Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello!!
pussi, ma bucur ca sunteti bine!!!
vasari si eu ii dau fier, pediatra noastra e de parere ca orice bebe e bine sa ia fier la inceput!! plus ca am facut hemoglobina in spital si ni s-a recomandat fier!!
si acuma sa o laud si eu pe iasmi: e un bebe tare cuminte, nu plange decat cand ii este foame si atunci mai mult "tipa" dupa papa!!! in rest face nani destul de mult si ziua si noaptea, se joaca cu degetelele, zicem noi ca si le "numara", sta cuminte in patut si "vorbeste" cu jucariile de la carusel, rade din orice si la orcine, aaa si cand ii este somn se pune si face nani singurica!!!! cu asa un copil iti vine sa mai faci unul...
revin cu poze mai tarziu!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?????

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Revenim si noi dupa cateva zile bune de absenta.
Nu am citit din urma ca nu am avut cand dar o sa incerc sa recuperez azi.
Noi suntem bine,ne-am botezat si am fost ff cuminti ,iar mami a incepul lucrul acasa cand fac eu nani.
O sa punem poze mai tarziu si va pupacim pe toate.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata am pus poze la semnatura daca vreti sa ne vedeti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi
cu asa un copil iti vine sa mai faci unul...

Inseamna ca eu am fost o curajoasa ca l-am facut pe al doilea. Dar pentru ca exista legea compensatiei,Amira e o cumintica fatza de cum a fost Robert,care se trezea la ora sau care a vrut in brate pana tarziu...Eiii...nu trebuie sa te sperie legea compensatiei acu si sa nu-l mai faci pe-al doilea. La voi poate se aplica la al treilea,al patrulea incolo...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by bb_yasmi
cu asa un copil iti vine sa mai faci unul...

Inseamna ca eu am fost o curajoasa ca l-am facut pe al doilea. Dar pentru ca exista legea compensatiei,Amira e o cumintica fatza de cum a fost Robert,care se trezea la ora sau care a vrut in brate pana tarziu...Eiii...nu trebuie sa te sperie legea compensatiei acu si sa nu-l mai faci pe-al doilea. La voi poate se aplica la al treilea,al patrulea incolo...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

chiar ma gandesc la bb2!!!! peste 2 ani asa!!

Mergi la inceput

anca, frumoasa e maria!!! seamana leit cu tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

BB_yasmi si Pussi stiti cumva in Timisoara vreun hair stylist beton si in special un sau o cosmeticiana care stie sa machieze foarte bine.imi trebuie machiaj pentru nunta si imi este frica sa nu o iau in freza in ziua aia sa imi strice toata nunta.Am destule exemple care au iesit de la coafor si cosmetica mai rau decat au intrat

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Salutare,

Victorie !!! Am scos copilul afara ieri si n-a mai plans. Dar am fost in trei, si inarmati cu suzeta. A atipit putin, dar cea mai mare parte a timpului a gogonat ochii la noi. Avea asa o mutrita suspicioasa (seamana cu ta-su...) probabil ca nu e lamurita cu necesitatea expunerii la aer rece...

Partea proasta e ca am descoperit o carie si trebuie sa ma duc la dentist. Am tot studiat problema pe net si cica e safe cu anestezie dar trebuie sa aflu de care folosesc. Ati avut pana acum vreuna probleme dentare ? (dintre cele care alaptati)

Si ca sa intelegeti de ce sunt asa matinala pe forum, aseara ne-am culcat la 9,30-10, si am dormit de la 11 la 6 azi dimineata. Atunci i-am dat sa pape (mai mult in somn) si ea s-a culcat la loc...

Vali, si eu sunt in aceeasi caruta cu alaptatul, am scapat tare greu si cu multa vointa de supliment, si de frica sa nu fie copilul nemancat o pun sa suga de cate ori mi se pare ca ar mai manca (si din ora in ora cateodata). Ta-su nici acum nu e convins ca e suficient lapte fara supliment (Eu cred ca e gelos ca nu mai are ocazia sa ii dea bibe Sophiei). In rest, zici ca sunt o placinta care trebuie impartita intre sot si copil, asa ca iar am dormit toti trei in pat...Chiar ma gandeam, eu cel mai bine dorm singura, dar m-am maritat si de, a trebuit sa impart patul cu sotul. Acum ca a venit si bebe, a intrat si ea in pat...Vorba sotului, daca mai facem un copil, marim patul. Recunosc ca ma bate uneori gandul miselesc de a ii lasa pe tati si bebe sa doarma in patul mare si eu sa ma duc pas-pas in camera ei si sa trag la aghioase pe canapea. Noroc ca-i canapeaua cam tare...

Vasari , vin pozele ! Dar nu chiar acum...Sa-mi spui cum e cu wrap-ul ca am comandat si eu unul la o co-forumista si sunt tare curioasa sa vad daca e util si daca fii-mea o sa stea in el.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !
Raportam 2 zile si 2 nopti linistite , a rasarit soarele si pe strada mea, am dormit si sunt odihnita
Andrei pare a se fi indragostit si de suzeta, o accepta, pacat ca o mai scapa dar suntem pe drumul cel bun , ieri o prindea cu manuta de maner si se chinuia sa si-o bage inapoi in gurita , era asa de haios !
Bufleiul meu papa si doarme, iar papa iar ne mai iubim un pic, iar doarme.

Azi am implinit o luna !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput