AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angipangi/angipangi.jpg)
angipangi spune:
quote:nu vreau sa te mai supar si eu dar nu stiu cum e posibil sa scoti un copil doar cu o copie de certificat poi parerea mea e ca asa poti scoate orice copil strain cu un certificat al copilului tau. eu iti doresc sa ai multa putere si sa-ti revezi copilul cat mai repede. astept vesti imbucuratoare.
Originally posted by anisiap
off de pe certificatul de nastere a lu tud de unde...
poa sa scoata duplicat cand vrea de la primarie sau avea copie in casa
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anisiap spune:
uff doamne azi e vineri mi l au luat de luni citeste si tu te rog nu vreau sa ma cert cu nimeni normal ca de acum avocatii mei se ocupa ca si pana acum vor face ancheta si tot ce trebuie exact raspunsul asta l am primit de la politia de frontiera am sunat azi dim la 5 eu sunt fericita ca l au gasit daca ai fi citit tot ai fi vazut ca am facut toate demersurile necesare legale acum ramane sa dovedesca avocatii ca metodele lui nu au fost legale..doar azi o sa mai am net si pot sa va mai raspund si doar nu le am facut singura ci impreuna cu avocatii cu astia din franta am terminat odata ce a ajuns in romania ei nu mai au ce face decat sa mi dea hartii ca au fost cu mine peste tot si m au asistat
dulcetica spune:
Astia de la politia de frontiera au dat-o cotita ca sa -ti adoarma spiritul.Evident ca nu putea intra cu Tudor in tara fara pasaport individual sau sa fie pe pasaportul parintelui care-l insoteste.Neavind dubla cetatenie el poate intra in tara fara acordul tau,cu mentiunea ca trebuie sa aiba acte.Verifica daca n-a cerut de la consulat ca ar fi pierdut pasaportul copilului si sa-i fi dat ceva hirtii in sensul asta.Mai mult pentru copii pasapoartele se innoiesc la 3 ani ca li se schimba repede fizionomia,deci numai certificatul de nastere nu ajunge.A intrat in tara in mod fraudulos si pe unde o fi trecut ,a trecut ca prin varza sau o fi miscat din urechi.
Mama ta n-a discutat cu ei?Sint recalcitranti?
Pe cit posibil incercati sa evitati orice scandal in preajma copilului sa nu-l traumatizati inutil.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by anisiap
da domnule am aprobarea lui pentru a scoate copilul din tara si am voie sa ma stabilesc unde vreau eu in uniunea europeana atat timp cat am de lucru cu contract si casa inchiriata de mine orice copil care locuieste pe teritoriul frantei are dreptul sa fie dat la scoala si obligatoriu de la varsta de 6 ani tatal sau trebuie sa i respecte orarul scolar sa nu l perturbe da eu sunt cea care ii asigura conditiile de trai el de cand sunt in franta nu a contribuit cu nici o suma de bani doar cu niste mizerii de mesaje
aprobare sa-l scoti din tara e una..adica sa pleci 3 luni...aprobare sa te stabilesti in franta definitv e altceva. banuiesc ca ai plecat cu copilu" si te-ai stabilit in Fr fara aprobarea lui...asa ca tu ai incalcat legea la inceput...adica ai luat dreptul lui de a vedea copilu". e asa cum spune guestus sau nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Draga mea...iti doresc mult mult succes....si curaj..si forta sa termini odata cu toate astea....
In ce oras din romania stau...mama ta, el...?
Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Alooo, e vreun moderator prin zona ?? sau stau toti si se prapadesc de ras de cum isi bate joc domnul guestus de unul din utilizatori aflat intr-o situatie ingrozitoare ?
Adica sunt momente in care poti sa ironizezi pe cineva, poti sa-ti bagi glumele cretine, dar aici e totusi vorba de o mama insarcinata a carui copil a fost rapit !!! Chiar ii dati voie sa isi bata joc de anisiap in halul asta, doar pt ca nu e inscrisa de mult timp ?
Va rog sa luati atitudine si sa stergeti mesajele off topic, nu isi au rostul, mai ales ca aici e vorba de a oferi o vorba buna sau macar o ideea pt a iesi din aceasta problema. Si nu cred ca cineva si-ar dori sa ajunga in asa o situatie, inchipuiti-va macar un minut cum ar fi !
In plus cei care suntem de mai mult timp pe forum stim cam ce fel de user e guestus ( uneori e haios), dar anisiap nu stie si isi pierde timpul cu interventiile lui.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fomalhauti/Fomalhauti.jpg)
Fomalhauti spune:
Anisia, bine ca stii unde e copilul. Acum, nu pot decat sa sper ca autoritatile se vor misca repede. Succes.
Probabil vei avea mult de alergat in Romania. Daca totusi, la un moment dat ai timp liber, consulta legea legata de trecerea frontierei si, daca s-a facut "o exceptie" (si eu asa cred!) contacteaza un post de televiziune, fa publica "intamplarea". Asa vei ajuta, poate, alte mamici care ar putea fi in situatia ta.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Alooo, e vreun moderator prin zona ?? sau stau toti si se prapadesc de ras de cum isi bate joc domnul guestus de unul din utilizatori aflat intr-o situatie ingrozitoare ?
Adica sunt momente in care poti sa ironizezi pe cineva, poti sa-ti bagi glumele cretine, dar aici e totusi vorba de o mama insarcinata a carui copil a fost rapit !!! Chiar ii dati voie sa isi bata joc de anisiap in halul asta, doar pt ca nu e inscrisa de mult timp ?
Va rog sa luati atitudine si sa stergeti mesajele off topic, nu isi au rostul, mai ales ca aici e vorba de a oferi o vorba buna sau macar o ideea pt a iesi din aceasta problema. Si nu cred ca cineva si-ar dori sa ajunga in asa o situatie, inchipuiti-va macar un minut cum ar fi !
In plus cei care suntem de mai mult timp pe forum stim cam ce fel de user e guestus ( uneori e haios), dar anisiap nu stie si isi pierde timpul cu interventiile lui.
bai nene..aici e vorba de tatal copilului...care are si el drepturi. daca vine unul si-ti prezinta problema diferit...cum tie nu-ti convine... inseamna ca-si bate joc...
anisiap spune:
domnu guestus te uiti la mine si ma crezi proasta???? normal ca nu e asa refuz sa ma justific daca esti atat de informat zi dom le cum au trecut granita fara acte da raspunsu aici nu incerca sa ma faci infractoare pe mine citeste te rog legislatia macar pe google daca te intereseaza atat ;;;;e un site de mame nu de misogini fara pic de compasiune
normal ca nu cred ce mi au zis ce i din vama dar cum pot eu sa dovedesc mai bine decat actionand in justitie ducandu ma acolo si aducand dovezi ca s a comis asta va rog am trait clipe de groaza nici nu va puteti imagina sunt singura intr o tara plina de francezi care nu dau doi bani pe romani nu am dreptul la o viata mai buna pt copiii mei???citesc acest site ca multe dintre voi pt copiii mei e primul subiect pe care l am deschis cand mi s a intamplat ceva groaznik si nu am avut unde sa urlu acum ca stiu unde e ca e in viata ca putea sa se intample si accidente doamne fereste v am zis tot voua v am povestit situatia exact cum s a petrecut nu mai suport domle nici un fel de insinuari de asta am avut parte toata viata din partea lor ....acum sunt fericita ca l stiu acolo
in clipa asta m a sunat mama si copilul nu se mai afla in apartamentul fostului sot acum il cauta politia credeti ca imi este usor sa mi zica mama ca tudor era cu okii rosii si solicita examen medical pt el ca nu i se pare inregula
am dreptul sa hotarasc unde si cum vreau sa traiesc sa iau eu atitudine daca nu vreau sa traiesc pe spatele lu tata sau lu mama sa fiu libera sa nu primesc reprosuri daca cumva am depasit bugetul si am cumparat sau am facut ceva in plus mi am castigat copilul si imi fac datoria de mama iar uneori lumea imi zice ca exagerez cu dragostea de mama dar ei nu stiu ca nu are limite
e groasnik ca nus langa el ce pot sa fac decat sa astept sa sa faca de maine de la 10 inca 36 de ore si sa fiu cu el
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Tu ai dreptul sa faci ce vrei..sa te stabilesti..sa traiesti unde vrei...da pentru copil nu poti numai tu sa decizi..trebuie sa fie si tatal de acord. Asta e legea.