Strumfi de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

alina.a, mi-ai intarit convingerea de a nu cumpara premergator.

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siara spune:

Alexi,nu-ti face probleme pt novocalminul deja dat,cate o jum si eu ii dadeam lui Raul cand era mic,atunci asta mi se spunea sa-i dau si n-a avut nimic dar acum se recomanda mai degraba paracetamol tocmai ca nu e asa de tare si nu se obisnuieste organismul,cu med tari,dar la Raul mergea f bine nurofenul,novocalmin n-a luat mult,noi azi mergem la vaccinul de 6 luni si o sa-i dau preventiv o jum de paracetamol,dar in locul tau as chema macar doct de fam sau l-as duce eu la pediatra desi imi dau seama ca nu e bine sa-l scoti daca e bolnavior,vei lua tu dcizia cea mai buna si va doresc sa va faceti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by burtika

bani pentru premergator tinei pentru niste sedinte de masaj pentru tine,o sa ai nevoie

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

quote:

banii pentru premergator tine-i pentru niste sedinte de masaj pentru tine,o sa ai nevoie

povestea noastra...

povestea noastra...

Mergi la inceput

am vrut sa corectez mai sus si m-am incurcat in stiinta
am trimis ceva frumos pe mailul comun

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

quote:
Originally posted by alina.a

quote:

bani pentru premergator tinei pentru niste sedinte de masaj pentru tine,o sa ai nevoie

povestea noastra...

ah, ce bine suna! masaj....de cand am nascut eu am plecat de acasa de 2 ori: prima data m-am dus sa-mi cumpar ceva de imbracat pt botez si cand eram in cabina de proba a inceput sa sune telefonul: "hai ca nu stiu ce sa-i fac, plange", asa ca am luat ce mi-a picat in mana ...am sarit in taxi si am fugit acasa (am lipsit cam o ora jumate). a doua oara a fost de craciun, am mers la petrecerea de craciun la servici la sot si m-am gandit sa ma fac si eu frumoasa. m-am dus la coafor si....cand eram cu vopseaua in cap, hop telefonul...."mai stai mult ca plange si nu stiu ce sa-i mai fac" ...am rugat-o pe tipa sa ma spele si sa ma usuce un pic cu feonul si am fugit acasa, mai urata de cat eram cand m-am dus . asa ca a treia oara nu am mai avut curaj sa plec. de fiecare data am lasat-o cu sotul (pe altcineva nu am sa ma ajute), s-a descurcat el cu ea dar nu s-a descurcat sa-i dea sa pape (i-am lasat laptic in biberon dar nu a vrut biberonul). cand citesc pe aici ca fetele mai ajung la cosmetica, la epilat (traiasca epilatorul)...masaj....aerobic....eheee ce as mai merge si eu....dar mai am de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

apropos de a folosi sau nu premergator, neste cunostinte de*ale noastre au tinut copilu in premargator si au avut probleme pt ca fetitza mergea doar pe farfurile picioarelor si putin pe lateral. au tras cu ea multi ani pana au "rezolvat-o". am vaz si la TV un dr care spunea ca din cauza lui poate face copilu displazie de sold sau ceva de genu asta. mie mi se pare o porcarie. e adevarat ca il pui acolo si n-ai treaba cu el.
Lia stai linistita. depresii am si eu. l-am mai "abandonat" si eu plangand si m-am dus in alta camera sa ma linistesc. mai bine asa decat sa ma "infoi" la el!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

.....masaje, plecari de acasa singura???????? ce "e" alea????????? zici ca sunt Daniel Sihastrul!

*mihaela*

Mergi la inceput

draga mea eu te inteleg perfect,singura diferenta este ca sotul meu abia asteapta sa stea cu ea.asa suntem si noi,nu avem cu cine sa o lasam.am incercat sa o las cu nasa cand a avut petrecerea sotul meu.s-a speriat atat de tare cand s-a trezit noaptea si nu m-a gasit incat eu am ajuns acasa in 7 minute(am trecut pe rosu toate semafoarele). a plans in bratele mele 40 de minute dupa ce am ajuns,efectiv nu se oprea din plans,l-am chemat si pe sot si a adormit asa tinand-o in brate amandoi....noi peste tot o luam cu noi,la cumparaturi,in vizita acum mergem iar in ungaria,am eu o vorba "noi migram numai in 3".trebuie sa-l inveti pe sot sa aiba rabdare si sa stea putin mai mult cu ea,atunci o va cunoaste mai bine si va sti ce sa faca sa o linisteasca daca o apuca plansul,in definitiv ati facut-o amandoi si trebuie pentru linistea ta mentala sa pleci macar o ora de acasa de doua ori pe saptamana.

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna dimineata? Sau buna ziua?

Am intrat, ca vad ca nu sunt singura "depresata". Sau, ma rog, in pragul unei depresii. Si ziceti ca functioneaza asta cu lasatul sa planga putin si mers pe balcon la aerisire? Eu am incercat, dar a sarti sotul, ca las copilul sa faca hernie. (asta o stie de la soacra, ca i-a dat de grija sa-mi zica sa nu-l las sa planga ca face hernie; s-a citit bine, da? sa nu-l las EU)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput