el? deci si dani e razgaiat? noi asa ii zicem lui sebi " razgaici". de toata lumea si la noi. si el la fel e cu jucariile. posesiv cu ale lui si le-ar vrea si pe-ale altora. si cu bebe e cam posesiv, in sensul ca ii dau lui bebe o zornaitoare in manute, el se joaca frumusel singurel, cand imediat i-o ia el, domen, sa-i arate cum sa se joace.

cuscra, ce face nora mea scumpa? e bine, sanatoasa, da? o mai mananaca pielicica?doamna, cu advantan incercasi?

silvi, super ca te-ai intalnit cu ana de france si cu alex al ei. eeee, ca e de treaba? normal, asa sunt oltencele. in rest, la shopingareala? bravo, doamna, si eu as vrea....asa e fara copil....lejereanu, nu? bucura-te la maxim de freedom.cred ca ti-e un dooor de el... te cred. cand vine alain? il duci direct la gradi? ai gasit pana la urma undeva?

anasebe off!!!offf!! saracutul tiberica. ce-a mai plans el de dorul lui mami. sa stea el singurel acolo. lasa ca usor-usor ii trece supararea pe tine si o sa ii placa mult de tot cu copii la gradi...ca doar e barbatel, nu?

in rest, nu mai retin care ce a scris...am vazut ca numai de bine...va pup pe toate 49 de mamici si sa ne auzim cu bine domani.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ete ma!!! lume noua!!!
incep cu fetele care au lipsit:
Mirelus acum mi-am reamintit cate probleme ai avut din cauza constipatiei. sper sa nu mai fie cazul acum.
Mie imi place Andres, asa-l cheama si pe baiatul nasicii mele din Spania. e foarte frumos numele.
Cat despre pampers si suzeta....LASA NU TE MAI STRESA...NU AM VAZUT BAIAT MERGAND LA GAGICI cu astea 2 accesorii. asa ca stai linistita. si noi suntem mari fani de suzeta, nu ma mai stresez, iar lumea care vb. si se agita pe strada ca ce baiat mare si cu aia in gura...sfidare pe fatza. de ei nu mai pot eu.
si sa ne auzim cu bine. tin pumnii sa vina soacra, te va ajuta macar.
Bumbi asa deci...plecasi la cabana si nu ne zisesi nimic?(am pus bine verbele?)rusinica!!! dar ma bucur pt. voi ca v-ati simtit bine.
Cosmi asa deci...esti la faculta si nu ai zis nimic. mai esti si la zi...sa nu-mi zici ca la fara taxa ca si mor. hai bafta si spor la invatat.
Silvia eu dupa sarbatori aveam 62 kg, dar cred ca am mai pus ceva sa tot am vreo 64. nu stiu ca mi-a stricat cantarul fiu-mio.idealul meu e sa ajung la 58, dar daca nu fac nimic in sensul asta....nu mai cobor in veci.
Anasebe of saracul Tibi. dragul meu ce mila mi-e de el....sper sa se acomodeze cat mai repede si sa nu mai planga. sa pape si sa doarma.
asa era un copil la Marco in grupa in primele zile... non stop, cu opriri putine, nu manca nimic si dormea putin. a tinut-o flacaul asa vreo sapt.-2, dar tot s-a dat pe brazda.hai ca Tibi nu e ca si baietelul asta, asa ca se va integra mult mai repede.
Maraki deci v-ati plimbarit azi. mai trebuie si cumparaturi facute..asta e.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

acum despre noi:
Marco nu a vrut sa manance pastele pe care i le-am facut. ba da, dar goale, fara sos. si cum le-am amestecat pe toate cu sos, nici nu a pus gura pe ele. a mancat putin cu Clau, iar laptele nu l-a baut tot.
Maine vin cei de la Dolce sa-mi monteze parabola, sper sa aiba semnal.
ma bag si eu la somn, pe maine,.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

ha-ha-ha!!!!
eu inchid, eu deschid "pravalia".

Neatza si haideti la .
l-am trezit pe pitic la 8.30, toate bune si frumoase, pana am coborat la masina unde il astepta tati. cica a plans tot drumul pana la gradi, iar acolo s-a lasat cu tipete. l-a luat educatoarea si l-a dus sus, oricum Clau era in intarziere la o sedinta, asa ca nu a putut sta mult pe acolo.
asta e...isi revine el...sper cat mai repede.

eu m-am culcat la 2.30 asa ca sunt zombie. am luat si boabele, acum sper sa-si faca efectul cafeaua asta strong, ca nu mai pot dormi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la mare!
Anasebe dragul de Tibi ce o fi fost in capsorul lui cand s-a vazut singurel.Dar oricum cred ce se va acomoda repede .Mai intra si tu sa ne dai detalii , poate , poate ne induram si noi.
Silvi si cand te apuci de cura...aia cu iaurtul e crima curata , cred ca o iau pe aratura din cauza iaurtului.Nu te doare stomacul de la el?
Maraki eu am vazut de ceva ani documentarul de care vorbesti dar nu ma avant sa il cred prea tare. pai dc iti mai trimit din seria aia vreo 10 documentare nici nu ai sa mai crezi ca locuiersti pe pamant
Cristina cand , unde dai petrecerea, cine vine...intrap e mess cand ai timp sa iti spun ceva.
Bee sanatate maxima !
Mirela si eu imi aduc aminte de tine cu constipatiounul, lasa , sper sa treci usor peste.
Bumbita ce misto de tine ca ai reusit o escapada cu copiii ,cand mai repetati.
Revin

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Si acum sa va spun de Mario .de ieri a plecat tati deci am ramas singuri , impropriu spus , ca mai sunt si bunicii cu noi.Insa aseara a facut numai prostii. intai a calarit toae paturile si din atata elan a sarti fix in ghiveciul cu flori. Bine ca nu l-a vazut taicamiu ca facea stop. La juma de ora , eu fiind in bucatarie , am auzit o ditamai busitura ...concluzie...e reusit sa darame placa dela birou cea pe care sta tastaura, deci va imaginati ce zgomot si ce am gasit in urma, birou cazut , tastaura pe sub birou si scaunul cazut, iar copilul , pitit in dormitor razand pe infundate. Si ca sa terminam , inainte de culcare, in pat ne jucam , a observat ca se misca la fel ca el umbra pe perete si deci da-i bataie la greu , cand un picior ,cand palme, nervi la greu si japoneza in continuu. Intr-un final enervat la culme ca nu dispare s-a dus si a pupat-o . Cum nici asa nu a disparut a cerut nani, dar s-a culcat fericit ca din patut nu se mai vedea umbra.Cam atat pe ziua de ieri.

Mergi la inceput

A am uitat sa va spun de examen, nu am primit inca rezultatele, insa sunt optimista, ca pana la urma urmei am gasit ce trebuia sa scriu. Sa vedem acuym sambata si duminica ce tampenii mai fac.
Iar analizele au iesit asa si asa.
Vad ca voi sunteti la munca si eu prin zona.

Mergi la inceput

Irino si eu sunt prin zona, in pauze, e drept.
AStept sa apara astia cu Dolce, pana atunci am smotruit bine bucataria si m-am vopsit. daca tot am pierdut vremea in casa....

Mario e mortal soro!!! bine ca nu s-a lovit, in rest....
Azi e prima zi de gradi a lui Vladimir. Pufu te asteptam cu vesti. sper ca nu a plans piticul.

am pus aici niste poze cu marco si din Viena:
http://community.webshots.com/album/562005473QpCUZk?start=48
in ultimul timp nici chef de poze nu am avut.

_

Mergi la inceput