Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Dianarus... bine ca ati scapat fara prea mult tam tam...amu spune-mi ce prafuri ii dai pt butik? pt refacerea florei intestinale sau?
Dayanara poti sa stii ca stau bine cu kilogramele...bine de tot...sa tot am vreo 64 bine distribuite...pai nu mai calculez nici nu mai masor nimic...mi se par ganduri`extrem de stupide`
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lizzy spune:
dolores (sms): 'multumesc fetelor de pe forum. e posibil sa mai ramanem in spital. david a tot facut febra azi-noapte si azi dimineata. e la a 2-a perfuzie fara pauza. nu am dormit deloc'Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Am mai pus si eu cateva poze cu Alexia.
Desiree, m-am mai linistit cand am vazut ca nici Octavian n-a renuntat la sportul asta!Sanse sa gasim o zona curata in parc... nu sunt, doar daca iesim cu maturica dupa noi si curatam spatiul in care se joaca ei (adica juma' de parc)!
Ar fi culmea! "Ce faci, domne, aici?" "Pai, ii creez lu' fii-mea conditii de joaca!"
![]()
Noapte buna, somn usor, vise placute si o zi excelenta maine!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
ce dulce e in halatul ei de baie! e o scumpa!
![](inlove.gif)
Bebinuta
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by TeutzIntrebare intrebatoare: fulguletii vostri mai baga in gura tot ce gasesc pe jos? Alexia m-a innebunit! Cum o las pe jos in parc, cum incepe sa adune toate mucurile de tigara, cojile de seminte si ce naiba mai gaseste pe acolo si da sa le bage in gura. Cand naiba o sa se termine perioada cu bagatul in gura? Azi a incercat sa ia un muc de tigara, dar s-a dezechilibrat si a cazut cu nasul chiar in el. Nimic n-a zis! Cand am ridicat-o era putin murdara pe nas de noroi si de tutun, dar nu zicea nimic, doar clipea din ochisori! Imi venea sa o mananc!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
da... in schimb ea mai mult ce gaseste prin casa (si mai gaseste resturi in bucatarie fff mici, dar ea le gaseste
![](alcool.gif)
Se pare ca voi sunteti avansate, ce sa mai zic de Octavian: kk de caine
![](bang.gif)
Bebinuta
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
poze Ada
varsta Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Teutz ti-am admirat printesa sexy-n halatel
Dani ce gaseste pe jos (numai in casa, afara nu prea-l las de manuta) baga-n gura, rumega si-apoi scuipa. Intr-o seara il vad ca rumega ceva, il intreb ce mesteca deschide gurita si scot un surubel de la o masinuta de-a lui. Atuniic sa vedeti voi ce-am pus pe capul lui tac'su...ca el i-a cumparat jucarii ieftine care de desfac in bucatele
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
roana spune:
.
Buna fetelor cucuietelor,
in primul rand: Dolores ma gandesc la tine si sper sa isi revina David.
Am vazut multe poze: de Teutz, de Bambo, de Marani...sunteti asa frumoase toate si fetitele delicioase.
Noi suntem bine, maine mergem la vaccinul ROR ca asta nu ni l-a facut odata cu ala de 1 an si sper sa fie OK.
Alex e bine, vesel de numa super activ...noaptea doarme catarat ori pe mine ori pe tasu si a doua zi suntem zombi. da mi asa drag sa il simt acolo ca....nu ma plang.
Cand vin de la servici e calare pe mine si nu mai scap nici la baie fara el. e mamo-dependent si eu ador asta.
stie unde sunt ochii, nasul, gura, burtica si putzica:P
e foarte vesel cand vede ca face ceva si il laudam. cam asta despre noi.
va pup pe toate toate.
Am vazut ca si pascal al lui Koko e bolnav si lui sanatate. Offf, sa treaca odata la toti fulguletii...
Yagmur spune:
Neatza,
Dolores, sper ca este mai bine David astazi… ce greu este sa stai in spital… acum vad ca este enteroviroza….. multa, multa sanatate
Marani, bafta la analize…..
Ziggy, si voua va urez multa sanatatate si refacere grabnica
Deny, n-ai voie la butoi..
Omu’ e la dieta si voi vorbiti de amandine.. eu nu ma omor dupa prajituri, dar aseara baleam la greu… jap-jap…
Kokorina, acum vad ca si Pascal e bolnavior…. Insanatosire grabnica
Ktrinel, cum se vede butoiul de jos in sus??? Pai daca ii dau gaura, se duce visinata si nu imi place asa …
Bambo, dupa ce vin de pe teren ma voi delecta cu nora-mea…
Danita, si voi????? Pupam baiatul vorbaretz sa treaca repede
Adina, Luca e doar turbo… de pupat nu ma pupa; azi dimineata era langa jucarii si am avut nefericita idee sa-l iau in bratze sa-l pup inainte de plecare… asa s-a enervat….. asa ca l-am pupat pe fuga si am fugit la munca
Ruxandra, deci asa: pleci pe ascuns????? Distractie placuta!!!
Teutz, si Luca baga totul in gura.. in parc nu stiu ce face ca nu am apucat sa ies cu el, dar cred ca mai mult sta in hinta …..
Suzi: seara la culcare o cere, o cauta, sapa dupa ea.. dar dupa 10 minute nu o mai tine in gura; daca se trezeste noaptea, o cauta prin tot patul si numai asa readoarme…. Asa ca nu ma stresez, mai incolo va renunta sigur, sper….. daca nu, asta este….
Si Luca face de vreo 2 seri un kk mai moale, galben-galben, azi il trec pe un pic de regim sa vad cum evolueaza… aseara a iesit din pampers si s-a umplut pana la gat.. in rest, alte simptome nu are….. cred ca il duc si la analize ca puteeeeeeeeeeeeeeee tare rau
S-ar putea sa nu mai pot imi fac temele.. ca am o TEMA la job care imi va manca urmatoarele saptamani.. .. sper sa reusesc sa tin pasul cat de cat…
P.S. Intre timp am vazut poze superbe cu Antonia, Alexia si Bubumara….Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
Aelita sa fii fericita, sanatoasa, bb2 sa fie sanatos si sa vina usor
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
eri_ka spune:
of, ce repede trece timpul asta! Si mi-e atat de somn, ma simt si naspa ca au venit rushii , vad ca iarasi sunt fulguleti bolnaviori . Sanatate multa va doresc tuturor!
Suzeta e "aliata" mea. O ajuta f mult pe Ingrid , o linisteste , o calmeaza deci curand nu vom renunta la ea.
Si ingrid baga in gura tot ce prinde si tocmai ce mi-au venit si rezultatele analizelor (coprocultura si coproparazitologic) si sunt negative. Deci liber la papat de pe jos, glumesc,of course. Apropos de recoltat copro, Dbunny mie mi-au spus asistentele de la laborator ca proba trebuie recoltata cu max 2 are inainte si sa o luam din locuri diferite (din pampers).
Revin