Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

BUNA SEARA MAMICI..,OFFF DACA ATI STI PRIN CE AM TRECUT...,DACA MA MANCAT RAU...!!
Am fost operata cu laser LASEK la ombii ochi martea trecuta...,ptr ca ma c-am saturasem de dureri de capp si schimbat ochelari de vedere asa ca am decis sa fac acest pas...,nu a fost deloc usor..,operatia a fost foarte ok..,dar recuperarea a durat ceva...,abia azi am putut sa vad si eu ceva...cu toate ca inca mai vad in ceata...,maine dimineata merg sa imi scoata lentilele de protectie...sigur am sa vad mult mai bine..,abia astept..,cel mai greu e ca nu am putut sa o vad pe Angelina...,in zilele astea...,o atingeam o pup-am,..saraca era si ea un pic dezorientata ca nu stia de ce sunt legata la ochi sau ochelari de soare...,acum parca am re-inviat ...,am pupat-o de am inrosit-o sarca ,ce dor mi-a fost sa-i vad zambetul...!
Acum va las...,ca ma doare capul ,inca mai am nevoie de un pic de rabdare,va pup dulce si sa auzim de bine...o sa mai revin in curand sa citesc din urma...,sa vad ce ati mai facut,cat ati mai crescut,NOPATE BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Erika ma bucur ca acum esti bine si poti sa iti vezi ingerasul.
Mai fetelor eu propun sa ne dam intalnire pe forum ca altfel nu prea ne nimerim mai multe.
Ce spuneti stabilim o ora?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata!

Am intrat pe fuga sa va salut acum cat inca mai sta micutza singurica pe masa de infasat...Stiu ca f. curand nu voi mai putea s-o las asa, singura, ca sa mai respir putin...Deocamdata e singurul loc unde ii face placere sa stea singurica. Da din picioruse si gangureste singurica de mori de ras daca o auzi!...Suntem mult mai bine (mai ales mami) pt ca a venit bunica si am apucat sa dorm...Doar ii dau papa noaptea si apoi fuga in pat! Sunt un alt om, credeti-ma!...Insa am o alta mare problema: am tot verificat-o pe asta mica si se pare ca papa doar 50 ml la o masa, indiferent cat de infometata e! Am incercat si proba suptului, am dat si cu bibe o masa ca sa fiu sigura...Am zis ca poate nu-i place de la tzitzi...Nimic: tot 50 ml...Primii 40 in 3 min si 10 ml in urmatoarele 10 min...
Nu pare sa sufere, n-are febra, e vioaie, rade si gangureste...Papa cam la 2 ore sau la 3 ore daca doarme afara...Voi gasiti vreo explicatie? Avem 2 luni jumate azi si putin peste 4 kg...Si mami e tare derutata!...Nu stiu ce sa fac...S-o las in pace??!!??...
Anca, si eu am vazut pozele de la botez...le-a vazut si mami meu...si sotzul...le-am admirat in familie...Am vazut si noi un copilas ca de reclama, cu falcutze...ca a mea n-are asa ceva...Sa va fie de bine botezul!
Eu citesc tot, dar scriu mai greu...Asa ca fiti sigure ca vad pozele si ma bucur cu voi!
as mai scrie dar ma cere fata mai intru mai tarziu!
pup

Mergi la inceput

Adela eu zic sa o lasi in pace,daca ea atat mananca si este satula nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Multumim ptr incurajari si Maria sa stii ca este mai grasana ca am nascut-o cu 3,6 kg.
Pupicei

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Gata, cica a atipit...Pai cam asa ma gandesc si eu: cata vreme nu pare bolnava si totusi ia in greutate cat de putin...o las in pace! Mi se pare totusi ca schimbarea asta ( ea papa inainte cam 70-80 ml) are ceva legatura cu Fe. Am inceput sa-i dau de o saptamana si cam tot atunci au inceput si mofturile...Nu adoarme la san; pur si simplu il scoate si se joaca cu tzitzi de nu mai poate...Se distreaza teribil!...
Daca vb cumva de vreo intalnire si locul nu e prea indepartat, as vrea si eu sa apar...daca primiti si membrii mai "puturosi" la scris Noi acum suntem in focuri cu pregatirile de botez...Chiar voiam sa intreb ceva pe RGE, poate citeste si primesc un raspuns: am admirat coronitza pe care ati facut-o voi pentru cristelnita si mi-as dori si eu...Poti sa-mi spui eventual unde ati facut-o si cam cat a costat?
Si mai am o dilema: eu cum duc pe bebe imbracat la biserica? I-as lua hainte noi, dar cica nu tre sa fie noi ca asta e ideea: il duci in hainutze "vechi" (purtate) si-l iei in haine noi...Pana la urma parca vad ca o sa cumpar ceva si eventual i le dau o data prin casa...pai, ca sa fie "purtate", nu?...
Adra, sa stii de vreo cateva ori am tot vrut sa te sun, sa mai vb...si ti-am admirat printeza in poze, sa stii! Pupam fetele!
A, si am mai vazut o fetitza tare frumusica: micutza lui Yasmi - si ea a fost admirata tot in familie, ca n-am rezistat si i-am aratat si mamei...Iar bb_yasmi tu arati fantastic in pozele de la botez! Eu habar n-am cu ce sa ma imbrac!...Deja incep sa ma simt putin asexuata, cred Tu ai fost o mamica tare sexi, mi-ai placut!
Erika, insanatosire grabnica! M-ai emotionat cand am citit ca nu ai putut vedea zambetul fetei!...Ce inseamna dragostea asta de mama!...
As scri cate ceva pt fiecare, sa fiti convinse, dar din pacate sunt singura cu bebe acum si trebuie sa dau si niste telefoane pt botez...asa ca trebuie sa ma retrag! Dar ma gandesc la voi...si astept sa vad daca se aranjeaza vreo intalnire
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

neata!
bb, pe mine nu ma baga in seama cam nimeni aici, asa ca de aceea nici n-a remarcat cineva ca am pus si eu poze cu fetitele mele, dar nu-i bai. voi mai intra atunci cand vad ca pot ajuta pe cineva cu un sfat, asa cum s-a intamplat cu problema ragadelor, ca vad ca pe adina au ajutat-o compresele multi-mam pe care le-am recomandat si ma bucur tare mult ca am putut sa-i fiu de ajutor!
eu am vazut de mult pozele tale, inca de cand le-ai pus pe cele de la botez, dar si acum.

pussi, si eu am facut recoltare cu cord blood, nu mi-au dat nici un semn de viata pana acum. caut nr de tel sa ii sun eu chiar in dimineata asta.

Mergi la inceput

pussi, am vorbit acum cu cord blood, mi-au zis ca din cauza sarbatorilor s-a mai intarziat cu analizarea sangtelui recoltat, de acdeea n-am primit de la ei nimic. au verificat in calculator si mi-au zis ca la mine totul e ok, urmeaza sa primesc prin posta in curand facturile pt plata.

Mergi la inceput

Ralu eu nu gasesc pozele

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

anca, le postasem mai in urma, sunt aici

http://flickr.com/photos/20241237@N00/

si aici

http://good-times.webshots.com/album/562270094flvUNC

Mergi la inceput

Bai dar frumoase mai sunt printesele ........
Tortul ala roz este bestial

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput