Fulguleti de nov-dec-2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 16

danita spune:
a papat putina supa de pui , asa doar zeama ... acuma face nani ......of ce pui mik si neajutorat !

roxanica2006 spune:
Danita, imi pare atat de rau...Va doresc multa, multa sanatate! Si nu e neajutorat puiul, te are pe tine, grijulie, atenta, mereu alaturi
Dolores, va doresc si voua multa sanatate si putere. cred ca esti extenuata, ma rog sa va fie bine.
Sanatate tuturor fulguletilor bolnaviori: Pascal, Bea, Mihaita,Calin.
Bebinta, Ada mai tuseste? Ati reluat programul de gradi?
Flore, nici pe tine nu te-am vazut de multa vreme...Sunteti in toiul pregatirilor pt. sambata??
Yagmur, sper sa nu aiba Luca nicio problmea, sa fie doar asa o perioada mai kkcioasa.
Bambo, Teutz, Danutz, am admirat pozele voastre
Kikineata, te inteleg perfect. Si David a avut o perioada in care a dormit aiurea de tot, si s-a suprapus si peste lipsa lui tati de-acasuca. Dar a trecut, acum e mai linistit, desi n-a aparut nicio maseluta. Dar doarme cu noi in pat.
Io n-am aparut in poze ca aveam mereu cate o praji sau o sarmalutza in gura
teutz, sa stii ca spre surprinderea mea David nu mai baga toate tampeniile in gura. Adica roade jucariile, linguritele, dar nu baga in gurita chestiile mici sau periculoase, le prinde intre degetele si mi le aduce mie zicand: "Ada".
Afara isi gaseste urgent doua bete, ramurele, etc si e cel mai fericit. Sta cu ele in maini si astfel le tine ocupate. N-a fost tentat niciodata de mucuri de tigari, doar de iarba, frunze, hartii colorate. Intr-o zi l-am scapat o sec din ochi si numa' il vad stergandu-se la nas cu un servetel gasit pe jos.
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

roxanica2006 spune:
La multi ani, Aelitaaaaaaaaa
Sa fii fericita, sanatoasa, sa ai o sarcina usoara si un baietel sanatos!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

adinazot spune:
AELITA,LA MULTI ANI!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Yagmur spune:
LA MULTI ANI, Aelita
... pupici de departe pentru tine, cea mica si samburel...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

asiza spune:
Draga noastra Aelita!!! Sa ai parte doar de bucurii, sanatate multa si impliniri in viata! Te pup cu drag!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

flore26 spune:
AELITA

Flore

ruxandra_sb spune:
Aelita!!
Sa fii sanatoasa, vesela si voioasa. Si sa ai in continuare o sarcina usoara de care sa te bucuri cat mai mult. La multi ani mami!
Nu mai vreau sa fac promisiuni si apoi sa nu ma tin de ele.. rusinica, rusinica..
Deci dupa un zbor fara peripetii, si cu marele noroc de-a putea "stapani" 3 scaune in rand.. m-am tolanit si-am motait la greu.. ca de dormit n-am reusit.., am aterizat la NY.
Ne-au recuperat prietenii nostri si relativ repede am ajuns acasa la ei.. intr-un orasel rezidential din imprejurimi. La prima vedere... ca ieri l-am luat la pas.. pare un loc super sa locuiesti. Case marisoare, gradini, padurice, masini ff putine, liniste, lalalalala.
Stau in camera fetei lor.. cu o priveliste de milioane asupra unui laculet pe care dimineata sunt puzderie de rate salbatice... E placut ce mai.. ma simt rasfatata. Ieri i-am vizitat unde isi au business-ul si la amiaza am iesit un pic la shopping.. asa de incalzire. Bineinteles.. ca te zgarii pe ochi cand gasesti aici chestii convenabile pe care la noi dai o avere.
Iar azi o sa dau nasul in big apple.. Sunt tare curioasa cum va fii.. si cum mi se va parea. Maine zburam pt w-e in Florida unde o sa ne balacim la piscina... de abia astept!
Pe curand.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)

mamaana spune:
danita multa multa sanatate
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)