AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Chuny spune:
Anisiap, te rog nu mai raspunde mesajelor cretine scrise cu acordul moderatorilor care privesc din umbra si rad. Desi ai impresia ca userul asta poarta o conversatie cu tine, este doar o impresie, el nu face altceva decat sa rada de tine. Nu are rost sa iti pierzi timpul, canalizeaza-ti energia spre zilele ce vor veni si care nu vor fi usoare.
E bizar cum ploua cu avertismente rosii de la moderatori sculati cu fata la cearsaf catre useri noi ce nu cunosc regulamentul si scriu din greseala mesaje cu majuscule, iar cand e cazul ca acesti moderatori sa intervina macar din bun simt, ia-i de unde nu-s!
Priscilla spune:
Guestus,incearca ta rog sa respecti durerea unei mame care poate traieste drama vietii ei.Daca nu reusesti sa scoti o vorba buna,care sa-i dea putin curaj si speranta,un sfat s-au o idee,fa bine si retrage-te discret.Cred ca ultimul lucru de care are nevoie acum Anisia,este scanteia pe care vrei tu sa-o aprinzi.
Iar daca ai copii,roag-te la Dumnezeu sa nu treci nici macar un minut prin ce trece acum Anisia.
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
Ancuta-Maria spune:
Cum a ajuns in tara fara acte...haha!!! Exact asa cum acum cateva zile a intrat in tara un container de cateva tone adus din China, bineinteles, ilegal. Totul este posibil.
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Priscilla
Guestus,incearca ta rog sa respecti durerea unei mame care poate traieste drama vietii ei.Daca nu reusesti sa scoti o vorba buna,care sa-i dea putin curaj si speranta,un sfat s-au o idee,fa bine si retrage-te discret.Cred ca ultimul lucru de care are nevoie acum Anisia,este scanteia pe care vrei tu sa-o aprinzi.
Iar daca ai copii,roag-te la Dumnezeu sa nu treci nici macar un minut prin ce trece acum Anisia.
si daca venea tatal si zicea ca traieste drama vietii lui...ca nu-si vede copilu" ...ca a plecat din disperare dupa el in Fr...atunci ce spuneati? sau el nu conteaza?
Priscilla spune:
Atata timp cat tatal si-a dat acordul ca mama sa se stabileasca cu baietelul in Franta,si atata timp cat mama are custodia permanenta a copilului,este problema lui daca are vre-o nemultumire acum.Si daca are,normal este sa se duca acolo sa vorbeasca cu mama, sa o dea in judecata daca are vre-o problema,dar sa actioneze just si legal,nu sa recurga la josnicii de acest gen, sa traumatizeze copilul si mama, care acum este insarcinata,pentru frustrarile lui.
Si nu stiu ce-ti place tie sa inoti numai impotriva curentului!
mamica de strumfita mica
Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;
www.helpsonia.com
tusferi spune:
Guestus, chiar in ipoteza ca tatal chiar isi iubeste copilul si s-a dus si si-a rapit propriul copil pe strada, tie ti se pare ca el a demonstrat prin asta ca isi iubeste copilul???? Dragostea fata de copil nu inseamna gesturi de genul smuls de langa mama lui, pe strada, urcat intr-o masina si separat de mama lui! Chiar daca, prin absurd, anisia ar minti pe toata lumea si de fapt n-ar avea acordul lui!! Dupa tine asta e solutia?? Ca nu reusesc sa inteleg ce tot vrei sa spui. Dupa tine este normal sa se comporte asa? Si nu, nu i-as fi plans pe umar tatalui copilului daca venea pe forum si spunea ca fosta sotie a plecat cu copilul in strainatate si el s-a dus dupa ea si i l-a luat cu forta si l-a adus in tara! Garantez asta. Nici nu ma intereseaza ce acorduri are mama lui, nu se procedeaza asa. exista o lege, nu te duci si iti faci tu dreptate dupa capul tau, mai ales cand la mijloc este un copil care poate ramane traumatizat de faptul ca a fost despartit de mama lui in modul asta gangsteresc. ce-ar fi daca ne-am face tot dreptate la modul asta?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
LILIMAR spune:
Parerea mea este ca acestui Guestus nu trebuie sa i se mai raspunde.
Disperarea Anisiei s-a transformat intr-un schimb de mesaje care nu o ajuta cu nimic, ba dimpotriva.... Acest domn sau cine o fi trebuie ignorat. Nu este problema noastra sa cerem explicatii Anisiei. Are dreptul sa fie crezuta. Eu nu cred ca cineva poate glumi sau exagera cu astfel de lucruri si mai cred ca numai un om disperat, cum este ea acum, apeleaza la ajutor inclusiv pe calea forumului. Credeti ca a deschis subiectul asta de plictiseala ?
Draga Ani,
Dupa cum ti-am mai zis fa tot ce este posibil pt.a ajunge la Tudor si nu mai raspunde decit acelora care iti pun intrebari pertinente si care ar putea ajuta cu ceva in situatia data. Ai grija de tine si fi tare. Iti tin pumnii stransi ! Sa dea Domnul sa ajungi cit mai repede la Tudor.
lilanda spune:
Guestus, multumim pentru contributia ta impartiala (ori poate nu), insa chiar nu e cazul sa repeti de-o sut' de ori acelasi lucru!! S-a-nteles ca tie nu-ti miroase'-a-bine....vad ca sint si altii de aceeasi parere, dar de-acu esti cicalitor!!! Ca si Sibylle de altfel. Exact ce-i faci tu acum anisiei, face ea moderatorilor !!
ralcat spune:
Si totusi cum o putem ajuta pe Anisia ? Macar sa se asigure ca Tudor e ok.
Copiii merita tot efortul nostru
Sonia, Crisa
Alex, Andrei
Chuny spune:
Multzam Lilanda, macar ai luat atitudine, deci a meritat efortul.
Esti urata cand scoti limba.