Strumfi de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
macar o ora de acasa de doua ori pe saptamana.
Alina, vorbesti de lucruri sfinte. Nici nu visez la asta. O ora pe luna, sa ies cu o amica la o cafea e tot ce astept. Cam de vreo 6 luni, de atunci astept. (a! am iesit de 1 decembrie o ora, hai ca sunt rea; doar ca atunci a stat mama, iar eu nu prea mai vreau sa apelez la ea)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
![](icon_smile_8ball.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aylin_tarcan spune:
burtika, felicitari pentru ca ati iesit bine la masuratoare. mie mi se pare cam putin 2 pic de fier. nu ca as fi o priceputa dar din cate am mai auzit se vehicula un numar mai mare de picaturi. ceva de genul 1 mg de fier pe kgcorp, adica 3-4 picaturi.
musetto, si eu am ramas cu gura deschisa cand am auzit-o. nu e doctorita mea, a fost prima data ca am mers la ea la control. si ultima!
lia, pai rau ai facut ca nu ai dat pe aici! ca poate iti era mai usor.
cafera, nu ma pricep eu grozav la aparaturi electrocasnice deci nu pot sa iti dau sfat. de aia se intrebam de ce neaparat tefal. adica ce face in plus fata de alt steamer? alta marca? ca mie mi se pare ca toate fac acelasi lucru.
io mi-s bolnava, nedormita si am copil tipator. si nici pe balcon nu ma pot duce!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
burtika spune:
alina, ai dreptate ar trebui sa mai plec, desi uneori cred ca sunt mai dependenta eu de ea decat ea de mine. sunt super stresata daca plec fara ea, ma gandesc numai ce o face. asa ca prefer sa o iau cu mine, as merge si eu la cumparaturi, nu am mai mers demult in supermarket dar parca mi-e teama de viroze, nu stiu ce sa fac . sotul sta cu ea cu drag, dar se impacienteaza cand plange si cand vine ora de masa (si somn) si nu e tzitzi....e belea.
mihaela, ce-ti mai face soacra ? (floarea e pentru tine nu pentru soacra)
lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
aylin_tarcan spune:
mychy, mi-am adus aminte sa iti zic ca esti tare cu solutiile tale naturale. tinctura de ardei iute! mie una imi plac tare mult. sa ne mai zici pe aici. cand ma fac bine dau fuga la plafar sa iau tinctura. mai asteptam solutii din astea!
broscuta gargarita
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Lavinia saruminaaaaa! Felicitari pentru slabitul Lorinutei
.
Siara si Casian, bine ati venit.
Lia sa te simti mai bine. Eu am walker din ala care se impinge, caut link acum.
alina.a, sarumina de oferta cu LR; eu am dat 2 comenzi printr-o colega de piticodrom, dar mi-e rusine sa o deranjez cu multe intrebari (nu imi place franceza), asa ca pregateste-te in ianuarie viitor sa te bombardez cu intrebari
.
Nici eu nu voi cumpara premergator; avem un www.vtechuk.com/products-and-accessories/first-steps-baby-walker/" target="_blank">walker luat special pentru Smaranda inainte de a se naste, dar este folosit in principal ca jucarie cu butoane.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, pai rau ai facut ca nu ai dat pe aici! ca poate iti era mai usor.
broscuta gargarita
Petra, nici eu nu ma iau prea in serios in momente de astea, cum sa mai cer si de la altii atentie?! Am avut noroc cu D., ca a mai stat el cu Una si eu am iesit la aer, mi-am mai cumparat ceva carti pe care mi le doream, am mai dat ceva telefoane la lume si am vazut ca nu m-au uitat chiar toti si a mai trecut o zi...
Ioana, m-ai salvat cu linkul, nici nu stiam cum sa cheama lucaria aceea si cautam asa, la plesneala pe net.
Nonna76 spune:
Buna dimineata si de la noi!.Stiu ca e amiaza aproape.Eu am fost la smotru prin bucatarie cit a dormit micu' si acum daca i-am dat sa pape e linistit si mai stau cu voi putin.
Lia mi-ai lipsit.Sa stii ca dulciurile dau dependenta(am citit asta nu-i din capul meu) si esti in sevraj.Si eu sufar din cauza lor dar mai calc strimb uneori cind nu se mai poate.
Al meu pui a inceput si el sa se miste prin pat.Sta pe burta sprijinit in miini si se misca inapoi ca racul(doar e rac).
Pot sa ma consider fericita caci al meu sot sta cu placere cu copilul,sta chiar cu amindoi cite una-doua ore pe zi.Merg de 2 ori pe sapt. o ora la aerobic si in fiecare zi il iau pe cel mare de la gradi si ne mai plimbam .
Mie mi-e dor sa ies cu sotul.Demult n-am mai iesit in doi.
Tinerete,tinerete ...
siara spune:
Nu vreau sa fiu inoportuna cu interventia mea nici sa fac pe desteapta,dar am vazut ca discutati despre premergator si nu ma pot abtine sa nu-mi spun parerea.Si eu fac parte dintre mamicile comode care si-a pus copilul in premergator(pe Raul care are acum 4 ani)desi stiam ca sunt medici care nu recomanda, pe atunci nu erau atat de multi ca si azi si sincer imi pare tare rau ca acum ma gandesc sa nu mai apelez la el desi am numai parere buna despre el,pe Raul l-am pus in pre. la aproape 7 luni,nu i-a placut deloc pe burtica nu se stia intoarce,n-a mers deloc de-a busilea.Da premergatorul a fost f comod pt mine dar si pt copil care putea sa studieze sa cerceteze si sa descopere o "gramada de lucruri",nu se plictisea in pre.In plus nu mi-era frica ca se loveste pe la colturi.N-a stat foarte mult in el ca am prins lunile de vara si eram mult la plimbare dar nu l-a facut lenes,primii pasi singur i-a facut la 10 luni si 5 zile,bineinteles ca a mers si tinut de manute si inainte si dupa dar pe la 11 luni mergea binisor singur,asa ca acum cu aceste pareri generale despre pre nu mai stiu ce sa fac.Pacat.
Amethyst spune:
Buna la toata lumea,
Am ajuns si noi acasa de doua zile dupa un “concediu” cam stresant. Sotul meu s-a recuperat in mare parte dar va mai sta cateva zile acasa inainte de a merge din nou la serviciu. Nu va pot descrie in cuvinte ce-am simtit cand l-am vazut. A fost ca si cum inviase. Si cand el a vazut-o pe Jasmine i-au dat lacrimile de bucurie. Aceste trairi au fost cele mai intense din viata noastra si cred ca, trecand prin aceasta experienta vom privi altfel viata, care este un dar, nu ceva ce ne apartine si putem face ce vrem.
Sa va povestesc cum a fost cu Jasmi, pe avion destul de greu pentru ca nu vrut sa doarma deloc si cred ca i s-au infundat urechile pentru ca nu a vrut sa bea nimic la decolare. Am avut noroc sa zic asa ca mai multe persoane dragute au vrut s-o ia in brate si s-a mai jucat si la altii ca eu deja eram in pana de idei ca se plictisea nevoie mare desi i-am luat cateva jucarii noi ca s-o tina mai ocupata. Am carat dupa noi si scaunul de masina si caruciorul, ca doar nu le era sa cumpar altele. Insa a trebuit sa cumparam baliuta, si ne-am chinuit destul sa-i dam de mancare in scaunul de masina ca cel de-acasa nu l-am mai luat. Am crezut initial ca o sa stam 3 saptamani insa a durat mai putin si probabil erau si cheltuieli mari ca i-au dat drumul mai devreme, nu pot sa zic ca ii era rau si nu l-au mai tinut acolo. In fiecare zi ma duceam la sotul meu, cu Jasmine am fost doar de doua ori pentru ca ii ies dintii, nu are chef de mancare si era mai maraita decat de obicei.
Cu Jasmine a fost greu cu mancarea pentru ca trebuia sa folosim borcanase si mancarea de acolo nu ii place, cu exceptia piersicilor iar sa apelam la bucataria hotelului era mai complicat. Asa ca am mai zis pas la unele mese, nici ea nu avea pofta din cauza dintilor. S-a resimtit negativ zic eu schimbarea de mediu pentru ca presupun eu ca nu se simtea in largul ei in camera de hotel, fara “dependinte”, ea e foarte curioasa si acasa o duc de colo colo si se joaca in diverse locuri iar acolo in afara de pat si fotoliu nu aveam unde s-o mut. Am scos-o eu sau mama cat de des posibil afara ca sa se binedispuna. Noaptea a dormit prost dar zic ca si din cauza dintilor nu numai ca nu era in patul ei. Dar suntem din nou acasa si e mult mai vesela, mai ales ca il are pe taticul ei langa ea.
Am reusit sa despachetez in mare parte si masina de spalat merge continuu dar parca totul este mai usor cand realizezi cum ar fi fost altfel…
Despre Franta… ultimul lucru de care as fi avut timp ar fi fost sa vizitez nu stiu ce minuni, nu am o impresie foarte buna despre metrouri (cu altceva nu am circulat), mi se pare foarte enervant ca trebuie sa introduci cartela (o chestie minuscula, ca un bilet de autobuz dar dintr-o hartie mai groasa) si la iesire plus ca am intalnit destui cersetori si culmea, nu romani sau romi. Intr-o singura dupa-amiaza am fost si eu intr-un centru comercial, Forum les Halles si am cumparat cateva haine- nu m-am putut abtine. Vad ca francezii stau prost la capitolul toalete publice, sau nu am observat eu bine? Si care erau, cu plata (spre deosebire de alte tari ca nu pot compara cu Romania).
Imi cer scuze dar nu voi reusi sa citesc din urma mai mult decat cateva pagini… o sa mai scriu.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Buna dimineata, fetelor! Am lipsit o gramada, nemotivat as spune - am avut niste zile incredibil de proaste. Ca de obicei, eu nu ma depresez decat pentru motive stupideasa ca mi-a fost de-a dreptul jena sa va povestesc. Singura chestie cat de cat serioasa e ca mi s-au intors migrenele si inca urat de tot. Din cauza asta mi-am pierdut ieri rabdarea cu Una, pentru prima oara de cand a venit la noi. Am lasat-o in scaun tipand si m-am dus 3 minute in balcon, ca simteam ca altfel o sa tip si eu la ea sau mai rau. Evident, tot eu m-am simtit prost dupa aceea...
Cam asta-i rezumatul ultimei saptamani. Am ratat cantarirea de miercuri dar o sa fiu prezenta la cea de saptamana viitoare si cred ca e in regula.
Ma duc sa citesc din urma, ca am o gramada de restate.
De mana cu Dumnezeu
Lia siMiruna Demetra
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/