AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Probabil ca nu-i convine distanta intre el si copil...o vrea sa fie mai aproape. Tu cind ai luat viza permanenta pt copil de Fr era nevoie de aprobarea lui...o ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

am citit despre necazul tau si am stat cu sufletu la gura sa mai aud vesti dar ceva nu inteleg cum a putut trece cu copilul cand nici nu avea pasaport sau trecut in pasaportu lui? pe mine ca sunt mama copilului si era in pasaportul meu mi-au cerut certificat etc. Nu inteleg nimic.ASA CEVA NU SE POATE

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Anisia - inca ceva,ai zis ca de ieri a fost da prin interpol,asta inseamna ca nu putea intra in tara decat cu documente false.Daca deja sunt in tara,au plecat spre Romania cu avionul,ca nu ajungeau cu masina asa repede.
Daca au plecat cu documente false,banuiesc ca tu cand ai vb la aeroport sau unde ai vorbit ai explicat cum ca el nu are documente ale copilului si in cazul asta nu mai aveau cum sa-ti zica,tatal are dreptul asta.
Astept cu nerabdare sa vad ce se intampla,ca mie imi pare asa cum am mai zis,mare ceata.
Si inca ceva,masina neagra cu care au fugit avea nr de Romania sau Franta? Asta ar putea fi un ajutor la politie,avocati

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

da domnule am aprobarea lui pentru a scoate copilul din tara si am voie sa ma stabilesc unde vreau eu in uniunea europeana atat timp cat am de lucru cu contract si casa inchiriata de mine orice copil care locuieste pe teritoriul frantei are dreptul sa fie dat la scoala si obligatoriu de la varsta de 6 ani tatal sau trebuie sa i respecte orarul scolar sa nu l perturbe da eu sunt cea care ii asigura conditiile de trai el de cand sunt in franta nu a contribuit cu nici o suma de bani doar cu niste mizerii de mesaje

am sunat la politia de frontiera la numarul de urgenta 959 un domn mi a dat raspunsul asta dupa ce am povestit situatia a zis ca nu tre sa fie inscris in pasaport se poate verifica ca e tatal lui iar pasapoartele nu se mai scaneaza la intrarea in tara ca poa sa invoce orice urgenta si poa sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

sper sa fiti bine, toti trei, si sa iti tii mai repede in brate puiutii. De abia acum citind ce ai scris tu o inteleg pe sora mea. Acum 2 sapt fostul sot i-a cerut sa mearg ala notariat sa ii dea procura ca e de acord cu scoaterea piticului lor din tara, chipurile in vacanta a Londra. Pe asta au apucat-o crizele instant si ma gandeam ca nu e sanatoasa la cap de nu il lasa sa plece in vacanta, asa o mai scutea si pe ea de niste cheltuieli. Acum cand pun cap la cap, ce a fost intre ei, ce ti s-a intamplat tie si ce ce mai povesteste ea si mai ales andrei cand vine din vizte de la el imi dau seama ca nu trebuie sa ii dea procura in urmatorii 10 ani.

Inca o data iti tin pumnii si ma rog la D-zeu sa iti recuperezi copilul cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

quote:
Originally posted by anisiap

da domnule am aprobarea lui pentru a scoate copilul din tara si am voie sa ma stabilesc unde vreau eu in uniunea europeana atat timp cat am de lucru cu contract si casa inchiriata de mine orice copil care locuieste pe teritoriul frantei are dreptul sa fie dat la scoala si obligatoriu de la varsta de 6 ani tatal sau trebuie sa i respecte orarul scolar sa nu l perturbe da eu sunt cea care ii asigura conditiile de trai el de cand sunt in franta nu a contribuit cu nici o suma de bani doar cu niste mizerii de mesaje

am sunat la politia de frontiera la numarul de urgenta 959 un domn mi a dat raspunsul asta dupa ce am povestit situatia a zis ca nu tre sa fie inscris in pasaport se poate verifica ca e tatal lui iar pasapoartele nu se mai scaneaza la intrarea in tara ca poa sa invoce orice urgenta si poa sa treaca

quote:

sory dar mie nu-mi suna prea bine. poi poti scoate orice copil spunand ca este al tau fara acte fara nimic? de unde au stiut ca este al lui daca nu avea acte pentru el?

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

masina avea nr de romania a vazut gardianul scolii dar nu le a retinut din franta cu autocarul eu fac 36 de ORE deci ei cu o masina mica si se presupune un BMV au ajuns mai repede politia franceza asa mi a zis ca e dat par interpol se presupune ca tre sa ai incredere in ei eu tot ce vreau acum este sa l vad pe tudor si sa l strang in brate .... nu vreau sa l balacaresc aici pe fostul sot imi pare rau ca nu judeca just si ca se lasa influentat si cred ca e un handicap si nu se poate descurca singur

Mergi la inceput

off de pe certificatul de nastere a lu tud de unde...
poa sa scoata duplicat cand vrea de la primarie sau avea copie in casa

Mergi la inceput

Anisia - e ciudat ce raspunsuri simple si fara un temei ai tu.Pai cum se verifica asta,ca el e tatal copilului?
Asa cum tie ti se cere un pasaport sa te legitimezi,asa ii trebuie si copilului.Ori e pe pasaportul tatalui cu datele copilului,inclusiv lungime,culoare ochi...
Si daca tu ai semnatura lui ca poti avea copilul cu tine oriunde,iar nu poate avea dreptul sa-l ia far semnatura ta...
Hai mai,ca e destul de clar,ori ceva fals,ori ...
Dar de ce nu se ocupa avocatii tai,cei 4 de caz? Pai ei stiu legile mai bine,iar cei din franta foarte usor le gasesc prin telefoane.Pt bani ce nu fac avocatii...
Si cum poti spune ca deja au ajuns cu masina in Romania? Pai cu tot BMW-ul lui,de ieri la pranz si pana azi nu ajungeau.
Pe mine mau uimeste ca tu chiar crezi unele lucruri,cum ca ce ti-au zis cei de la acel telefon e posibil,cum ca poate ajunge in Romania asa repede...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anisiap

off de pe certificatul de nastere a lu tud de unde...
poa sa scoata duplicat cand vrea de la primarie sau avea copie in casa

In romania nu poti trece cu copil mic doar cu un certificat de nastere,mai ales cand parintii sunt despartiti.Si asta e facuta asa tocmai a preveni necazuri de genul asta.

Daca era dat prin interpol de ce nu l-au oprit?

Mergi la inceput