BUCURII de sept.-oct 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu ziceam, Sandra, ca nu prea te-am vazut in poze, pentru ca nu sunt asa de en-face ca sa-mi dau seama atat de bine cum esti si sa te recunosc pe strada Si tu vorbesti pe-aici de lucruri sfinte!!! Somn pana la 11???!!! Eu nu pup degraba o ora din asta de trezire

Mami 28+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Copilul fecioara

Ca este un lucru bun sau un lucru rau, trebuie sa stiti ca copilul Fecioara este un copil foarte agitat. La ce altceva v-ati fi asteptat de la un copil care creste pentru a fi un perfectionist?

Tineti cont de faptul ca acest copil este unul deosebit si are nevoie de o rutina zilnica. A avea anumite tabieturi nu este chiar un lucru rau, dar nici sa nu va ganditi sa incercati sa I le schimbati! Acest copil nu poate suferi defel schimbarile.

Ii place sa ciuguleasca mancarea, asa ca trebuie sa I-o puneti la indemana la orele de masa.

In ciuda acestor particularitati, acest copil nu are nevoie de foarte mult. Un dormitor curat, lucruri simple sunt suficiente pentru ca el sa fie multumit.

De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie.

Va simti nevoia sa vorbeasca foarte devreme, probabil mult mai timpuriu decat majoritatea copiilor din jur. Ii trec multe lucruri prin capsorul lui si simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti.

De la o varsta frageda il veti vedea rotindu-se in jurul mamei, din dorinta de a o ajuta la diferite treburi. Asta pentru ca simte o nevoie acuta de a-i servi pe cei din jur.

Cu siguranta ca va face si multe traznai, se va fastaci, pentru ca acest copil este un pic cam timid

In concluzie Copilul Fecioara va excela de unul singur, dar cu bucurie va sari sa-I ajute pe cei din jurul sau, iubeste curatenia si ordinea si stie sa se distreze si de unul singur. Ce copil bun!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, ai sa-ti pupi acusi printesa cand o sa vina pe lume. Abia astept sa ne povestesti cum o sa se inteleaga Vladic cu ea.

Eu dis de dimineata am vazut pozele, iar pe ale Sephorei le-am vazut acum.
Sephora, pe langa un papucel frumos, am vazut si o pulpita de Matti.
Cum merge cu ei?

Fetelor, sunteti niste frumoase, Sandra si tu ai parul frumos, foarte des l-am vazut eu in poze. Am vazut si pozele cu ccc copilasii care au putut sa vina. Si am mai vazut un sotz de Sephora vesel si zambitor.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mirabelac, pune si cu copilul balanta, pls.

Scumpik_lui, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa nu aiba colici, daca se poate.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Azi am aflat ca sunt insarcinata, acum 2 ani, of course, parca a fost ieri, asa de proaspata imi este memoria. Ce frumos era! Din pacate ziua de azi are si o semnificatie trista pt. mine...

www.youtube.com/watch?v=NRz3aJE4tS0&NR=1" target="_blank">Va place? .

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Gety poti sa ma bati dar nu stiu de unde am chestia asta, o aveam in calculator cand era David mic, acum am observat ca se potriveste.

Alex uitasem sa-ti raspund, noi vb corect cu David, bineinteles ca ne mai si alintam dar ne straduim sa-l invatam corect.

Asteptam primavara

Mergi la inceput

Gety - este si pe DC horoscop pentru copii, dar am mai gasit si www.astroline.ro/1_640_Copilul_Balanta_3193.html" target="_blank">asta

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Gety asa-i acolo pap io in fiecare seara.

Sper sa fi ajuns Mamilili cu bine acasa.

Azi Matti nu a dormit de loc asa ca la ora 20 a cazut rupt,dar dupa nci 30 min s-a sculat urland,l-am uns la dinti,i-am dat calpol el urlete,asa ca l-am scuturat nitel si-am tipat si a adormit instantaneu,ma lasa nervi fetelor.

Mergi la inceput

Normal ca te lasa nervii, Sephora! Imi amintesc ca si pe mine ma lasau cand avea VLadic probleme cu somnul. Trebuie facut urgent ceva cu somnul lui Matti! Numai ca nu stiu ce...Pe VLadic am hotarat sa-l pun sa adoarma singur de cand am aflat ca sunt gravi, pana atunci ma chinuiam si eu de numa cu el. Dar si pentru a-l invata sa adoarma singur iti trebuie ceva nervi de otel, pe langa anumite reguli ce trebuie respectate. Daca stii engleza si ai timp sa citesti, iti pot trimite o carte, No cry sleep solution, poate gasesti ceva idei despre cum sa-l faci pe Matti prieten cu somnul.

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara! Ce liniste pe forum zilele astea...

Sephora, fii sigura ca pe toate ne-au lasat nervii la un moment dat . Uite Ruxa mea de cand l-a cunoscut pe Matti a inceput sa-i ia exemplul cu somnul. Abia acum a picat lata .

MamiLili cred ca a ajuns demult acasa, abia astept sa vad pozele.

Gety, multumesc pt complimente .

Cristina, pe la Iasi ma bate gandul sa dau o raita in primavara dar in Cluj nu vin asa curand . Promit ca stau la pozat, ca sa ma poti recunoaste si pe mine.

Alexutza, eu si toata lumea din jurul Ruxei vb normal cu ea. Ba chiar ii explic absolut tot ce fac, e f curioasa.

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput