Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
danita spune:
raportam o noapte urata ! febra mare , impachetari , supozitoare etc etc .....urat urat urat
acum e mai bine adika fara febra , tuse rara dar urata .... nu vrea sa ia medi , nu vrea nani ......
cam atat despre noi ,
va dorim sanatate si bine !
D
kikineata spune:
Roxanico, pe buna dreptate pune-mi absenta cu rosu...si-ngrosat...da de cand cu dintii si maselel astea de la CRaciun pana acu ceva zile Sara Maria face figuri maaariiiii la adormit. Somnul de dimineata merge in casa .Ala e de 45 min max. Atunci doar stau si citesc sa zic vreo 20 min pe diagonala. Al doilea somn musai afara ca altfel urlaaa...am incercat ieri si am innebunit. Deci de la CRaciun incoace somnul de seara mergeam si o adormeam cu masina...adormea in 2 - 10 minute dar era tambalau mare, uneori se trezea cand o dezbracam dar adormea usor macar...direct in casa nici chip. Ei de 5 zile mi-am pus rabdarea la-ncercare...ce a mai ramas din ea si o adorm in casa, in patul mare...parca mergem spre bine...
Chiar am fost si sunt inca f obosita...cand e treaza stinge calc si ma oftic, sau vrea la calc...cunoasteti. In rest toate bune, DAR...io eram obisnuita sa doarma toata noaptea de cand avea o luna juma...acu isi scoate parleala. Ultimele nopti au fost mai bune dar in rest se trezea, urla si nu vroia nik decat in pat cu mine, dar la ea in dormitor...asa ca io adormeam la minein camera...si ma trezeam la ea. GATA..asta e dar io-s obosita, au mai fost si furtuni p-aici...pe mine ma incarca negativ asa ca am zis pas. MIe-mi palc oamenii buni, calmi (ca-s io destulk de isterica), pozitivi...si frumosi asa ca tine.
Oricum si tu ai absenta...pai in poze tu de ce n-apari??
Dandusa, ba da incerc sa-mi fac timp sa scriu...sper sa si reusesc.
Bambo, va declar niste frumoase si tu o cocheta a cochetelor. Bravo. Antonia super haioasa.
Teutz, Doamne ce frumoasa e pitica, mie mi se pare OK si ca greutate si ca inaltime. Si noi avem 9.200 Kg si cred vreo 76-78 cm?? nici nush ce sa zic luna trecuta am masurat-o avea 80, acu vreo 2 sapt 75....deci mai bine ma las de meseria asta....oricum nu sta deloc...si poarta haine 80-86.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Danita, ce rau imi pare. Dar ii dai antibiotic sau ba? Medicamentele merg de minune in suc sau compot in bibe. sau cu seringa normala.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
bebinuta spune:
Of, fulguleti bolnaviori.... sa dea DD sa fie bine, sa se faca bine cu totii.de la mucoaosa de Ada.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
eri_ka spune:
Am si eu o intrebare ptr fetele care au bona in Buc. Chiar s-a ajuns 12 mil o bona ? Maine-poimaine parca o aud si pe-a mea ca ridica pretentii iar eu 12 mil nu dau unei bone, ptr 6-8 ore/ zi . Voi ce stiti, ce parere aveti?
Aelita, la multi ani!
Laura13 spune:
mai.....azi e ziua aelitei si eu nu stiam??? RUSINE!
AELITA Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa! sa iti fie sanatoasa fetita si samburelul din burtica!
suzeta nici nu ma gandesc sa i-o scot. deocamdata. adoarme cu ea (desi ma gandisem la un moment dat ca daca tot adoarme cu noi sa ii scot suzeta dar nu vrea, asa ca am renuntat f repede) si cand o vede prin casa o cere. daca nu o vede nu are treaba cu ea. dar cand e marait de la dinti, plange la dc, in masina, etc o mai folosim si ziua.
danita tare mi-e mila de P. il pupam dulce. si ii uram sanatate!
dolores ma gandesc si la voi, sper sa fiti mai bine si sa mergeti azi acasa.
va pup
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
First of all:
AELITA,LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copii si toate cele bune sa nu te ocoleasca!
Dolores,
Multe mai trageti si voi...sanatate si refacere rapida!
Danita,
Sa dea DD sa nu mai faca febra!
Bambo,
Antonia a crescut... cred ca trebuia sa fie baiat.. cum sta ea cocotata pe mobila!Se da jos singura?
Dandusa,
cea mai simpla si mai buna praji cu mere e cu aluat fraged si mere in mijloc.Doar ca merele sa e fierbi intai cu zahar,sa fie mai legate asa (poti pune si putin gris) ca altfel cand musti se duc in parti.Reteta de aluat fraged cred ca stii sau daca nu,gasesti pe net.
Fetele din Iasi,
Amandine super (si savarine cu frisca comestibila) gasiti si la Select si Tuffli!
Dianocica,
Hai si spune-ne ce mai face d!
Bebinuta,
Ce faina e Ada in halat..e tare dulce!
A folosit cineva ACS pt tuse?
Stiu ca a primit in spital..avea gust de portocale si nu se stramba la el..Ca am inceput sa tusim... si el si io..
minunea mea
Laura13 spune:
vroiam sa mai zic:
roana tot asa si cu dani, la baie numai cu el in brate sa stau pe "tron", unde ma duc hop si el. cred cas ne simte lipsa cat suntem la munca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006