BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

itzy, intradevar e super cand ii vezi cum reationeaza! ...si noi tot in 3 sambata in ditamai magazinul de jucarii si nu l-as mai fi scos de acolo! la un moment dat avea mainile pline de cutii si se uita cum sa-si mai ia! era asa haios ca se tot chinuia cum sa le prinda pe toate si nu care cumva sa renuntze la vreuna!
lexi, asa e cu cresele pe aici! mare problema si numai cu noroc sa prinzi un loc! cica trebuie rezervat cu cel putin un an inainte de a se naste copilul, nu mai zic ca de la unele crese am primit raspuns ca pt sigurantza sa fac rezervare cu un an inainte de a ramane insarcinata! poate aveti noroc si se eliberaeza vreun loc, pleca vreun copil dar slabe sanse! ai un pm de la mine!
gety, ca stiam ca am uitat s araspund la ceva! noi vorbim corect cuvintele, dar eric e si rau in spate la capitolul asta! practic el nu spune alt cuvant in afara de mama si ala cand plange sau ceva! uneori mai folosesc diminutive dar incerc sa nu o fac prea mult!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, fetelor, si eu putin pe aici.
Ieri am avut o pana de curent de toata frumusetea. Asa tare a batut vantul, nici acum nu e mai bine; macar a nins putin peste noapte.
Am vazut pozele de la intalneala de la Iasi, sunt foarte frumoase! Mi-au placut mult Bucuriile!
Andra, Vladut e tare frumusel, imi place cum ii sta cu freza asta.
Am vazut si papusile Cosmi si Deea, dar am vazut si bomboloni, yummy!!
Sper sa intru mai tarziu, ma duc sa fac ceva de mancare.
O zi placuta in continuare!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

m-am delectat si eu cu poze de la cele 2 intalneli. Nu vreau sa fac prea multe comentarii despre fiecare in parte, pt a nu se interpreta ca fac un "top".Oricum se vede ca impreuna cu odraslele ati petrecut clipe minunate.

daca va avea loc intalnirea "din mijlocul tarii" la vara, io sigur o sa lipsesc , voi fi in Romania doar la inc lui aprilie si sf. lui sept . 3 calatorii ar fi prea mult pt noi.Desi, uite la sf lui sept, inc lui oct am putea organiza un chef sa ne sarbatorim toate Bucuriile .

beatrix si noi vorbim mult cu copiii, singurul rezultat e ca intzeleg propozitzii destul de grele, dar de vorbit - cam mutulici. eu dau vina pe "bilingveala"

azi ne-am "prioroxit" si noi, pt a doua oara, dr nostru a fost inlocuit de colegul sau, iar copiii au fost asa zapacitzi de schimbare, incat au uitat sa planga - nici macar nu au tresarit
Pana au 2 ani facem pauza, thx God!

Fetelor, aici nu sunt obligatorii vaccinurile. eu cred ca din cauza asta exista atatea boli urate si puternice in tzara asta, si eu cand ma prinde un virus nu mai sunt buna de nimic - altfel decat in Ro - ciudat.

Lexi, éxista gradinitze care accepta copii si de la 2 ani, de la 3 sunt oricum obligatzi sa-ti dea un loc, dar sunt sigura ca stii asta.

beatrix, ce tare faza cu "trebuie rezervat locul cu un an inainte de a ramane insarcinata"

Intrebare: voi datzi body-uri copiilor, sau maieuri?

O zi superba va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Sephora, eu m-am prins ca intentzionai sa le invitzi pe fete la restaurant. Felicitari ca ati fost gazda perfecta!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

rapid:

xandrutza, spor la facut mancare!
Adina, eu ii dau body cu maneca lunga!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Scumpik, noi vorbim normal cu Maria, intotdeauna corect si cat se poate de mult...ceea ce se si vede, pentru ca, dupa parerea mea are un vocabular foarte bogat pentru varsta ei (a vorbit cioara)
Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat...revin.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

nu eu am intrebat, ci alexutza, deci pt ea este raspunsul

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Adina eu inca ii dau body pe dedesubt...cu maneca lunga afara, iar in casa ii pun body tip maieu sau cu maneca scurta...si o sa-i dau pana cand o sa gasesc pe piata - adik pana pe la 3 ani...pt ca-i tine bine la mijloc...si nu stau cu grija ca ii iese din pantaloni...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Eloise l-am vazut pe Vladut, e un scumpel si nu mi se pare ca ar semana a fetitza

Monique am vazut pozele cu Cosmi si Deea, ce se iubeau amandoua in patut, frumos, si mi-a mai placut f tare poza in care Cosmi avea in manutze un peste

Adina eu ii dau lui Luca body tip maieu sau cu manecutza (ca tricoul) in loc de maieu (acesta nu il dau pt ca ar fi cu spatele gol tot timpul)

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

am aflat ieri ca medicu nostru de fam are cancer la intestine si este in ultima faza ... offf ce rau imi pare ca era un dr f bun si nici nu parea a fi bolnav. Eu sunt inscrisa la el de cand m-am nascut. Parca nu ma pot gandi la altceva de cand am aflat, nici nu stiu ce sa mai spun, nu am cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna la amiaza fetele

Am vazut si noi pozicile care s-au anuntat - fetelor aratati super, radiati de fericire, ma bucur ca ati avut parte de intalniri reusite, si la cat mai multe si pe viitor!

Noi suntem in continuare in teste cu bona, deocamdata sunt destul de multumita...inca mai vedem...

Lexi - tot se apropie Pastele, astept mielul

Adina - eu ii dau prin casa body cu maneca scurta sau tip maieu pt ca ii tine bine la mijloc

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput