Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
slippers76 spune:
Sar'na Maria! Vad ca Vlad a atipit. Si Miruna doarme de vreo ora. Ma duc si eu, poate reusesc sa dorm putin.
Va spun noapte buna.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Marunzika spune:
Sunteti deja la nani?
La mine e liniste, printesa doarme si sotul la fel, iar eu n-am somn, mananc fructe uscate si caut cand una cand alta pe net, dar nu prea gasesc ce vreau :(
Deci, in seara asta lipseste schimbul 3?
Pupici pt toti bebii bolnaviori!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
sim_stoian spune:
Nu lipseste chiar de tot schimbul 3. Eu sunt cam obosita si putin supi din cauza masinii. Am umblat lelea cam mult azi Am devastat putin prin Cora, dar am lasat si pentru altii (Carpatina )
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Gabriela77 spune:
Rodica, e frumos foc Darius, si daca zici ca e singur din nou….Doar ca Sara e promisa in Elvetia…
Roxana, sanatate multa lui Andrei! Of, ce chin cu aerosolii!Cu mixul de morcov asa si Sara! Culmea, separatii plac, ii dau asa. Poate de-aia refuza acum Andrei ca nu e in apele lui.Pupici!
Roxali, ce frumos…vreau si eu la carnaval, am nostalgia carnavalului din coplarie.
Da, Carpatina, bine ai zis-o cu “Floarea albastra”. Eu concluzionez: TOTUSI este trist pe lume…
Sim , sorry pt masina, felicitari pt casa!Hai ca ai motive de bucurie!
Ana, sanatate puilor! Pupici mamicii curajoase!
Maria, si eu zic la fel, accorda-i credit baiatului, lasa-l sa hotarasca el…
Teodora?
Referitor la fetele mele iubite, eu nu mai zic nimik. S-a spus deja totul. Ele stiu ca sint iubite si asteptate.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ligeea spune:
ce de probleme de la vremea asta , cand cald cand frig. Asa am patit eu cu pustiul meu , am plecat in sept la munte-cald, pantaloni scurti si la Pestera era zapada . Nici o problema , aveam haine groase , am stat afara dar organismul lui nu a suportat schimbarea brusca de temperatura si presiune si a facut bronsiolita si dupa de vre-o 2 ori episoade astmatice-nu cu crize de sufocare dar cu tuse urata rau
De atunci sunt fricoasa ca o baba , am ajuns la vorba lui bunica-mea - o bluza in plus nu strica desi sunt contienat ca mai rau fac
Roxana , tratamentul cu aerosoli ajuta bronhiolele sa se dilate , e foarte bun si baietelul meu a a facut ,la bronsiolita e problema sa nu se ,,altoiasca si alta bacterie , virus , ai grija cu cea mica cu ce aduce de la gradi
Se mai face si cu cortizon dar sper sa nu fie cazul -daca ai nevoie iti dau baby inhallerul meu ,ii sterilizezi valvele si-l folosesti dar mai bine fara
Ai mare grija la reacomodarea cu aerul si la orice ii poate declansa diverse alergii , majoritatea copiilor care fac bronsiolita in primul an sunt predispusi la astm . Nu vreau sa te sperii , dar sunt patita ca mie nu mi-a spus nimeni si am tras 2 ani de zile naspa .
bem-Bem ul meu are program de urlat seara in continuare , nu stiu ce sa ma mai fac cu el . Ziua doarme , rade dar seara de la cc a19 pana la 22 cand se culca e infern
M-am hotarat cred ca-mi iau bona interna , spatiu suficeint si asa\macar o am in vizor . Habar n-am cat sa platesc am auzit ceva de 400 Euro , macar sa faca si treaba de ,,bona in banii astia .
Marunzika spune:
sim , las' ca repari tu masinuta!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
adik ne trebui jaluzele pt ca scoala a pus termopane ,trebuie zugravita clasa pt ca scoala a pus termopane si mai trebui si banci ...tot pt ca scoala a pus termopane ...a si fondul scolii 40 ron ,ca sa plateasca ultima transa la termopane care ,in treacat am vazut ca un geam statea atarnat ,gata ,gata sa pice ...
Io' propun scoaterea termopanelor!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
duamna carpatina ?ceciliei ii este dor de dumneavoastra!!
Pardon.. nu sunt eu vanatorul.. de greseli..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Sara buna, fetele!
Rox Eu i-am facut tratament cu aerosol lui Cris la 2 luni, il puneam in fundulet, cu spatele sprijinit de mine, incercam sa-i tin manutele cu mana cu care puneam masca, iar cu mana opusa dadeam fasul. Mi-a iesit de vreo 2ori, insa apoi am apelat la o vecina sa vina sa ii tina masca. Era cam greu, insa am reusit. Sanatate maxima lui Andrei!
Fetelor, voi bagati zarzavatul la mixer sau il dati pe razatoare? Eu am incercat la robot insa au ramas bucatile cam mari.
Cred ca s-au vb bebeii nostri, ca si al meu a facut azi figuri la piureul de morcovi, iar ieri cand i-am dat pt prima oara nu puteam sa-l mai opresc. a mancat aproape un castron, desi dr imi zisese sa-i dau 3-4 lingurite. Insa eu am luat din cartea lui Capraru unde scria ca se dau 50gr morcov ras si 100gr zeama de supa.
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo