BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Va invit la o .

Unde sinteti toate , ati disparut la gym. Aveti febra musculara de nu mai puteti sa scrietica eu zilele trecute am carat-o pe Cosmi in brate pina la doctor si a doua zi nu mai puteam sa ridic mina din umar.

Am vazut pozele de la inataneala. Imi pare rau ca nu am venit si eu. Chiar nu am avut un motiv, doar ca a mea copila nu prea are astampar intr-un local. Poate mai la vare intr-un parc. Vazut bucuriile si mamicile . Sephora nu am reusit sa descifrez ce era desertul

xandrutzaunde esti nu ai intrat deloc pe mess??

Mirabela imi place ce spune la copilul fecioara. Eu zodia asta mi-am dorit-o pt bb meu, avand in vedere ca eu sunt taur

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea. Nu am intrat pe mess, ieri am avut o zi mai plina; sunt zile de astea cand nu deschid deloc mess-ul, nu mai apuc.
Hai ca intru un pic acum, cat mai dorm ai mei.
Mira, mi-au placut florile tale.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi! Saru'mana de , Monique!

Eu ma abat putin de la target , ca mi-i sotul plecat si tre' sa am grija si de copil, si de caine, asa ca am slabit un kil . Asa ca targetul s-a facut +5 kg pana pe 15 aprilie . Cainele asta asa ma fugareste in fiecare dimineata si seara ca ajung acasa si abia gasesc drumul spre fotoliu . Asta da Pilates . Bina ca diseara ajunge sotul si ma mai odihnesc si eu un pic...(daca se poate numi odihna timpul petrecut in compania lui Vladic)

Sandra - daca nu faci poze la Iasi, ajung eu la vara in Bucuresti, pentru niste chestii care nu pot fi amanate, asa ca voi fi cu 2 prunci la purtator, unul de 1 an si 10 luni si altul de 4 luni, dar sper sa ma pot intalni si eu cu mamicile bucurestence de Bucurii.

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

VA pup fetelor

Am avut o noapte de tot Kakatu,copilul se scula dein ora in ora plangand ,nu mai zic ca la 22 s-a trezit ca sa stea pana la 23 treaz (normal sa adoarma la ora lui).A dormit numai cu capul pe burta mea,iar la 7 dimineata l-am simtit ca arde avea 38 cu 4 in fund,i-am bagat un supozitor cu novocalmin si a adormit,cand s-a trezit nu mai avea nik a inceput sa se dea pe topogan.Sincera sa fiu nu stiu ce sa suspectez,am inceput cu dintii cu toate ca mai avem doar molarii 2 de iesit (adika ultimii 4 ,dar mi se pare totusi cam devreme)dar balutele curg rau.Am sunat pediatra mi-a zis sa-l tin cu lichide multe,vitamina C si alternativ antitermice.Sa speram ca nu dam in viroze sau alte alea.
Am fost la targul de mirese,de ale meseriei valuri....

Cris io te astept cu mare drag la Bucuresti si daca voi fi sigur ne vom intalni,daca nu la Iasi.As vrea cartea daca nu faci un efort prea mare,poti sa mi-o trimiti cu plata ramburs,poate oi gasi si io solutia ptr al meu copkil.

Monique chiar nu stiu de ce nu te-ai prezentat ca io nu am dezvaluit locatia,asa ca nu stiai ca voi face la restaurant,initial vroiam la mine acasa tocmai din cauza asta ca ,copii sa faca ce vor,apoi am vazut ca mamicile nu vor veni cu copii ptr ca e prea departe,am schimbat la cealalta casa,ca tot asa sa se simta bine toata lumea,deci scuza asta nu merge frate,iar ptr asta nu-ti voi dezvalui misterul desertului.

Mamilili da un semn...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sephora - cartea ti-o trimit pe mail, ca o am in format electronic. Da-mi pe PM adresa de e-mail.

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sephora merci dar sincera sa fiu nu am stiut ca invitatia a venit din partea ta. Cind am vazut ca vorbiti de o intalneala am crezut ca ati vb PM. M-am tot uitat si nu am vazut unde scria inceputul discutiei despre subiectul asta. Chiar imi pare rau. Data viitoare promit sa vin si eu cu maimutica mea.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, MamiLili e in drum spre Suceava. S-a intalnit si cu noi si mi-a dat si fiolele cu vit. D3.

Mirabelac, multa sanatate si si stai cat mai departe de David.

Cristina, multumesc mult pentru horoscop.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Seph, Lili cred ca a ajuns de acum acasa la Sv, ea si Mathias au facut o escala in Iasi si ne-am intalnit azi in grup mare (fara Mira :( ....dar + Gety si Maria si + Roxana cu Stefanel si + prietena mea cu Maria ei) Asa ca m-am bucurat si eu, ca tot suspinam regretand ca n-am avut ocazia sa vin la intalnirea de la Bucuresti.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Zi de odihna, zi de duminica...

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

[quote]Originally posted by Sephora

Va pup fetelor

Multumim sper sa iasa bine si sa fie si multe Bucurii.
Apropo nu se mai anunta nimeni sa pot sa-i dau locatia?Ora e 17.Astept confirmari.

Monique aici am scris....

Mergi la inceput