AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Nu stiu cum sa o ajutam pe Anisia decat cu sfaturile si cu sprijinul nostru moral... Si cu asta revenim on-topic... Sper!

Anisia, nu stiu daca mai apuci sa citesti sau ai plecat deja. O sa te sfatuiesc si eu din nou, asa cum te-au mai sfatuit si alte fete: sa actionezi NUMAI legal sa nu aiba fostul sot motive sa te atace, sa faci tot posibilul ca Tudor sa nu asiste la vreun circ, e foarte important pentru copil! si sa nu pregeti sa chemi televiziunea la nevoie.

Iti tin pumnii!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anisia iti doresc un drum usor si cat mai rapid.
Actioneaza doar cu legea in mana, cum ti-au zis si fetele.
sa dea bunul D-zeu sa se sfarseasca cu bine si cat mai repede aceasta tragedie.
iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mda, am citit si eu subiectul asta de la inceput. sunt din tot sufletul alaturi de anisia si ma rog sa-si gaseasca puiul repede si totul sa revina la normal. asazisul tata merita sa infunde puscaria...in final sunt dezamagita...sper sa putem eradica si misoginismul de pe forumul nostru daca tot incercam sa eradicam rasismul si prozelitismul. btw G, eu sunt de acord, esti un geniu: al penibilului. de data asta chiar ca ai reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Bun. Intervin doar a il linisti pe domnul Guestus, spunandu-i ca eu locuiesc aici, cand am aflat ce a patit am cautat sa dau de ea si sa incerc sa o ajut. A doua zi am fost la ea, si pe langa o mama disperata, distrusa, am vazut si acte muuulteeeeee prin care ea avea dreptul de a locui aici cu copilul, acord dat de el. Ti-e de ajuns, guestus? Am intervenit cam tarziu, ca nu am fost pe faza, dar vroiam sa stiu ca dormi linistit, si nu te gandesti la "saracul" tatic, ce nedreptate i se face...
Anisia pleaca maine dim in Romania, sa-i tinem pumnii sa il gaseasca pe Tudor, ca, dupa cum v-a zis chiar ea, nu mai stie nimic mama lui de el. Pe mine m-a miscat tare situatia ei, sa vezi o mamica cu burtica care nu poate pune gura pe mancare, pentru ca..."cum sa mananc cand nu stiu daca copilul meu are ce manca?" Nu cunoasteti tatal si soacra, situatia lor, dar ea stie ca niciodata nu si-au dat interesul fata de Tudor si e disperata din cauza asta, ca nu stie cum ii este copilul. II dadeau lacrimile cand il vedea pe puiul meu in camera lui Tudor, ca se juca cu jucariile lui, si nu inceta sa imi zica "tudor dormea cu jucaria asta"..."Tudor se uita la desenele astea"..."Tudor punea jucariile astea acolo"...si tot asa. O mama distrusa!!!!
O seara buna va doresc la toti, si inca o data, anisia, ne gandim la tine, si te astept inapoi cu Tudor, ca al meu copil vrea sa il cunoasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Ana drum bun...te asteptam cu sufletul la gura...astept sa luam legatura...fi increzatoare ca totul se rezolva.
Guestus stim ca uneori esti mai incisiv...nimeni nu te acuza de ceva...incerca sa intelegi ca aici e vorba de soarta unui copil, de viata lui...nu de viata mamei,a tatalui...in primul rand e Tudor..el a fost bruscat,luat de langa mama...priveste si cauta sa simti trairile acestui copil, detaseaza-te de restul...nu spun ca ceilalti nu sunt importanti...acesta este strigatul disperat al unei mame...putea fi si al tatalui de ce nu?
aici nu judecam pe mama sau pe tata...ajutam in masura posibilitatilor un copil,un OM...oare nu asta e menirea noastra?
sa aratam cu degetul e f usor,sa trantim pe cineva la pamant,sa-l calcam in picioare, dar sa intindem o mana de ajutor, o vorba buna e chiar asa de greu?
imi cer scuze...nu am vrut sa supar pe nimeni dar am considerat ca suntem ca intr-o familie si in familie stiu ca ar trebui ca membrii ei sa se sustina reciproc...nu suntem un tribunal care acuza...din contra...putem gasii o rezolvare a problemelor impreuna...sunt mame, tati care au trecut prin intamplari asemanatoare...de ce nu putem invata din experientele altora? trebuie sa reinventam noi roata?
eu personal consider ca asta e scopul acestui forum...sa ajutam si sa fim ajutati...

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Anisia - drum bun si sa fie cu succes!
Sper sa fii tare si sa nu mai crezi in ce spun unii,care ocupa locuri/functii importante fara sa le merite.Copilul trebuie sa stea la mama.

Si dupa ce se termina totul si Tudor revine acasa,sa-i pui poza sotului pe forum si ii facem ca lui buzuca

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Georges14, poti sa-ti activezi pm? Vreau sa iau legatura cu Anisia si inteleg ca nu mai are net in tara, as avea nevoie de un numar de telefon, daca ma poti ajuta.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Nici o veste de la Anisia?

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Nici nu stiti ce usor se trece granita cu copiii !!
La iesirea din Franta,spre Romania nu te opreste nimeni,nici in Germania,nici in Austria,Ungaria deja acum nu maie ce a fost cu controalele,si singurulpunct de frontiera a ramas Romania,unde cu spaga nu se uita nici daca treci cu tancul !
Stiti cati copii trec granita fara sa ii intrebe nimeni nimic ?
Doar in aeroport sunt controale mari,dar cu masina particulara sau cu autocarul,treci ca in codru toata Europa.

Anisia,totul se va rezolva,tu ai dreptul sa ai copilul,ca mama,dar suferinta e mare pt ca timpul trece,copilul nu e langa tine,te inteleg si iti tin pumnii sa se termine repede,desi stim cat dureaza hotararile astea judecatoresti....

Daca tu nu ai custodia definitiva,nu il baga la sechestru ,si va dura luni de zile pana cand el va fi de gasit ca sa il instiinteze ca e dat in judecata pt custodia copilului.
Daca ai custodia definitiva,atunci e sechestru.daca nu,se considera ca tatal are dreptul deocamdata .

Cunosc un caz asa,au fugit cu copilul in alt oras,cu greu au fost de gasit,si nu cu ajutorul politiei din Ro care erau de-ai lor platiti,ci cu ajutorul rudelor care s-au mobilizat si le-au dat de urma .
Apeleaza la prieteni,rude,oricine te poate ajuta,din Ro,care sa le dea de urma!! Altfel ,cu politia e foarte greu !!
inc azul pe car eil cunosc eu,se duceau la usa lor si "nu ii gasim acasa",siin cazul asta nu ii puteau instiinta ca sunt dati in judecata,si lunile treceau,erau toti platiti .si au stat cu copilul in alt oras,sa nu ii vada nimeni.
sunt in tara,pt ca in Franta le e mai frica,in tara la rude,la hoteluri,la prieteni,in alt oras,trebuie sa le dati de urma intai si acolo mers cu politia.
Dar,repet,daca ai custodia definitiva,altfel nu i-l poate lua pana nu hotaraste instanta .
Daca o ai,intai gastesti TU copilul,si acolo mergi cu politia si il iei.

Stefanya-legal,da ,ai dreptate,nu poate sa treaca vama,dar ilegal,da.crede-ma,cunosc cazuri care au trecut cu copii fara sa fie intrebati nimic,nici vazuti !
trec asa zeci ! Din Franta,intr-o zi jumate e in tara . Nu are nevoie de acte false,trece lejer.nu mai risca ei sa fie in Franta,sunt de atunci in Ro .

ricea-poti ,la vama poti orice !

Stiti cati copii sunt trecuti peste granita,rapiti de proprii parinti ?????? sute !! asa ca e foarte usor de trecut cu ei !trist,dar adevarat !

uite ce spune siAncuta Maria :

quote:
Cum a ajuns in tara fara acte...haha!!! Exact asa cum acum cateva zile a intrat in tara un container de cateva tone adus din China, bineinteles, ilegal. Totul este posibil.
Exact asa !!

Guestus-cand va avea ea custodia definitiva,are dreptul sa plece,si el afre dreptul bineinteles sa il vada,se va stabili cum il va vedea,vine el,il aduce ea,dar ea are dreptul sa isi stabileasca domiciliul unde vrea,e libera.
astea se vor stabili,stai tu fara grija,sa nu crezi ca mama nu isi poate face viata ca nu vrea un individ sa dea o semnatura,ca nu e dupa el !
Ea a mai spus aici ca el a fost de acord si a dat semnatura cand ea a plecat in Franta . nu il mai justifica .ca nu s eprocedeaza asa cu un copil .
Nu ii convine distanta,sa se mute in Franta !nu sa smulga copilul de langa mama ! ca sigfur nu stie nici ce sa iidea samanance,cu atat mai putin cea batrana!
Guestus,asa vrei tu sa fie ca ea sa nu poata face nimic fara acordul fostului,dar legea nu e asa,din pacate pt tine,stiu ca pare nedrept pt barbati,dar asta e ! vreti sau nu,femeia are azi niste drepturi !
in plus,nu cu asta se lupta acum Anisia ! asa ca ,hai sa incercam sa o ajutam,daca putem.

Asteptam vesti,ANISIA !!

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

24s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Georges14,te rugam incearca sa ne tii si pe noi la curent cu ce face Anisia.Din cate am inteles sunteti din acelsi oras si tineti legatura.
Azi,Anisia trebuie sa fi ajuns in tara,ii tinem pumnii si sa dea Dumnezeu sa citim cat mai curand ca si-a gasit baietelul.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput