Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lala, la cat mai multe lunite inainte!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna
ank, eu merg de vreo 2-3 ani tot la o tipa care lucreaza la body line si sunt extra, foarte multumita!! ea doar face freze nu si machiaza. daca te intereseaza iti pot da nr de tel. ea face si acasa!

vad ca pozicile noastre nu va plac.....atunci le luam...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi
vad ca pozicile noastre nu va plac.....atunci le luam...

Oooo...ba da...eu le-am vazut si mi-au placut tare mult... Ti-am admirat coafura de la botez si fericirea din ochi.
Am vazut ca au fost mai multi bebelusi botezati si ma intrebam cum o fi? Noi am fost singurii,am avut intimitate.

Am vazut si pozele Ancai,care are freza noua ,cu care ii sta tare bine ,iar printesa mica e o balerina dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

buna, fetelor!

am lipsit si eu destul de mult, si asa nici inainte nu scriam decat rar! nu stiu cum sa fac sa aloc macar 30 de min pe zi forumului pt ca sunt foarte utile informatiile si parerile tuturor.

mihuta, pot sa te intreb ce anume ai facut si cat a durat ca sa scapi de supliment? pe fetita mea a invatat-o tata si bunica cu sticluta, ca sa ii dea si ei fetitei papa, si uite asa fetita mea face crize la san dupa ce mananca 80 max 100 ml. apoi suplimentez fie cu lapte mult, fie cu formula...dar as vrea asa de mult sa pape numai de la mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna ziua!
Cam liniste pe aici...Ne-am intors si noi de la bunici de la Buzau, fata a fost cuminte , mi-era tare teama de drum. La dus a dormit aproape tot drumul, s-a trezit la 20 de km de Bz si s-a pus pe plans, la intors a fost un picutz mai greu, ca i s-a facut foame la intrarea in Buc, tati a oprit sa pape fata si cand m-am uitat afara, oprise intr-o statie de autobuz, toata lumea trecea pe langa masina noastra si se holba inauntru. Una peste alta,a fost bine, ne-am plimbat mult, la Bz fiind mult mai cald decat aici, socrii au fost relativ cumintei si nu m-au stresat cu sfaturile.
Adela, sunt convinsa ca o sa-si faca si Ilana un program, fii sigura ca esti cea mai buna mama posibila pentru copilul tau.
Intreba cineva de wrap, eu am unul turcoaz, l-am luat de la o tipa de pe forum, pot sa dau adresa de mail. Dar....nu stiu sa-l leg. O sa exersez cu un urs de plus, dar tare mi se pare complicat...
Care e legatura hug?

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Salutare mamici!

Mihuta si Adra_bel vreau si eu sa stiu de unde ati comandat wrap, e ok ati reusit pana la urma sa il folositi?

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb eu nu pot sa vad pozele sunt pe leptopul lui tati si are un antivirus tare ciudat... nu pot sa vad poze postate!
ank vad ca ai rezolvat problema, am citit la timisorence.
mihuta felicitari pt. plimbarea reusita stiu ca si voi ati facut recoltare de celule stem. Eu am nascut la 3 zile fata de tine si nu am primit nici un semn de la cei de la Cord Blood Center, e adevarat ca nici n-am raspuns la tel. la nr. necunoscute...tu ai primit ceva de la ei?
lala felicitari pt. prima luna si multe inainte!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

anca, frumoasa e maria!!! seamana leit cu tine!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Multumim mami!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am vazut si pozele Ancai,care are freza noua ,cu care ii sta tare bine ,iar printesa mica e o balerina dulce.

Multumim mult...m-am tuns ca imi cade parul rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adalia
pe fetita mea a invatat-o tata si bunica cu sticluta, ca sa ii dea si ei fetitei papa, si uite asa fetita mea face crize la san dupa ce mananca 80 max 100 ml.

Faza asta chiar n-am inteles-o...ai invatat-o cu sticluta numai pentru placerea bunicii?
Probabil ca tinand-o cat mai mult la san si reducand portia de lapte la biberon ai sa poti sa o alaptezi din nou exclusiv. Multa bafta!

Mergi la inceput