AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Tu ai dreptul sa faci ce vrei..sa te stabilesti..sa traiesti unde vrei...da pentru copil nu poti numai tu sa decizi..trebuie sa fie si tatal de acord. Asta e legea.

prietene, esti de toata jena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

lege nu e asa cum spui tu deloc!
are dreptul, dar cum are drept are si obligatie, ai cam omis treaba cu obligatia si interesul copilului!

Daca in urma hotararii de divort copilul ii este incredintat mamei spre crestere si educare si daca tatal a semnat ca mama poate scoate copilul din tara in vederea stabilirii domiciliului in alta tara inseamna ca asta este, iar el barbatul din aceasta ecuatie a dat dovada de inresponsabilitate, inmaturitate si lipsa de respect fata de propriul copil in primul rand ca se pare ca de lege putin ii pasa, cat despre sentimente paterne si iubire cred ca aceste ise din discutie!

Chiar daca copilul locuieste pe Marte sa spun asa, tatal are voie sa isi viziteze copilul, nimeni nu ii ingradeste acest drept, totul este sa vrea sa si-l exercite!

In cazul de fata e vorba de abuz sentimental si fizic nu numai de rapire!

Asa ca nu o mai da ca asa spune lege - legea ii da dreptul la vizita nu la rapire si bataie de joc, fie el si tatal biologic al copilului!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Guestus, cu riscul de a atrage asupra mea comentariile tale pentru restul vietii mele pe DC, chiar crezi ca e utila contributia ta in acest fel la subiectul de fata ?

Daca femeia spune ca are tot ce ii trebuie ca sa stea legal cu copilul in Franta ce vrei tu ca sa o crezi ? Sa iti scaneze toate documentele sa le puna on-line ?

Si chiar daca dreptul tatalui ar fi fost incalcat, asa se face dreptate? De ce nu a mers frumos pe cai legale daca avea legea de partea lui ? In plus numai binele copilului nu dovedeste ca il vrea comportandu-se astfel. El nu se gandeste ce soc ii provoaca fiului lui ? Copilul asta e in plin an scolar, are colegi, prieteni... asa se comporta un tata care isi cere drepturile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca anisia are sau nu dreptul sa se stabileasca in Franta cu copilul ei, nu cred ca e de "nasul" nostru sa decidem...exista niste legi, iar oamenii care lucreaza cu aceste legi sunt justitia...noi nu avem nici un drept sa o judecam pe anisia. E problema ei cum a ramas in Franta. Ce drepturi avea tatal scrie tot in lege sau in hartiile semnate de tatal si de mama deopotriva, in mod cert rapirea nu e un drept al niciunuia dintre parinti.

Anisia e destul de disperata pentru fiul ei, orice mama ar fi in aceeasi situatie, nu are nevoie acum decat de incurajari ca totul va fi bine...haideti sa facem asta!

Anisia, nu te cunosc, dar sunt convinsa ca sufletul tau e sfasiat, imi imaginez cat de greu iti este sa nu stii nimic de copilul tau de atatea zile...nu stiu ce sfat sa-ti dau...decat sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si ca ma rog ca Tudor sa fie cat de repede in bratele tale...drum bun spre Romania! Si sa ne scrii cat de repede ca sunteti amandoi OK!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by anca_vlad

are dreptul, dar cum are drept are si obligatie, ai cam omis treaba cu obligatia si interesul copilului!

Daca in urma hotararii de divort copilul ii este incredintat mamei spre crestere si educare si daca tatal a semnat ca mama poate scoate copilul din tara in vederea stabilirii domiciliului in alta tara inseamna ca asta este,

daca tatal copilului a dat acordul ca el sa se stabileasca in Franta mama are dreptate...dar daca el nu a fost de acord? yo nu cred ca el intii si*a dat acordul si apoi a plecat sa-l "rapeasca"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Hai ca m-a luat valul si am uitat ce era mai important:

Anisia, te asteptam cu vesti bune ca sunt convinsa ca asa vor fi. Sper ca acest cosmar se va termina in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by anca_vlad

Daca in urma hotararii de divort copilul ii este incredintat mamei spre crestere si educare si daca tatal a semnat ca mama poate scoate copilul din tara in vederea stabilirii domiciliului in alta tara inseamna ca asta este,

daca tatal copilului a dat acordul ca el sa se stabileasca in Franta mama are dreptate...dar daca el nu a fost de acord? yo nu cred ca el intii si*a dat acordul si apoi a plecat sa-l "rapeasca"...

dragul meu las-o jos ca macane!
esti departe de subiect asa ca ....daca nu poti scoate ceva mai bun , ai decenta sa TACI! Rapirea este un abuz!

POZE VLADUT

Anisia imi pare rau ca treci prin asa ceva, nici nu am curajul sa ma pun in locul tau...putere multa iti doresc si sunt convinsa ca te vei intoarce cu vesti bune!

Ai grija de tine si de bb-ul din burtica!

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Guestuuuuus, forumul acesta geme de subiecte care necesita grabnic contributia ta nepretuita...Mai du-te si la altele...Uite, vezi ca e la "psihologice" un subiect "Parinti iresponsabili..." unde lumea se cearta din greu. Cum poti lipsi de acolo?

Si dupa ce Anisia isi ia puiul acasa, poate iti face legatura cu fostul ei sot si va faceti rost de cate o bata si o lance cu varf de silex, va mutati intr-o pestera si va duceti amandoi sa aplicati legea asa cum numai voi doi stiti sa o faceti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Acest subiect a fost deschis sa o ajutam pe Anisiap ,sa o incurajam sa-i fim aproape sa o ajutam cu un sfat daca putem nu sa tabaram pe ea,incercati sa terminati cu discordia si concetrati-va la adevaratul subiect PUIUTUL EI A FOST RAPIT si cel care a facut acest gest plin de lasitate nu se poate numii tata,poate sa aiba el mi de motive ceea ce a facut nu are scuze,deci marul putred din aceasta poveste este el nu sarmana fata care nu face nici un rau isi vrea doar puiul inapoi,Anisiap nu te enerva iubita gandeste-te ca o sa se termine repede acest cosmar si iti vei tine puiutul in brate,cat despre Guestus il poti ignora asa e el ii place sa se bage unde nu e chemat si sa comenteze ce nu a fost intrebat,asa mi-a facut si mie la un subiect si de atunci eu il tratez cu indiferenta,stiu ca acest forum e public si fiecare isi poate spune parerea dat toate au o limita si bunul simt la fel.
Iubita nu mai lua in seama ce zic altii de rau tu sti mai bine problema sti ce ai pe suflet,fi tare gandeste pozitiv si ai grija de tine si de burtica,eu ma rog pentru voi,numai bine!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Va las sa faceti centru de aplaudat aici..dar yo va zic ca nu e asa simplu...tu ca mama nu ai dreptul sa iei copilu" si sa te muti in tahiti ca asa ai tu chef...
daca se muta subiectul la legislative o sa vina un avocat sa va confirme ca guestus e un geniu

Mergi la inceput