Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea_deea, tu esti mamica si instinctual tu stii ce e mai bine. Eu ma conduc mult pe instinct cand e vorba de copiii mei, rar m-au lasat. Si Andrei a harjait din gat asa cum zici tu, de la nastere pana spre 4 luni si nu i-am dat nimic.

Maria, ideea lui Sim e ok si cinstita. Eu voiam sa iti propun ceva mai ilicit, dai baiatul bolnav si gata. Insa nu m-am gandit ca s-ar putea sa se afle. Pana la urma ce poate sa ii faca proful de mate? Ii mai strica mediile?

Acum am si eu nevoie de ajutor si sfaturi de la mamici care au facut aerosoli la bebei (Urmy, tu in special, ajutoooor!) sau chiar si daca aveti vreo idee salvatoare tot m-ati ajuta. Nu reusesc sa il fac sa stea cu mascuta pe fata. Chin rau, eu il tin, tin si masca, nu stiu cum sa fac. Azi am avut noroc ca m-a ajutat Alex, i-a tot zanganit catelul ala vorbitor. Insa maine sunt singura si trebuie facut de 3 ori pe zi. Nici la policlinica nu ma pot duce de 3 ori pe zi, la cat fac eu pe drum de acasa nici nu ar mai avea sens sa plec acasa intre tratamente. Zau nu stiu cum sa procedez, se zbate rau, s-a invinetit tot de nervi. Il mai pacalesc sa ii arat ceva, l-am tinut in fundulet, sau ii tin masca pe toata fata la distanta, tot inhaleaza ceva. Dar zau nu e ok asa. In plus a apucat si a tras de cablu de a varsat toata substanta aia din rezervor si numai aerosoli nu au fost asta seara. Ma tem ca daca nu ii fac cum trebuie nu o sa fie nici rezultate. Mai incerc si dimineata si daca nu merge o sun pe dr sa ii dea alt tratament. Dar daca aveti vreo idee, va rog ajutor, ca deja imi vine sa plang de suparare. La Alex stiu ca prima data a fost crunt, au tinut-o la Medicover 2 asistente, si a urlat asa 3 zile de 2 ori pe zi. Abia la a2a tura de aerosoli din viata ei s-a obisnuit, dar avea aproape 2 ani.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Roxana of ce chin, eu de aerosolii astia la voi am auzit prima data. Sa se faca Andrei bine cat mai rapid.Maria ce cunoscut suna sedinta ta. Noi avem si f. scolii, f clasei , bani pt asociatia de parinti cica, si cate am mai cumparat in clasaTu vrei sa il trimiti in Franta, eu nici in tabara la munte parca nu am curaj sa o lasMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit sa adorm un bebe marait, nu stiu pt cat timp, asa ca, cat astept m-am hotarat sa-i raspund Mariei( ca tot sunt din sistem)

1. Fondul scolii nu este obligatoriu, sunt sigura ca nu toti parintii dau acesti bani....''hai sa ne plangem ca prosti platesc'' nu suport acest stil.....
2. Termopanele nu se pun din banii scolii, ci de la primarie, deci nu exista rata la termopane;
3. Pentru alte amenajari ale clasei(jaluzele si banci), da se pot strange bani, doar daca comitetul de parinti hoatraste asta.....este o practica la scolile generale sa puna pe cei din cls a V-a sa amenajeze sala de clasa, cica invata 4 ani acolo;
4. Am lasat intentionat la sfarsit subiectul Franta si concursul de mate, sincer este delicat....daca proful este mai batran ca sa-i spun asa si nu-i place fotbalul, o sa se oftice, dar nu ar trebui sa-i poarte pica, mai ales ca este un copil bun, daca este tanar sar putea sa fie ok, nu stiu ce sa spun....parerea mea este sa aleaga Alex ce-si doreste....Franta, si sa vb cu d-na diriginta, explicandu-i care este situatia. Poate o sa faca fotbal de performanta, poate nu, sansa sa plece in Franta cu colegii nu o mai are...nu e acelasi lucru cand mergi cu parintii (iar matematica o sa tot faca).Sincer eu am suferit multa vreme cand tata nu m-a lasat sa particip la un concurs de sah(faza pe tara) pentru ca lipseam de la scoala 10 zile, cred ca ani de zile i-am reprosat si am refuzat sa fac multe lucruri... ca deh, berbecul tot berbec este.

Am evitat sa-mi spun parerea referitoare la lipsa fetelor de aici, sunt deacord cu voi, nu mi se pare corect sa nu mai vorbim cu fetele din cauza unui schimb de pareri. Eu cred ca aici fiecare dintre noi isi spune propria parere, nu spune ceva numai sa-i faca pe plac nu mai stiu cui.Fetele nu au fost singurele care au avut un schimb de replici cu Anisia, mai dur sau mai putin dur, si eu am avut replici cu ea, dar nu am pus la suflet, eu am obiceiul sa ignor sau sa trec mai departe fara sa tin seama, mai ales inbtr-un grup....si eu sunt berbec, dar nu obisuiesc sa-mi scot cornitele.Nu suntem perfecte.
Fetelor va asteptam alturi de noi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

bernix,sim ,roxana
myral eu l-am lasat l-a sf clasei a doua in tabara in GRECIA ,el oricum e mai plimbaret ,el pleaca in cantonamente prin tara si e obisnuit ,si e baiat ,cu TEO se schimba foaia
duamna MIHAILESCU TEODORA ?????????nu ne mai spui si noua o vorba?
TOMASA ,PICIULE LOCUL VOSTRU ESTE AICI ,VA ASTEPTAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Unde esti ..... sa vezi cate greseli am facut????????// hihi nu cu intentie.

Maria am uitat sa spun ca fondul clasei se stabileste de parinti si acesta se foloseste pt clasa, eu il strangeam in primul semestru, iar intotdeauna la sfarsitul anului scolar imi ramaneau bani cu care mergeam cu copii la bere( erau la liceu si ce daca), dirigintele nu are voie sa se atinga de banii copiilor, doar parintii hotarasc ce fac cu ei(asta scrie in regulament).Asa ca sfatiuiestete cu ceilalti parinti si hotarati voi ce si cum faceti, nu trebuie sa faceti tot ce spune dirigintele.
Gata, daca mai ai intrebari...spune fata ce scrie in regulamen....

Acum chiar merg la somn, imi cad ochii printre taste, si asa am mai batut cate una in plus.

Noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

CECILIA ,BERNIX multumesc mult pt informatii ,
proful de mate este un prof in varsta care are convingerea ca matematica este singura materie imp si pt el este f important ca la sfarsitul anului scolar la premiere cand se felicita elevii care au participat la olimpiade ,el sa aiba cel mai multi elevi .

Mergi la inceput

duamna carpatina ?ceciliei ii este dor de dumneavoastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maria, si eu zic sa lasi baiatul la sport. Mai ales ca stii ca-i copil bun. Matematica tot aici ramane, nu pleaca nicaieri. Mai e concurs si la anu'...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

astea sunt din partea luiALEX

Mergi la inceput

ANA SANATATE MULTA PUIUTILOR TAI ,IAR TIE

Mergi la inceput