BUCURII de sept.-oct 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Fetelor stiam ca ajunge si la voi,tineam surpriza, asa ca o asteptam acilea.
Gety sa-ti fie de folos folele.
Cris acu trimi adresa,mercic.Pup
Eloise ai vazut ca n-ati ramas fara..!
Matti pe seara iar mi-a facut 38 cu 8 nu stiu sincer ce are,i-am dat acum niste eferalgan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
scumpik_lui spune:
Buna seara fetili!
Am vazut pozele de la intalneala bucurestencelor cu Lili. Sunt foarte frumoase, comentarii legate de voi nu cred ca mai are rost sa fac pt ca au facut celelalte fete inainte. Deci toate aratati super bine si sunteti toate frumoase. Tare as fi vrut s-o vad si pe Lili dar ca de obicei ea nu apare in nici o poza .
Noi zilele astea am fost ocupati ca tati a stat ieri dupa-amiaza si azi acasa si am sta cu el, ca toata saptamana nu apucam sa-l vedem prea mult. Luca tot nu vrea sa manance mai nimic , acum nici branza si nici ciorba nu mai mananca . Nu stiu ce poate sa aibe, ca azi-noapte s-a trezit plangand pe la ora 1 si abia l-am linistit, iar la 02.15 m-am trezit din nou ca au fost pompierii in fata blocului, nush de ce, cred ca i-a chemat cineva in gluma, si n-am mai putut sa adorm decat pe la 3 jumate cred.
Seph am pierdut la loto
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
scumpik_lui spune:
Beatrix si Gety va multumesc pt urari
Mirabela multa sanatate
Sephora sper ca Matti sa nu mai faca febra si sa-i fie bine.
Io urmaresc trifoiul ca mi-a nai dat sotu niste indicii, poate poate nimeresc
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
eloise spune:
Avand insomnie, m-am gandit sa va arat cateva poze de astazi. Din pacate Maria lui Gety nu apare in nici una, sper sa ne puna Gety poze cu ea ca eu din pacate n-am reusit s-o surprind, iar Mathias apare doar intr-o singura poza.
Deci poze de ieri mai bine zis, ca e trecut de mult de miezul noptii. Sa aveti ce privi la cafea
Spuneti-mi si mie va rog daca baiatul meu arata a fetita. Nu ma supar, sincer, ba chiar o iau drept compliment (adica-i frumusel ) In ultmima vreme se intampla zilnic sa fie luat drept fetita de catre necunoscuti. Cred ca mai ales din cauza parului lung.
Ca in rest, e macho de nu se mai poate... A inceput sa se dea la fete, dar nu de varsta lui, ci la fete mari Chiar in seara asta vorbeam cu Andra si cu Rox si le povesteam. La locul de joaca dupa ce i-am dat drumul inauntru, cat ma descaltam sa intru si eu s-a dus tinta la o supraveghetoare tanara care statea pe un scaun si s-a asezat intre picioarele ei
, punandu-i cate o manutza pe fiecare genunchi, si acolo a ramas vreo cateva minute. Iar ieri seara a venit o prietena in trecere pe la noi (o persoana pe care o vedea pt a 2-a oara) si el a apucat-o cu ambele maini de pantaloni si-a tras-o spre sufragerie. Iaca faze de astea-mi face. E foarte mare gagicar si e topit dupa tipe mai mari ca el. Of of!
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~
Monique_new spune:
Buna dimineata si haideti la si incepeti gymnastica
eu deja sint terminata.
Sephora am citit cred ca mi-a scapat. Daca mai face febra ar fi bine sa il vada pediatru, sa nu fie racit. Pupici poate scapati si nu mai faceti.
Eloise am vazut pozele cu "fetita" ta.
Mai mie chiar nu mi se pare ca seamana cu o fetita. Este el frumusel dar e " barbatel " probabil din cauza parului spui tu asta.
Avem si poze noi cu Cosmi si Deea ( bucurie de Putzuruca)
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg
beatrix spune:
Buna dimineazta!
Monique, merci de cafea!
Chiar ca am avut cu ce ma delecta in dimineatza asta la cafea! Am vazut pozele minunate de la intalneala! Sunteti minunate!
Andra, eu zic ca Vladutz nu aduce a fetitza! Clar confuzia este data de par, ca daca te uiti la el atent, trasaturile sunt clar de baiat! am vazut-o si pe Cosmina bagata in sertar si de acolo banuiesc ca e calare pe tv, ca exact schema asta o face si Eric! Am vazut-o si pe Deea, o finutza si o timida! Poate nu e asa timida in realitate dar asa am perceput-o din poze!Putzuruca, mai intra sa ne povestesti ce mai faceti, cum sunteti, ce nazdravenii face Deea!
Mirabela, Lilina, insanatosire grabnica!
Sephora, cum mai e Matti? sper ca a trecut febra si ca sunteti ok! sanatate multa!
va si o saptamana minunata sa aveti!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
ramomar spune:
Buna dimi,
Abia am asteptat sa vad pozele de la intalneala cu mamicile mele dragi . Mey fetele, dar sunteti frumoase rau si sexy, de BUCURII ce sa mai zic niste frumuseti
Itzy e mereu cu zambetul pe buze (de aceea mi-e mie asa de draga), are un par de vis si o privire calda, Sandra parca e o adolescenta cu niste ochi minunati, cred ca atunci cand va fi gargarita mare o sa zica lumea ca sunt surori
. Spehora are si ea niste ochi de caprioara iubitoare
care mie imi plac tare mult. Am fost un pic dezamagita ca nu am vazut-o si pe lili, dar oricum pot sa va zic ca e o frumoasa
Vazut si intalneala Bucuriilor de la Iasi. La fel de frumosi si simpatici Mi-a placut mult si de Cosmi cea smecheruta in sertar si am vazut-o si pe Deea pe care nu am vazut-o demult. Doua papusi
Mira multa sanatate si sper sa nu ia si David!
Sephora cum e Matti? mai face febra?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
Am vazut poze superbe de la intalniri, poze cu Bucurii...Foarte frumoase toate! Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine, si-mi pare rau ca n-am fost si eu pe-acolo. Poate in august, cand venim in Bucuresti, o sa vrea careva sa se intalneasca si cu noi.
Sunt cam suparata pentru ca cei cu care am incheiat contract pentru internet si telefonie ne-au spus ca abia peste 2-3 saptamani ne fac conectarea...Deci mai avem de asteptat cu internetul.
Nu am facut nimic deosebit in week-end decat cumparaturi, curatenie si plimbare. Maria mai are cateva cuvinte noi in vocabular, dintre care "tatu" (=taica-tu) si "catzi" (=carnati).
Cu cresa n-am rezolvat nimic, cica dureaza intre 6 luni si 1 an pana sa prinda un loc, asa ca ii caut direct gradinita...
Sephora, legat de somnul lui Matti, ai vorbit cu pediatrul despre asta? Si Maria doarme prost, are somnul agitat si as vrea sa intreb pediatrul ce ma poate sfatui...
Scumpik, noi vorbim normal cu Maria, intotdeauna corect si cat se poate de mult...ceea ce se si vede, pentru ca, dupa parerea mea are un vocabular foarte bogat pentru varsta ei (a vorbit cioara)
Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat...revin. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Neataaaa
Mey fetelor eu deja mi-am luat-o in cap cu atatea complimente... sunteti voi niste dragute...nu m-ati vazut niciodata suparata sau ce fatza am cand cineva imi este antipatic/nesuferit....mama mereu imi reproseaza ca nu pot sa disimulez deloc asta...
In alta ordine de idei, cu tot Pillates pe care am inceput sa il fac...ieri am avut musafiri si am facut o tava de lasagna...asta dupa destrabalarea de vineri la intalnire cu pizza si desertul delicios...
Alexuza noi ii vorbim corect, nu stricam cuvintele ca sa intram in jocul ei....ea pronunta cum poate cuvintele mai dificile (nu.. mama, tata, apa, etc) si noi i le spunem corect. Sa iti dau un exemplu...la computer ana-maria spune " piaiiii"...Cand imi spune aratand cu degetul "Mami...piaiii" ii zic "da mami ...computerul". Char este recomandat sa li se vorbeasca corect pt ca treptat isi vor insusi cuvantul ...asa cum trebuie...in caz contrar ...te chinui sa il dezveti de cuv gresit...
Sephora imi pare rau de Matti ...daca nu e racit..o fi de la dintisori...e bine ca are tonusul bun si se joaca...cred ca esti chiauna de somn...
Crisssss abia astept sa te vedem cu si cu
...chiar nu stiu cum rezisti....asa insarcinata, singurica toata ziua, si cu Vladic nazdravanul...si cu cainele...ce mai...CHAPEAU pentru tine!!!! cum zic francezii
Eloise am vazut pozele...foarte frumoase si colorate...de copii nu mai zic...adorabili...De Vladut nu pot sa iti spun pt ca eu il vad numai ca pe un baietel...il stiu de mic, ii stiu nazdravaniile...poate cineva care il vede prima data este indus in eroare de parul mai lungut...Bravo lui ca-i gagicar...mi-a placut ca si Rares (Princess)facea la fel...
Am vazut si pozele cu Deea si Cosmina...ma bucur ca am mai revazut-o si pe Deea ca s-a facut mare si frumoasa...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Ahhh voiam sa va povestesc ceva...
Sambata am fost la cumparaturi toti 3...cand am ajuns la rafturile cu jucarii...Ana-Maria a exclamat cu bucurie "MOOOOAAAAAAA" vazand atatea jucarii colorate ...asa ne-am distrat ca a facut ca un copil mai mare, placut impresionat si uimit in acelasi timp ...care stie deja sa se bucure pt ceva.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA